レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har prÞvet at bestille en ring 2 gange hvor min ordre er blevet annulleret. Min kÊreste har sÃ¥ efterfÞlgende ogsÃ¥ prÞvet at bestille en ring herfra, hvor der er gÃ¥et 11 dage nu og stadig intet sva... もっず芋る

Jeg har haft en super god oplevelse hos JosRinge. Jeg havde en masse spÞrgsmÃ¥l omkring forskellige ting, skrev sÃ¥ til deres kundeservice og fik svar super hurtigt. Jeg bestilte en ring og et a... もっず芋る

Jeg bestilte en ring fra hjemmesiden i min stÞrrelse. FÃ¥ dage efter ankom ringen til nÊrmeste pakkeshop, ringen lignede den pÃ¥ billederne og var bÃ¥de god kvalitet og det helt rigtige fit. Udover det v... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝食デザむナヌ
  2. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

Hos Jos Ringe skaber vi unikke ringe ud af gammelt bestik! Jos Ringe startede med en mission om at skabe smykker med en bÊredygtig tilgang. Ved at genbruge gammelt bestik kan vi reducere mÊngden af affald og samtidig give det nyt liv. Vores smykker er ikke kun miljÞvenlige, men også meget unikke. Hver ring er håndlavet og skabt med omhyggelighed og kÊrlighed til håndvÊrket. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. Vi Þnsker at vores kunder skal fÞle sig godt tilpas og tilfredse med deres kÞb. Derfor laver vi hver ring specifikt til kundens stÞrrelse for at sikre, at den passer perfekt. Hvis du leder efter en unikke og bÊredygtige ringe, er du kommet til det rette sted. Udforsk vores sortiment og kontakt os, hvis du har spÞrgsmål.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

Ordre annulleret 2 gange

Jeg har prÞvet at bestille en ring 2 gange hvor min ordre er blevet annulleret. Min kÊreste har så efterfÞlgende også prÞvet at bestille en ring herfra, hvor der er gået 11 dage nu og stadig intet svar om at den er blevet afsendt eller annulleret. Jos, buddy, er du gået på ferie? Hvis så, så skriv da lige ud så kÞberen er opmÊrksom.

2024幎7月4日
自発的なレビュヌ

Super smukke ringe og hurtig levering

Virkelig flotte ringe! Jeg elsker at man kan fÃ¥ dem lavet prÊcis i ens stÞrrelse, for en kvinde som mig, som ellers har meget besvÊr med at finde ringe i stor stÞrrelse i en alt smykke butik, er det super fedt at de special laves. Desuden er de super smukke og man ville aldrig gÊtte at de var lavet af skeer, hvis man ikke allerede vidste det. Jos ringe er ogsÃ¥ virkelig hurtige til at lave ens ordre og de er hurtigt pÃ¥ plads pÃ¥ ringfingeren🥰

2024幎4月16日

10/10 buisness

Jeg er vild med ringende! De er vildt pÊne og god kvalitet! :)
Jeg kom til at skrive den forkerte adresse men jeg skrev bare til jos ringe på instagram og de var så sÞd og Êndrede det med det samme!
Og så var fragten virkelig hurtig
Og jeg fik en gratis ring med!
10/10 kan klart anbefales
Alle pengene vÊrd😍😍

2024幎4月26日

Stor anbefaling herfra

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Jos Ringe. Jeg opdagede Jos Ringe på Instagram og henvendte mig med det samme omkring en sÊrlig bestilling, hvor jeg selv ville sende bestik og få lavet til ringe. Jos Ringe greb det med det samme og inden for kort tid modtog jeg mine helt egne totalt unikke ringe, som er så flotte og passer perfekt. Jeg vil klart anbefale Jos Ringe - nem at vÊre i dialog med og skaber noget utroligt flot og det er så fedt et koncept! Tak igen Jos Ringe.

2023幎5月29日
自発的なレビュヌ

Under 24 timer efter bestilling!

Jeg har haft en super god oplevelse hos JosRinge. Jeg havde en masse spÞrgsmål omkring forskellige ting, skrev så til deres kundeservice og fik svar super hurtigt.

Jeg bestilte en ring og et armbånd om mandagen aften. Jeg skulle bruge smykkeren dagen efter (tirsdag), da jeg havde galla, og de var så flinke og sÞde at lave smykkeren hurtigst muligt. Jeg kunne allerede hente smykkerne kl. 08:30 om tirsdagen. Under 24 timer efter bestilling!!

Smykkerne er prÊcis som billederne på hjemmesiden. Super fede og unikke.

SÃ¥ alt i alt en super god oplevelse og kan klart anbefale JosRinge :)

2023幎5月8日

Jos Ringe Anmeldelse

Jeg bestilte en ring fra hjemmesiden i min stÞrrelse. Få dage efter ankom ringen til nÊrmeste pakkeshop, ringen lignede den på billederne og var både god kvalitet og det helt rigtige fit. Udover det var ringen også super billig og ham der ejer virksomheden er super flink. Alt i alt en 10/10 oplevelse.

2023幎4月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。