企業情報

1. ソフトウェア企業

当該企業による記述

Journal-Trades is a professional trading and investment journal designed to help traders gain deeper insight into their performance and decision-making. The platform focuses on structure, clarity, and data-driven analysis, enabling users to review their trades in a meaningful and consistent way. With Journal-Trades, users can log every aspect of their trades, including entries, exits, position sizing, risk management, and custom tags. This detailed approach allows traders to build a complete picture of their activity over time, making it easier to identify patterns, strengths, and areas for improvement. Beyond simple tracking, the platform is built to support performance analysis. By organizing data into clear metrics and visual insights, Journal-Trades helps users understand how their behavior impacts results. This includes reviewing performance across different setups, timeframes, and market conditions, as well as recognizing recurring mistakes or inconsistencies. The platform is designed to be intuitive while still offering the depth needed for serious traders. Whether someone is just starting out or already has experience in the markets, Journal-Trades provides a structured environment to reflect, learn, and improve over time. The goal of Journal-Trades is not to provide trading strategies or signals, but to give traders the tools they need to evaluate their own performance objectively and make more informed decisions based on their own data.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ik heb de 1 op 1 mentorship gevolgd en…

Ik heb de 1 op 1 mentorship gevolgd en gebruik daarnaast het platform. In de sessies kreeg ik niet alleen theorie, maar werd er vooral gekeken naar mijn eigen situatie en aanpak. Dingen die ik eerst lastig vond om te begrijpen, zijn nu volledig duidelijk geworden. Er werd echt ingezoomd op wat voor mij werkt en hoe mijn manier van traden verder ontwikkeld kon worden.

Het platform helpt vervolgens om alles gestructureerd bij te houden, waardoor je je progressie helder kunt terugzien. Samen maakt dit een praktische manier van leren en verbeteren, waarbij de focus echt op de praktijk ligt in plaats van theorie alleen.

2026年4月23日
5つ星のうち5の評価

Eindelijk een trading journal die…

Eindelijk een trading journal die verder gaat dan alleen trades loggen. De manier waarop de analytics en rapportages zijn opgebouwd geeft veel diepere inzichten dan wat ik tot nu toe gewend was. Je ziet niet alleen wat je doet, maar ook wat er werkt of juist niet. Dat maakt het voor mij een gamechanger.

2026年4月14日

Journal Trades からの回答

Bedankt voor je geweldige feedback! Super om te horen dat je de analytics en rapportages als een echte meerwaarde ervaart. Ons doel is juist om traders niet alleen te laten zien wat ze doen, maar ook wat echt werkt. Mooi dat dat voor jou het verschil maakt!

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik deze Journal-Trades nu een…

Ik gebruik Journal-Trades nu een tijdje en het heeft veel meer structuur gebracht in mijn trading. Alles is overzichtelijk, snel te loggen en de analytics geven precies de inzichten die je nodig hebt om beter te worden. Zeker een aanrader voor zowel beginners als gevorderde traders.

2026年2月18日

Journal Trades からの回答

Bedankt voor je uitgebreide review! Mooi om te horen dat Journal-Trades je meer structuur geeft en helpt om je trading te verbeteren. Fijn dat de combinatie van overzicht, snelheid en inzichten voor je werkt, daar doen we het voor!

Top app

Top app, heel duidelijk allemaal en perfect om je trades te loggen!

2026年4月17日

Journal Trades からの回答

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de app duidelijk is en goed helpt bij het loggen van je trades. Dat is precies waar we het voor doen!

Helemaal top

Ben goed geholpen in de 1 op 1 en erg tevreden met het platform om alles bij te houden

2026年4月10日

Journal Trades からの回答

Top om te horen, dank je wel! Fijn dat de mentorship je goed heeft geholpen en dat je het platform als overzichtelijk ervaart. Als je nog feedback hebt of ergens tegenaan loopt, laat het vooral weten!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。