Men belooft zelfde dagverzending. Het duurde een week. Verwezen naar Whatsapp begint get eindeloos verdwaasd reageren en negeren over een simpele vraag: wel of niet retourneren? Ja of nee dus !!!???
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestelling gedaan maar niet geleverd. Meerdere keren gebeld met iedere keer de toezegging terugebeld te worden maar nooit teruggebeld. Uitendelijk contact gehad en geld zou teruggestort worden, oo... ãã£ãšèŠã
â â â â â Zeer tevreden over de service van JS Watersport. In het begin waren er wat hobbels en misverstanden, maar deze zijn uiteindelijk op een professionele en nette manier opgelost. Vooral... ãã£ãšèŠã
Nog een wetsuit (kind) gekocht. Mooie kwaliteit, prima snelle levering. Kinderen en volwassenen perfecte maarlt voering. Heel blij mee, het open water zwemmen is weer in volle gang!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dé voordeligste online watersport outlet van Nederland. Voor ons complete assortiment kijkt u op onze website. Onze levertijd bedraagt 1 a 3 werkdagen. Standaard één jaar garantie. Niet goed? Geld terug! Ons aanbod · Funtubes · Wetsuits · SUP Boards · Rubberboten · Wakeskate - Wakesurf · Wakeboards - Kneeboards · Elektro- & fluistermotoren · Zwemvesten - Impact vesten
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Men belooft zelfde dagverzending
Bestelling gedaan maar nooit geleverd
Uitendelijk contact gehad en geld zou teruggestort worden, ook dat is niet gebeurd.
Reageren niet op mail of whatsapp
Triest geheel
Uitstekende service en klantgerichte oplossing
â
Zeer tevreden over de service van JS Watersport.
In het begin waren er wat hobbels en misverstanden, maar deze zijn uiteindelijk op een professionele en nette manier opgelost. Vooral de persoonlijke inzet en het meedenken van J.S.W heb ik zeer gewaardeerd.
Achteraf gezien begrijp ik de situatie ook beter en had ik sommige zaken zelf wellicht anders kunnen aanpakken. Juist daarom vind ik het belangrijk om te vermelden dat JS Watersport de kwestie uitstekend heeft afgehandeld.
Bedankt voor de goede service en de prettige communicatie. Ik kom hier zeker terug wanneer ik in de toekomst weer iets nodig heb.
Egbert.
Slechte zaak
Slechte zaak, besteld product niet ontvangen. Vaker contact gehad en zou mijn geld terug krijgen, is echter nooit gebeurt. Niet aan te bevelen.
Super en goede afspraak
De duidelijkheid, vriendelijkheid en het geweldige meedenken. De bestelling werd zelfs bij ons thuis gebracht "omdat men toch in de buurt moest zijn", dat vonden wij super klantvriendelijk.
Nogmaals bedankt!!
vr.gr. Cor en Ingrid
Geweldige watersport zaak!!
Vanaf het moment dat ik de boot zag tot aan het moment van aflevering! Uitstekende service! Ik weet al waar ik mijn volgende boot ga kopen! Inclusief het vertrouwen wederzijds! Chapeau
Negatieve ervaring
Ik zie allemaal goede reviews van JS Watersport uit Enkhuizen, maar ik heb een negatieve ervaring met dat bedrijf. Op 27 maart 2024 werd door DHL een Sirocco II (deze had ik gekocht) geleverd. Dezelfde dag heb ik JS Watersport laten weten (ook met foto's), dat 1 poot van de ventilator stuk was en dat ik een onderdeel miste. Ik had een overeenkomst met JS Watersport uit Enkhuizen en niet de leverancier, waar steeds mee geschermd werd. Op 4 april 2024 had ik nog niets van JS Watersport gehoord. Ik heb toen een mail naar JS Watersport gestuurd met de mededeling, dat ik andere stappen zou nemen als binnen twee weken niet een andere geleverd zou worden of het aankoop bedrag niet terug gestort zou worden. Pas op zaterdag 13 april 2024 werd een nieuwe ventilator geleverd.
Een geweldige belevenis
Uitstekende service, vriendelijk in contact, alles stond klaar zoals afgesproken in de reservering, boot goed onderhouden en schoon. Wij komen snel weer terug.

JP Watersport ããã®åç
Hele goede ervaring gehad met JPâŠ
Hele goede ervaring gehad met JP Watersport! Fijne communicatie, duidelijke website en product omschrijving. Hier komen we snel weer terug!

JP Watersport ããã®åç
Alles top geregeld! Aankoop fun tube
Alles top geregeld! Snel binnen fijne communicatie

JP Watersport ããã®åç
Maandag besteld woensdag in huis.
Maandag besteld woensdag in huis.
Goeie product informatie, maatlabel is goed dik tevreden.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã