Josvangilst レビュー

1. ウェブデザイナー
  2. eコマース サービス
  3. SEOサービス

当該企業による記述

Ik ben Jos van Gilst, website designer en branding specialist. Ik bouw websites voor kleine en middelgrote bedrijven in Nederland die meer bezoekers, leads en omzet willen genereren. Mijn aanpak combineert technische development, saleskennis en e-commerce ervaring. Daardoor bouw ik geen mooie plaatjes, maar een systeem dat voor jouw bedrijf werkt. Van eerste indruk tot contactformulier, alles is gericht op conversie. Ik werk met WordPress en Shopify en lever gemiddeld binnen 4 tot 8 weken op. Klanten zien in het eerste jaar gemiddeld 3x meer bezoekers en leads.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

レビューの確認を行います

Uitstekende samenwerking

Ik werk al geruime tijd samen met Jos voor het bouwen van websites. Jos is proactief, goed bereikbaar en denkt goed mee in de vertaling van de wensen van de klant naar een goede website. Absolute aanrader.

- Martijn, Made2Reach

2026年8月7日

Josvangilst からの回答

Bedankt voor de review Martijn!

Een prachtige website

Jos heeft een prachtige website voor onze B&B gemaakt. Aan hand van door ons verstrekte gegevens heeft hij in een zeer korte tijd een professionele website ontwikkeld. We zijn erg blij met het resultaat en we zullen Jos in de toekomst zeker aanraden als iemand een website wil laten maken.

2026年8月3日

Josvangilst からの回答

Dankjewel Margret, fijn dat jullie blij zijn met het resultaat!

5つ星のうち5の評価

Jos heeft mij geholpen om mijn shopify…

Jos heeft mij geholpen om mijn shopify website naar een hoger niveau te tillen. Hij heeft oog voor detail en luistert goed naar de wensen van zijn klanten. Zijn positieve en daadkrachtige karakter zie je terug in zijn werk.

2026年7月29日

Dankjewel Tessa! :)

5つ星のうち5の評価

Bekwame en snelle website ontwikkelaar.

Jos van Gilst is een geweldig bekwame en snelle website ontwikkelaar.
Uitstekende en vlotte communicatie, transparant in kosten, perfectionist in- en liefhebber van zijn vakgebied.

2026年7月27日

Josvangilst からの回答

Bedankt voor je recensie Reinhart! Hele fijne samenwerking gehad!

5つ星のうち1の評価

Spamming

Goedendag,

Ik zal gelijk eerlijk zijn, dit is een koud mailtje, ik snap dat dat soms vervelend is om te krijgen, maar ik zou je wel heel graag willen vragen om dit te lezen.

Ik ben Jos van Gilst, strategisch webdeveloper, en ik ben momenteel mijn eigen webdesign bedrijf josvangilst.nl aan het starten met 15 projecten voor ambitieuze bedrijven.

Omdat ik mijn nieuwe portfolio-omgeving met sterke cases wil lanceren, zoek ik nog een aantal bedrijven die een professionele website-upgrade kunnen gebruiken tegen een uniek tarief (in ruil voor een referentie achteraf).

Is een nieuwe website iets waar jullie op dit moment mee bezig zijn of even over willen sparren?

Zo ja, dan hoor ik het graag en stuur ik wat voorbeelden mee. Zo niet, even goede vrienden!

Jos van Gilst

2026年4月14日

Beste Peter,

Dank voor je feedback. Niet leuk om te lezen, wel terecht dat je het benoemt.

Als klein bedrijf zoek ik klanten door ondernemers direct te benaderen. Dat doe ik omdat ik erin geloof dat ik ze echt verder kan helpen, maar ik snap goed dat zo'n mail als opdringerig kan voelen als het aanbod niet relevant voor je is.

Je review was voor mij aanleiding om het anders te doen: ik mail alleen nog bedrijven waar ik vooraf een concreet verbeterpunt zie, elke mail heeft een afmeldlink, en een nee is bij mij meteen definitief.

Veel succes met je bedrijf, en mocht je ooit toch eens willen sparren over je website, dan sta ik er anders in dan deze eerste indruk deed vermoeden.

Jos van Gilst

Trustpilot エクスペリエンス