レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jesper er en kÊmpe svindler. Jeg mÃ¥tte true ham med politiet for at fÃ¥ min campingvogn udleveret. Da jeg endelig fÃ¥r den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpÃ¥ og fortelt o... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KÊre Jesper. Du og din kone skylder mine forÊldre ( at man kan fÃ¥ sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik. Jeg kan se at mange har klage... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hold jer for den sags skyld langt vÊk fra dette svindler firma. Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma. De er dÞmt til og betale over 180.000 tilbage men de nÊgter og betale tilba... もっず芋る

Hold jer langt vÊk
.. Kan ikke levere
. Tager ikke telefonen
 Besvarer heller ikke e-mail , skrevet 8 gange
 Efter mere end fire uger, skrev jeg en mail og annullerede min bestilling
 SÃ¥ fik jeg... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til JP Caravan - kÞb og salg af brugte campingvogn & tilbehÞr samt eget vÊrksted med speciale i forsikringsskader

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jesper er en kÊmpe svindler

Jesper er en kÊmpe svindler. Jeg måtte true ham med politiet for at få min campingvogn udleveret. Da jeg endelig får den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpå og fortelt og madras mangler.
Der bor ÞsteuropÊere i de vogne han har til salg på pladsen. Og Jesper er komplet umulig at få i tale. Jeg har mistet vÊrdier for over 50.000 kr. Mens min vogn har vÊret i hans varetÊgt. GODT jeg fik den hente

2025幎5月1日

Puha

Puha. Ham der og konen snyder folk.
Har vÊret i retten for ikke betale 189,000kr
Retten har givet dommen at de skal betales.
Det ville vÊre en god ide at betale dem tilbage
Hilsen alle dine 120000 venner fra din ynglings gruppe

KÊre Jesper j.p Caravan

KÊre Jesper.
Du og din kone skylder mine forÊldre ( at man kan få sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik.

Jeg kan se at mange har klaget, og jeg tÊnker at der er super meget indhold både her på trust pilot men også på Google review, til en eventuel interesse fra Mediegrupperne som specialiseres sig i svindel sager. Jeg agter at sample dette materiale snarest muligt. Hvis ikke jeg hÞrer fra jer. Min far har efterladt mange breve og ringet mange gange.

Mvh Tina

2025幎5月24日

Svindler firma

Har du betalt den ferie, med penge du skylder for en campingvogn? Retten har dÞmt dig til at betale over 180.000 kr tilbage til rette ejer... Nu er du havnet på forsiden af Svindlerjagten...

Har du betalt den ferie

SÃ¥ nu at fÃ¥ sendt de pengene tilbage, til rette ejer. SÊt i gang 🥎👏

5぀星のうち1の評䟡

Kunne jeg give nul stjerner havde jeg gjort det.

Hold jer for den sags skyld langt vÊk fra dette svindler firma.
Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma.
De er dÞmt til og betale over 180.000 tilbage men de nÊgter og betale tilbage. Jesper skylder også en tidligere udlejer 300.000 kr, som han heller ikke har betalt. Jesper og Malene lever af at svindle andre.
Så inden du hopper på deres lÞgne og bedrag, så hop videre til en mere Êrlig person.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。