レビュアーのコメントを見てみましょう
Jumbo golf Veghel: Agnes is een zeer klantgerichte, vriendelijke en reële professionele verkoopmedewerker die perfect meedenkt en op geen enkele manier de klant iets probeert op te dringen! Bravo!
De Nitro snowboardschoenen die ik via Jumbosports online bestelde waren na 2 dagen gebruik al fors beschadigd. Dat zou aan uitsteeksels van de bindingen liggen, maar iedere snowboarder weet dat dat ni... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 45%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jumbo golf Veghel
Echt belachelijke service
Echt belachelijke service. Iets meer dan 6 maanden geleden, met een zomerstop én winterstop ertussen, heb ik voor de tweede keer een stick van €300 gekocht bij Jumbo Hockey. En ja hoor… nu al kapot. Dat ding is amper gebruikt en kan blijkbaar niks hebben.
Speciaal helemaal naar de winkel gegaan om het te laten checken, maar zowel Adidas als Jumbo Sports doen gewoon helemaal niks. Geen oplossing, geen meedenken, zelfs geen beetje coulance. Gewoon pech gehad, zoek het zelf maar uit en koop maar weer een nieuwe van €300.
Voor dat geld verwacht je kwaliteit én service, maar je krijgt allebei niet. Echt waardeloos. Ze kunnen niks voor je betekenen en laten je volledig zelf voor de kosten opdraaien. Hier koop ik en mijn gezin dus nooit meer iets.
Niet nakomen levering
Nadat ik een snowboard heb besteld, ontving een bestelbevestiging dat deze geleverd zou worden. Na een paar dagen werd dit aankoopcontract eenzijdig geannuleerd en direct mijn geld terug gestort. Het zou niet meer leverbaar zijn, ook niet bij de leverancier. Toch zie ik het product weer online verschijnen. Heel bijzonder.
Scheenbeschermers senior besteld…
Scheenbeschermers senior besteld unisex. Staat geen maat bij, zou universeel zijn. Product ontvangen. Is gigantisch, maat L!!!!
En zo te zien alleen voor heren. Je betaalt voor verzending en retour. Ik bestel hier nooit weer.
Het plaatsen van een review op de site zelf lukte niet. De site geeft steeds de melding: probeer het later opnieuw.
Prijsverhoging tijdens aankoop!!
Tijdens mijn aankoop werd een actieprijs aangepast en het artikel welke ik 2x in mijn winkelwagen had van 50,- naar 70,- verhoogd. Ik heb de vraag gesteld aan Jumbo Sports of ik alsnog de actieprijs kan krijgen. De artikelen zaten tenslotte al in mijn winkelwagen.. Helaas kreeg ik hier een negatieve reactie op van de klantenservice. Daarna ontving ik toevalligerwijs van het systeem dat ik de artikelen nog in mijn winkelwagen had voor de actieprijs. In navolging hierop heb ik hier een screenshot van deze mail gemaakt en naar de organisatie gezonden, maar ondanks dat is Jumbo Sports niet bereid om het verschil voor de 2 brillen te compenseren. Dit voelt niet eerlijk en voelt onterecht.
Slecht klantservice
Ik heb Hocky stick besteld +handschoenen. Alleen hockey stick geleverd. Kan de klantservice telefonisch niet bereiken alleen via email. Ik heb gezegd ik mis de handschoen moet ik foto's maken van de doos. En dan kom ze dat zij kon de handschoen niet meer leveren en kom alleen maar het geld terug geven. Ik ben wel boos hier van mijn zoon heeft die nodig voor aanstande zaterdag en ik moet maar zelf verder zoeken. Zij kom niet met een andere oplossing. Waardeloos winkel is dit.

Super service
Super service. Mooie sticktas besteld, helaas een defecte rits na kort gebruik. Ondanks dat er officieel geen garantie op ritsen zit en het feit dat de tas af was geprijsd, krijgt mijn dochter een nieuwe tas en kan ik de defecte tas kosteloos retourneren.
De ene avond de klacht gemaild, de volgende dag al teruggebeld en opgelost.

Jumbo Sports からの回答
Ontzettend goed geholpen aan een nieuwe…
Ontzettend goed geholpen aan een nieuwe hockeystick door Job. Erg blij mee!

Slecht retourbeleid
Bij het bestellen wordt vermeld dat er kosten zijn voor terugsturen maar niet hoeveel. Kosten voor het terugsturen zijn op zich niet onredelijk. Maar dat er bij het aanmaken van de retourzending geprobeerd wordt je een verzekering aan te smeren is onredelijk. Het was netter geweest als Jumbo die kosten/dat risico op zich had genomen. Bestellen bij Jumbo is een afrader tenzij je 100% zeker bent van je bestelling

Geen golftas voor mij.😟
Mooi opgezet ik was er vandaag (zaterdag) overal stonden dozen die nog niet uitgepakt waren! En dat op zaterdag. Ik ging voor een golf draagtas. Meer dan de helft niet geprijst,als ik ergens een hekel aan heb is het vragen naar de prijs.Ik ben dus weggegaan zonder tas. Jammer een gemiste kans.
Snowboardschoenen SALE verkeerde maat geleverd
Snowboardschoenen in de Sale gekocht. Mooie deal leek het. Ik kreeg echter de verkeerde maat geleverd waardoor ik zonder snowboardschoenen zit. Schoenen waren natuurlijk niet meer beschikbaar in de goede maat toen ik ze geleverd kreeg. Ter 'compensatie' mocht ik ze gratis terugsturen en kreeg ik een waardebon van 20 euro, in plaats van dat er wordt meegedacht over een oplossing waar ik gewoon een paar snowboardschoenen in de goede maat ontvang.
UPDATE
Waardebon netjes per post ontvangen en een mooie jas besteld. Deze levering bevatte het juiste product en was snel in huis, dus daarom een ster omhoog.

Ontzettend goede service.
Ontzettend goede service.
Er ging in eerste instantie iets mis met mijn bestelling door PostNL. Jumbo Sports reageerde ontzettend snel op mijn bericht, kwam ook snel met een goede oplossing en hebben me fantastisch geholpen. Als ik 6 sterren kon geven, zou ik het doen!

Denigrerende “ cheffin”
Waren er voor een golfbroek. Tevoren gebeld met de zaak ( meer specifiek met Anja ). Of zij de betreffende broek even apart wilden leggen. So far so good. In de zaak aangekomen kwam een andere verkoopster Corry genaamd naar ons toe. Erg opdringerig en nauwelijks ons verhaal aanhorend zoals hierboven omschreven. Anja was even een andere klant aan het helpen en kwam daarna naar ons toe . Prettig kontakt totdat de opdringerige Corry zich er weer mee bemoeide. Was erg ongemakkelijk ook voor Anja. Opmerking Corry naar Anja: “ ga jij maar even de andere kleren opruimen”. En zo’n opmerking waar klanten bij zijn. Erg vervelend voor Anja en ons. Geen prettige dame die Corry om door geholpen te worden in tegenstelling tot de aimabele Anja. Kortom: dag Corry. Behandel je collega met respect en gelijkwaardigheid. Respect voor Anja doe maar ons toe uitermate correct en vriendelijk bleef.
Beetje spijt van onze aankoop
Beetje spijt van onze aankoop. Ik heb net mijn eerste lessen gehad en net een beetje begonnen. Ik dacht gelijk een goede set te kopen. Ik ben wat langer, daar is nauwelijks naar gekeken. Ook niet gehad over een putter...dus vergeten.🙈 Nu kom ik er ook nog achter dat de grip aangepast had moeten worden. Dus niet echt meerwaarde om een speciale afspraak te maken.(24 juli in Eindhoven). Echt jammer.

Jumbo Sports からの回答
Laten je niet kiezen, pushen je naar de duurste set zonder je noden te bevragen
Een fitting geboekt, geen info en direct de duurste set aangeboden, vragen over lengte en handgreep: 'dat kunnen we oplossen, zullen we dit dan doen' , nog voor je wat vragen kan stellen zijn ze al bezig met verlengen en kan je niet meer terug .
Besteld en keurig ontvangen
Bestelling (hockeystick) op maandag geplaatst en levering in originele verpakking netjes entwee dagen later ontvangen.
Bestelling niet ontvangen
Ik had een bestelling gedaan en niks meer gehoord. Na contact heeft Jumbo Sports aan 22 juni te leveren. Nu is het 9 juli en heb ik nog steeds niks ontvangen. Ik heb een maand geleden besteld! Klantenservice zegt dat ze niks kunnen betekenen. Waardeloos bedrijf!
Coulance na onfortuinlijke misslag....
Bij Jumbo in Amsterdam een Ping G440 driver gekocht, 659,-. Na een week ging ie kapot, Kennelijk een misslag van mij op de driving range. Jumbo heeft de driver ingenomen en voor garantie aangeboden bij Ping. Helaas bleek de breuk niet onder garantie te vallen. In overleg met Jumbo heb ik een nieuwe besteld waarbij uit coulance-oogpunt een redelijke korting is verleend. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. Jumbo, dank voor de service!

Wederom geen service…….
Voor de tweede keer een Adidas stick gekocht via de website. Ook deze keer was de stick binnen de garantietermijn kapot. Helaas helpt de “klantenservice” van Jumbo je nooit. Allemaal smoezen en onzin verhalen en nooit een verantwoordelijke die je te spreken krijgt. “Schoenmaker blijf bij je leest” gaat helaas wel op. Spruitjes en broodjes verkopen gaat ze beter af. Dit is meestal een “broodje aap” dat ze je verkopen….

skijas Kjus
Nieuwe skijas Kjus besteld en een paar dagen later een nieuwe skijas van Kjus ontvangen. Meer kan je niet verwachten. Minder eigenlijk ook niet.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。