Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at fÃ¥ lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde en rigtig god oplevelse pÃ¥ Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mÞdt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgÃ¥ en aftale, men nej ingen pres, o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrÊnset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
à strupvej 10, 9800, HjÞrring, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt.
Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de forskellige dokumenter.
Virkelig god oplevelse og vi fÞlte, at vi blev taget godt hånd om.

Jura danmark ããã®åç
Efter at have fået lavet generalfuldmagter af Ditte Lundtoft, som ar et meget tilfredsstillende forlÞb, har jeg forgÊves forsÞgt at komme i kontakt med Ditte i 2 og en halv måned, hvor der 3 gange er blevet lagt besked til hende om at ringe mig op da jeg har brug for vejledning til lejekontrakt ved flytning fra mit hus til en lejlighed ved min sÞns hus.
Jeg fik i sin tid at vide, at jeg kunne kontakte hende ved behov, men hun vil tilsyneladende ikke snakke med mig, og så er det da ikke meget vÊrd at have en advokat.
Hilsen Vibeke Humlum

Jura danmark ããã®åç
Tusind tak til Stefan Rindom for let forståelig udarbejdelse af generalfuldmagt og fremtidsfuldmagt, med god forklaring af forlÞbet. Kan varmt anbefales

Jura danmark ããã®åç
Har fået hjÊlp til fremtidsfuldmagter og generalfuldmagter af Stefan Rindom.
Som vi varmt kan anbefale, det er gået hurtigt og nemt efter vi fandt et tidspunkt hvor vi kunne få det passet ind.

Jura danmark ããã®åç
På anbefaling af min sÞn, blev jeg kontaktet af jura Danmark (Ditte Lundtoft) for at få udarbejdet en fremtidsfuldmagt.
Det klarede Ditte let og smertefuldt over telefonen.
En rigtig dejlig dejlig oplevelse, hvor man ikke blev stresset igennem processen.

Jura danmark ããã®åç
Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l, vi kom med. Da vi kÞrte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjÊlpe med udfÊrdigelse af vores dokumenter. Vi har fÃ¥et lavet vores eget testamente og 5 x fremtidsfuldmagt og 5 x generalfuldmagt. Alt er gÃ¥et uden problemer, sÃ¥ hermed den varmeste anbefaling herfra ð

Jura danmark ããã®åç
Ingen tvivl om at Stefan ved hvad han taler om, og hurtigt til at få sat et mÞde op.
Derefter har det ikke fungeret. Der var fejl i det fÞrste udkast. TillÊg til vores testamente fik vi ikke gÞr vi rykkede for det. Nu går vi så og venter på de endelige dokumenter så vi jan få tinglyst dem. Det tager åbenbart også tid.
Men så fint at I vil have betaling g forud så har I jo jeres på det tÞrre.

Jura danmark ããã®åç
Jura danmark kan varmt anbefales, meget rimelige priser, Stefan er super dygtig, lyttende, rar, serviceminded mv, alt er gÃ¥et lige efter âbogenâ

Jura danmark ããã®åç
Hurtigt og effektivt forlÞb og god dialog med Stefan Rindom.
Kan varmt anbefales,

Jura danmark ããã®åç
Efter et godt foredrag af Stefan Rindom havde jeg efterfÞlgende et telefonmÞde med ham for at få udarbejdet fremtidsfuldmagt m.m. Hurtig udarbejdelse af disse , medfÞlgende grundig vejledning til at komme videre i forlÞbet. Bedste Anbefaling herfra.

Jura danmark ããã®åç
Min mand og jeg var til et godt foredrag og efterfÞlgende mÞde med Ditte Lundtoft. Vi fik gode svar til vores spÞrgsmål, og Ditte var lyttende og kom med gode råd. Vi kÞrte derfra med alle detaljer på plads.
Kan varmt anbefale Jura Danmark

Jura danmark ããã®åç
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i StÞvring havde vi efterfÞlgende et telefon mÞde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld tilfredshed! Vi kan derfor anbefale Jura Danmark til andre!

Jura danmark ããã®åç
Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mÞdt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, og en rigtig god fremlÊggelse, som var til at forstå. :) Aftalte et mÞde, og hurtigt derefter var dokumenterne klar, har nu bestilt tid hos Notaren. Kan kun anbefales.
Venlig hilsen
Hanne & Bo

Jura danmark ããã®åç
Super behagelig og snakkede et sprog alle kunne forstå

Jura danmark ããã®åç
Kan varmt anbefale Stefan Rindom.
Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i KorsÞr fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi videre skulle gÞre
Lars og Lonni Andersen

Jura danmark ããã®åç
Gode telefonmÞder. Kompetent og venlig rådgivning.

Jura danmark ããã®åç
Stefan Rindom gav os en meget personlig og letforståelig vejledning, som tydeligt bundede i stor faglig indsigt.
Kan kun anbefale Jura Danmark og Stefan Rindom.
Carsten og Hanna.

Jura danmark ããã®åç
Direkte god og letforståelig oplysninger
vedrÞrende fremtidsfuldmagt. Vi havde personligt dejligt mÞde med Ditte Lundtoft og kan varmt anbefale hende

Jura danmark ããã®åç
Det blev forklaret så man ikke var i tvivl