Julie Copenhagen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Order tracking map froze at the regional hub for three days, but the package still made it right on the promised Friday afternoon.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 29ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service. Mit hÊndelsesforlÞb med meget lang leveringstid, stort set ingen information fÞr levering og trods meget korrespondance og fremsendelse af dokumentation svarer til alle de Þvrige anmeldelser her, det vil sige ingen mulighed for at returnere. Fremtidigt vil jeg huske at lÊse anmeldelser her fÞr kÞb.

2026幎8月23日

De nÊgter retur

Jeg vil gerne advare andre, der overvejer at handle her.

Jeg bestilte en kjole, men på grund af den lange leveringstid fortrÞd jeg kÞbet allerede kÞbet inden leveringen. Jeg kontaktede derfor virksomheden for at få ordren annulleret. Jeg fik besked på, at jeg skulle give dem besked, når pakken var leveret, hvorefter de ville sende mig de nÞdvendige returdetaljer, så processen kunne gå hurtigt og nemt.

Kjolen ankom efter det tidspunkt, jeg skulle bruge den, og den er hverken brugt eller åbnet. Da jeg kontaktede dem for at returnere den, fik jeg pludselig at vide, at de ikke ville acceptere returneringen og i stedet kun ville tilbyde mig 10 % refusion, hvis jeg beholdt kjolen.

Det er efter min mening meget problematisk at man ikke kan få lov at benytte sin fortrydelsesret trods virksomheden selv havde skrevet, at de ville hjÊlpe med returneringen efter levering.

De oplyser desuden selv, at de tilbyder 30 dages fortrydelsesret.

Jeg vil derfor anbefale andre at vÊre meget opmÊrksomme på virksomhedens returvilkår og få alle aftaler på skrift, inden de handler.

Jeg vil sagen sagen videre til klagenÊvnet

自発的なレビュヌ

Jeg modtog en jakke pakket i plastik

Jeg modtog en jakke pakket i plastik med kinesiske tegn. Kvaliteten af jakken levede ikke op til forventningerne og stÞrrelsen passede ikke. Iflg. Retur politik kan produkter returneres ved direkte kontakt. Da jeg kontaktede leverandÞren modtog jeg fÞlgende svar:
“ KÊre kunde,
Tak for din besked.
Vi forstår, at jakken ikke passer som forventet, og at du også er skuffet over kvaliteten. Vi beklager, at varen ikke levede op til dine forventninger.

DesvÊrre kan vi ikke acceptere returneringer af de årsager, der er angivet i dette tilfÊlde, og vi kan derfor ikke give dig returinstruktioner.

Som et tegn på god vilje kan vi tilbyde dig en delvis refusion på 10%, og du kan beholde jakken uden at skulle returnere den.
Med venlig hilsen,
Julie-copenhagen.com”

Det svar er jeg ikke tilfreds med

自発的なレビュヌ

Lang tid om at levere og da de endeligt

Lang tid om at levere og da de endeligt leveret er kjolen 15 cm mindre i brystmål end det de har skrevet på deres egen hjemmeside og da jeg beder om returnering, finder de ikke at dette er grund nok til at give returnering, men tilbyder mig 10% retur dvs de har tjent fedt på en kjole som er sikkert er kÞbt fra Kina, en kjole jeg kunne have kÞbt på Temu og måske enddog kunne have brugt fra dem. Virkelig dårlig firma og jeg anbefaler IKKE at man bruger dette svindelforetagende.

Svindlerhjemmeside

Svindlerhjemmeside, der sÊlger varer direkte importeret fra Kina.
Kjolen jeg modtog er på ingen måde den samme, som de viser på hjemmesiden.
De nÊgter at tage varen retur, på trods af at de reklamerer med 30 dages returret på hjemmesiden og at man som forbruger altid har minimum 14 dages returret på onlinekÞb.
De tilbyder at man kan få 10% af varens pris retur og nÊgter at sende instrukser til hvordan man sender varen retur.

2026幎8月3日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte for tre uger siden en kjole

Jeg kÞbte for tre uger siden en kjole. Leveringen var meget langsom og fÞrst efter rykkere kunne jeg finde oplysninger om levering.
Da kjolen kom var den alt for stor, var dårligt syet, uden pasform og i efter mit skÞn meget billiget materiale
Jeg Þnskede at returnere, men fikat vide at det kunne jeg ikke, men jeg kunne få 10 procent retur.
Jeg skrev til firmaet at jeg mener der er fuld returret inden for 14 dage, men fik bare et A 1 genereret standard svar.
Gider ikkebruge mere tid på en rigtig dårlig service og en elendig leverance.
Brug endelig ikke dette firma.

2026幎8月14日
自発的なレビュヌ

NÊgter desvÊrre at tage en vare retur

NÊgter desvÊrre at tage en vare retur - tiltrods for, at jeg henvendte mig fÞrste gang allerede samme dag, som jeg modtog varen - og tiltrods for at de lovmÊssige er forpligtet til dette. Sagen er nu sendt som en indsigelse sag, da de gentagende gange afviste returnering - mega dårlig stil, at man skal bruge tid på, at kÊmpe med et firma, som nÊgter retur.

2026幎8月6日