レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fik skiftet tandrem olie og oliefilter Super hurtigt og super service De fandt en stor skrue i mit bagdÊk og de lappede det uden beregning Og prisen den holdt som aftalt Fem ***** herfra Kan k... もっず芋る

Min sÞn og jeg var ude at se pÃ¥ en Skoda Fabia til ham. En meget positiv oplevelse for os, bÃ¥de for, under og efter kÞbet. SÊlger gjorde meget ud af information undervejs om bilen og selv om kont... もっず芋る

Gode brugte biler til rimelige priser. Familie virksomhed hvor man fÞler sig velkommen og fÃ¥r en god personlig oplevelse. Ingen bÞvl ved reparationer i garantiperioden, de holder hvad de lover. KÞb... もっず芋る

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

51件のレビュヌ

God oplevelse hos Junior Auto

God oplevelse hos Junior Auto
Vi skulle finde en bil til min sÞn, og i den prisklasse forventer man normalt ikke den store service. Hos Deniz og Junior Auto blev vi dog positivt overrasket. Vi fÞlte os meget velkomne og fik en grundig og Êrlig gennemgang af bilen, og de udfÞrte de ting, de havde lovet.
Efter levering opdagede vi en fejl, men den blev hurtigt udbedret, og de svarede hurtigt på vores henvendelse. Alt i alt en rigtig god oplevelse – vi kan klart anbefale Junior Auto.

2026幎1月17日

Familien VM på Biljagt

Min sÞn og jeg var ude at se på en Skoda Fabia til ham.
En meget positiv oplevelse for os, både for, under og efter kÞbet.
SÊlger gjorde meget ud af information undervejs om bilen og selv om kontrol lampe på motor lyste nogle dage efter, var der hurtig ekspedition og efterfÞlgende udbedring af fejlen.
SÊlger fulgte op på det alt sammen og vi er meget tilfredse

2025幎11月10日
自発的なレビュヌ

Har pÃ¥ min kÊrestes vegne lige kÞbt en

Har pÃ¥ min kÊrestes vegne lige kÞbt en brugt Honda Civic fra 2008. Ældre model men i rigtig god stand. Bilen blev leveret nysynet og ny serviceret. Lidt problemer med et rystende varmeskjold. Det blev prompte udbedret. Juniors Auto tog en gammel Saab i bytte. Alt i en fair byttepris og handel. Nu skal Deniz lige huske at sende vinterhjulene😉
Står du mangler en god brugt bil - så kontakt Juniors Auto - de bedste anbefalinger herfra.

2025幎9月19日

KÞbte en bil

KÞbte en bil, hvor en lampe i panelet lyste. Fik afvide at jeg bare kunne komme og få den lavet på deres regning, når jeg havde tid. Få dage senere, begyndte en anden lampe at lyse, og kort efter virkede el ruden ikke, og batteriet dÞde. Vi kontaktede Juniors auto omkring dette, men han benÊgtede pludselig at vi havde kÞbt bilen af ham, men af hans far i stedet. Og han ville derfor ikke udbedre noget på bilen, heller ikke den lampe han havde lovet da vi kÞbte bilen. Han var meget ubehagelig i telefonen, og begyndte også at brokke sig over, at vi ikke havde lavet en anmeldelse på trustpilot, som han havde bedt os om da vi kÞbte bilen.
Derudover gav han mit tlf. til en kÞber af min bil, som han solgte få dage efter. Jeg tÊnker ikke det er okay at give mit nr. til andre, uden min tilladelse.
Og bilen ved jeg havde en masse fejl han umuligt har kunnet nå at udbedre inden salget.
Det er bestemt ikke et sted jeg nogensinde vil anbefale andre at kÞbe fra, og jeg står nu med en bil der har en masse fejl, og som jeg ikke kan få ham til at tage ansvar for.

2025幎4月15日
自発的なレビュヌ

Absolut intet at klage over

OK, nu har jeg så også handlet hos Junior Auto i HolbÊk. Efter en kort visit på pladsen for at se den bil jeg havde set på Bilbasen.dk og efterfÞlgende seriÞs snak og en kop kaffe med Junior OG senior selv som tog pÊnt imod var der ikke noget at gÞre - her ville jeg godt handle. Jeg vil fremhÊve JuniorŽs evne til at afmystificere alle begreberne og vi sad tilbage med en drÞn god mavefornemmelse bagefter. Man tog vor gamle bil i bytte uden nogen besvÊr og lovede service, olie/gearolieskifte inden levering (MED underskrift i servicebogen). Få dage senere kunne vi hente en dejlig ny (brugt) bil, rengjort og med de rigtige hjul/dÊk påmonteret.... Det er mig simpelthen umuligt at finde noget at klage over.... Her handler vi gerne igen !

2025幎5月2日

Fremragende kundebehandling.

Jeg har kÞbt bil hos Juniors Auto i HolbÊk hos Deniz, og oplevelsen var enestående. Fremragende bilhandel. Elsker den bil, smiler.
Deniz gav mig en imÞdekommende og professionel behandling hele vejen igennem processen. Deniz tog sig tid til at besvare alle spÞrgsmål og sikre, at jeg fÞlte mig tryg, informeret og så var det hyggeligt.
Bilen lever op til mine forventninger, og jeg er yderst tilfreds med både kvaliteten og servicen. Jeg kan varmt anbefale Juniors Auto til alle, der Þnsker en pålidelig og personlig bilhandel.

2025幎4月8日

Var over at se pÃ¥ en bil Hos Juiíors

Var over at se på en bil Hos Juiíors auto og fik en rigtigt god snak med deniz. den havde desvÊrre lidt rust på alle fire skÊrme med det vil de lave og sÞrge for at den kom til maler.
hentet den i dag hos ham og det var lavet som lovet samt at den havde fået to nye bag fjeder bag på så rigtigt god service. samt at der var 6 månders garti hvis der skulle ske et lerer andet mekanisk

2025幎3月29日
自発的なレビュヌ

Great place to buy a used car

Buying a used car can be risky, but not with Juniors Auto. Deniz is a honest young man, who knows cars and runs a super friendly and professional shop with delicious coffees. It was a pleasure doing business with him, as he is fair and manages the cars with great attention.

It was great to meet his dad too, who is also a very nice person.

2025幎2月11日

Fin service.

Fin service.
Hos Juniors Auto fandt vi en Êldre Skoda Fabia passende til vores behov.Vi prÞvekÞrte bilen, og påpegede nogle enkelte fejl med elruder, motorgang og stÞj fra forhjul. Vi aftalte med Deniz at det skulle vÊre ordnet når vi hentede bilen en uge senere.Da vi hentede bilen var det hele ordnet + service med olieskift. Alt i alt en positiv oplevelse med vores bilkÞb.Kan anbefales til kÞb af brugt bil. Venlig betjening.
Lars - 13.jan. 2025

2025幎1月13日

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra. Vi kÞbte en mazda 6 i juli 2024 og bilen kÞrer som en drÞm. Vi har hele tiden fÞlt os helt trygge ved handlen. Her 5 mdr. efter er vi stadig fuldt ud tilfredse. Juniors Auto holder hvad de lover og er super fair i forhold til beregning. Vi har ogsÃ¥ fÃ¥et rigtig god og brugbar rÃ¥dgivning i forhold til hvordan bilen skal behandles bedst. Fantastisk oplevelse som halv-nervÞs fÞrstegangskÞber! Anbefaler alle at kÞbe deres nye brugte bil hos Deniz og co.

2024幎11月27日
自発的なレビュヌ

Helt klart den bedste service jeg har

Helt klart den bedste service jeg har fået til dags dato.

KÞbte en Kia van have dog lidt problemer med at når man trådte pedellen i bund så hakket den i motoren det bliv undersÞgt på et Bosch vÊrksted fejl dog ikke lÞst. KÞrte i bilen ca 1 mdr så bliv kÞleren utÊt uheldigvis det kan ske ringer til Juniors auto bilen kom hurtig på vÊrksted og bliv lavet og nyt batteri og bilen kÞrte super godt ingen hakkeri i motoren der efter. Alt i alt jeg vil godt kÞbe der igen.

2024幎11月26日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne give en stor anbefaling

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Juniors auto for deres gode service og professionelle håndtering i forbindelse med mit bilkÞb. Fra start til slut fÞlte jeg mig i trygge hÊnder. Personalet var imÞdekommende, hjÊlpsomme og tog sig god tid til at besvare mine spÞrgsmål, så jeg kunne trÊffe det helt rigtige valg.

Bilen lever fuldt ud op til mine forventninger. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed.

2024幎10月25日

I bought the car Toyota Corolla

I bought the car Toyota Corolla 1.6.very amazed from the service he gave. Before handing over they fix the parts which needed to be done. Superb customer service and good handling. It’s been 2 months and Car drove perfect very happy with everything.
Looking forward to buy again in future with Junior autos.
Very satisfied.

2024幎9月17日