Jotex Norge レビュヌ 4,070

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

God kvalitet pÃ¥ produktet. Minus at de bruker PostNord. Tok nesten en uke etter datoen de sa pakken skulle komme og den faktisk ankom. Jeg mÃ¥tte selv ringe sjÃ¥fÞren til PostNord og arrangere at han to... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Teppene til trappen var sikkert greie nok de, men mÃ¥tte returnere pga fargen. KjÞpte fargen beige og skulle ha de i lakkerte furutrapper som har blitt mÞrkere med tiden. Det var litt for mye «rosa» i... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering og rask retur. Bestilte flere gardiner, endte opp med Kylie gardin, de andre ble returnert. Den passet perfekt, fint og tungt fall i gardinen som ble hengt opp på skinne i taket.

5぀星のうち5の評䟡

Det er enkelt Ã¥ handle pÃ¥ Jotex. Fine bilder av produktene gir en god forstÃ¥else for kvalitet, farger og teksturer. Gardinene jeg kjÞpte sist, var helt i trÃ¥d med mine forventninger. Det ble kjem... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. ホヌム センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Jotex finner du det aller siste innen innredning. Vi ligger alltid noen steg fÞre, slik at du kan finne dine favoritter her og nå. Uansett om du fÞlger trender eller skaper dine egne er Jotex destinasjonen for å finne hjem. Handle din personlige innredning for hele hjemmet på jotex.no

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

GRISKE

Jeg var med i en undersÞkelse som lot meg velge mellom mange butikker for gavekort på 200kr Jeg valgte Jotex, og endte opp med å handle fire ting for 1000kr. Jeg returnerte en vare verdt 400kr med returkostnad. Istedet for å la gavekortet vÊre brukt, og returnere belÞpet i penger fikk jeg tilbake gavekortet på 200kr selvom prisen på tingene jeg beholdt var langt over det. Tenkte det var for griskt til å stemme så jeg kontaktet kundeservice. Var ikke noe mer å gjÞre med det, siden det står i vilkårene deres. Har aldri vÊrt borti noe lignende fra en butikk, og sitter igjen med et gavekort jeg prÞvde å bli kvitt i fÞrste omgang. Kvaliteten på varene er varierende. OK nok til å beholdes, men presentert til å ha hÞyere kvalitet på nettsiden enn når du får det i hendene. F.eks tynt materiale eller hvitt lys når de skriver at lyslenken har varmt lys.

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ
Jotex Norge ロゎ

Jotex Norge からの回答

Hei, takk for tilbakemeldingen din.

Vi kan bekrefte at tilbakebetalingen er håndtert korrekt i henhold til våre generelle vilkår for bruk av gavekort ved retur.

Vi setter pris på at du deler din opplevelse, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

/Lars, Jotex team

5぀星のうち1の評䟡

Ønsket Ã¥ bestille 2 produkter pÃ¥ en

Ønsket Ã¥ bestille 2 produkter pÃ¥ en gang. Jotex gav meg ingen andre alternativer enn at dette skulle sendes i to ulike leveranser. Da den fÞrste kom, har begge to blitt merket som levert. Det er nÃ¥ vanskelig Ã¥ finne den andre pakken, som enda ikke har kommet.

2026幎3月30日
Jotex Norge ロゎ

Jotex Norge からの回答

Hei. Takk for din tilbakemelding.
Den andre sporingen er ikke registrert som levert hos transportÞren, men det virker som at sendingen har gått i lås hos dem.
Vi fÞlger opp sendingen med PostNord for å se hva som gjÞr at leveransen drÞyer. Du hÞrer fra oss når vi har en oppdatering.

/Lars, Jotex team

5぀星のうち4の評䟡

God kvalitet på produktet

God kvalitet på produktet. Minus at de bruker PostNord. Tok nesten en uke etter datoen de sa pakken skulle komme og den faktisk ankom. Jeg måtte selv ringe sjåfÞren til PostNord og arrangere at han tok med pakken fra lageret og leverte den.

2026幎3月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス