Jura danmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at fÃ¥ lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde en rigtig god oplevelse pÃ¥ Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mÞdt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgÃ¥ en aftale, men nej ingen pres, o... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrÊnset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Efter et godt foredrag med Ditte

Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt.
Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de forskellige dokumenter.
Virkelig god oplevelse og vi fÞlte, at vi blev taget godt hånd om.

2026幎6月25日

Jura danmark からの回答

Tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse, vi er glade for at Ditte har hjulpet jer godt i mål.

Manglende kontakt med firmaet

Efter at have fået lavet generalfuldmagter af Ditte Lundtoft, som ar et meget tilfredsstillende forlÞb, har jeg forgÊves forsÞgt at komme i kontakt med Ditte i 2 og en halv måned, hvor der 3 gange er blevet lagt besked til hende om at ringe mig op da jeg har brug for vejledning til lejekontrakt ved flytning fra mit hus til en lejlighed ved min sÞns hus.
Jeg fik i sin tid at vide, at jeg kunne kontakte hende ved behov, men hun vil tilsyneladende ikke snakke med mig, og så er det da ikke meget vÊrd at have en advokat.
Hilsen Vibeke Humlum

2026幎7月2日

KÊre Vibeke

Tak for din anmeldelse, og for de pÊne ord om forlÞbet med din fremtidsfuldmagt.

Jeg har undersÞgt sagen, og billedet ser anderledes ud fra vores side. Jeg kan se to opkald fra dig, og at Ditte har ringet tilbage den ene gang.

Kernen er dog en anden. Din rådgivning hos os foregår via email ikke via telefon. Det fremgår tydeligt af betingelserne for dit medlemskab.

Under hele forlÞbet med din fremtidsfuldmagt sendte du og Ditte mails frem og tilbage uden problemer, og så sent som den 5. maj skrev du til os med ekstra spÞrgsmål om notar. Den kanal har altså hele tiden vÊret åben, og er det stadigvÊk. Derfor undrer det os, at du oplever ikke at kunne komme i kontakt med Ditte.

Vi vil også prÊcisere, hvad medlemskabet dÊkker. Vores jurister sidder ofte i mÞder med klienter, og tiden derimellem bruges på at besvare mails og udarbejde sager.

TelefonrÃ¥dgivning og mÞder er ikke inkluderet i medlemskabet og kan ikke krÊves. Ønsker du et telefonmÞde med rÃ¥dgivning, er du naturligvis velkommen til at booke det via mail og betale for den service.

Skriv til Ditte direkte via mail, som du har gjort fÞr, så får du svar den vej. Derfor undrer det os, at du klager over en telefonservice, som hverken er inkluderet i dit medlemskab eller betalt for.

Venlig hilsen - Danni

Let forståeligt

Tusind tak til Stefan Rindom for let forståelig udarbejdelse af generalfuldmagt og fremtidsfuldmagt, med god forklaring af forlÞbet. Kan varmt anbefales

2026幎7月14日

Jura danmark からの回答

Tak for anmeldelsen Jan, vi er glade for alt er gået godt / Danni - Jura danmark

fremtidsfuldmagter

Har fået hjÊlp til fremtidsfuldmagter og generalfuldmagter af Stefan Rindom.
Som vi varmt kan anbefale, det er gået hurtigt og nemt efter vi fandt et tidspunkt hvor vi kunne få det passet ind.

2026幎7月1日

Jura danmark からの回答

Tak for din anmeldelse Britta, Vi er glade for at det gik hurtigt og der kom styr på fremtidsfuldmagterne.

// Danni - Jura danmark

På anbefaling af min sÞn

På anbefaling af min sÞn, blev jeg kontaktet af jura Danmark (Ditte Lundtoft) for at få udarbejdet en fremtidsfuldmagt.
Det klarede Ditte let og smertefuldt over telefonen.
En rigtig dejlig dejlig oplevelse, hvor man ikke blev stresset igennem processen.

2026幎6月11日

Hej Ketty,

Tak for din anmeldelse, Vi er glade for at Ditte har håndteret processen godt, og du har haft en dejlig oplevelse.

// Danni - Jura danmark

Kan varmt anbefale Jura Danmark (Ditte)

Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l, vi kom med. Da vi kÞrte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjÊlpe med udfÊrdigelse af vores dokumenter. Vi har fÃ¥et lavet vores eget testamente og 5 x fremtidsfuldmagt og 5 x generalfuldmagt. Alt er gÃ¥et uden problemer, sÃ¥ hermed den varmeste anbefaling herfra 👍

2026幎5月11日

Jura danmark からの回答

Hej Rikke, Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at oplevelsen med Ditte har levet op til jeres forventninger og at alt gik uden problemer.

// Danni - Jura danmark

Ingen tvivl om at Stefan ved hvad han

Ingen tvivl om at Stefan ved hvad han taler om, og hurtigt til at få sat et mÞde op.
Derefter har det ikke fungeret. Der var fejl i det fÞrste udkast. TillÊg til vores testamente fik vi ikke gÞr vi rykkede for det. Nu går vi så og venter på de endelige dokumenter så vi jan få tinglyst dem. Det tager åbenbart også tid.
Men så fint at I vil have betaling g forud så har I jo jeres på det tÞrre.

2026幎4月22日

KÊre Lone

Tak for din Êrlige tilbagemelding. Vi sÊtter pris på, at du også fremhÊver Stefans faglighed og den gode opstart. Samtidig er vi selvfÞlgelig kede af at hÞre, at det efterfÞlgende forlÞb ikke har levet op til jeres forventninger.

Jura danmark består af selvstÊndige afdelinger i eget cvr nummer, og din oplevelse vedrÞrer derfor én specifik afdeling. Når det er sagt, tager vi din kritik alvorligt. Fejl i dokumenter og manglende opfÞlgning er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give kunder der er i kontakt med Jura danmark.

Vi håber, at jeres sag snart kommer helt i mål, og at det endelige resultat kan rette lidt op på oplevelsen.

/ Danni

Jura danmark kan varmt anbefales

Jura danmark kan varmt anbefales, meget rimelige priser, Stefan er super dygtig, lyttende, rar, serviceminded mv, alt er gået lige efter “bogen”

2026幎6月16日

KÊre Joan

Det er dejligt at hÞre, at alt er gået lige efter bogen, og at du har haft så god en oplevelse med Stefan. Vi er glade for, at du fremhÊver både fagligheden og den personlige tilgang. Tak for anbefalingen.

// Danni - Jura danmark

Hurtigt og effektivt forlÞb og god

Hurtigt og effektivt forlÞb og god dialog med Stefan Rindom.
Kan varmt anbefales,

2026幎6月15日

Jura danmark からの回答

Tak for din anmeldelse Eva, vi sÊtter pris på du har haft en god dialog og forlÞb hos Stefan.

Efter et godt foredrag af Stefan Rindom

Efter et godt foredrag af Stefan Rindom havde jeg efterfÞlgende et telefonmÞde med ham for at få udarbejdet fremtidsfuldmagt m.m. Hurtig udarbejdelse af disse , medfÞlgende grundig vejledning til at komme videre i forlÞbet. Bedste Anbefaling herfra.

2026幎5月13日

Jura danmark からの回答

Tak for din anmeldelse Nina, vi er glade for at du har fået en god oplevelse hos Stefan.

// Danni - Jura danmark

Min mand og jeg var til et godt

Min mand og jeg var til et godt foredrag og efterfÞlgende mÞde med Ditte Lundtoft. Vi fik gode svar til vores spÞrgsmål, og Ditte var lyttende og kom med gode råd. Vi kÞrte derfra med alle detaljer på plads.
Kan varmt anbefale Jura Danmark

2026幎6月4日

Jura danmark からの回答

Tak for den fine anmeldelse Karina.

Vi er utrolig glad for at I har fået noget ud af Dittes foredrag, og det efterfÞlgende mÞde.

Efter et godt foredrag med Ditte

Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i StÞvring havde vi efterfÞlgende et telefon mÞde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld tilfredshed! Vi kan derfor anbefale Jura Danmark til andre!

2026幎3月12日

Jura danmark からの回答

Det er dejligt at hÞre, at foredraget i StÞvring gav jer et godt udgangspunkt, og at det efterfÞlgende forlÞb levede op til jeres forventninger. Godt at vide, at processen var både hurtig og overskuelig. Tak for anbefalingen.

Kan kun anbefales.

Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mÞdt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, og en rigtig god fremlÊggelse, som var til at forstå. :) Aftalte et mÞde, og hurtigt derefter var dokumenterne klar, har nu bestilt tid hos Notaren. Kan kun anbefales.
Hanne & Bo

2026幎4月13日

KÊre Hanne og Bo

Det er virkelig dejligt at hÞre, at skepsissen hurtigt blev gjort til skamme.

Vi ved godt, at mange mÞder op med tanken om, om de bliver presset til noget, så det er skÞnt at hÞre, at I oplevede det stik modsatte. Godt at hÞre, at både foredraget og det efterfÞlgende forlÞb levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen.

//Danni - Jura danmark

Kan varmt anbefale Stefan Rindom.

Kan varmt anbefale Stefan Rindom.
Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i KorsÞr fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi videre skulle gÞre
Lars og Lonni Andersen

2026幎3月26日

KÊre Lars og Lonni
Dejligt at hÞre, at foredraget gav jer det sidste skub, og at forlÞbet bagefter var både hurtigt og nemt at gå til. Godt at vide, at I fÞlte jer godt guidet hele vejen. Tak for anbefalingen.

Kompetent rådgivning.

Gode telefonmÞder. Kompetent og venlig rådgivning.

2026幎4月9日

Hej Mette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har fået kompetent og venlig rådgivning hos os.

Faglig dygtig.

Stefan Rindom gav os en meget personlig og letforståelig vejledning, som tydeligt bundede i stor faglig indsigt.
Kan kun anbefale Jura Danmark og Stefan Rindom.
Carsten og Hanna.

2026幎2月23日

KÊre Carsten og Hanna
Det er dejligt at hÞre, at I oplevede en personlig og letforståelig vejledning med hÞj faglighed. Godt at vide, at det gav jer den klarhed, I havde brug for. Tak for anbefalingen.

Direkte god og letforståelig

Direkte god og letforståelig oplysninger
vedrÞrende fremtidsfuldmagt. Vi havde personligt dejligt mÞde med Ditte Lundtoft og kan varmt anbefale hende

2026幎2月23日

KÊre Tage
Det er godt at hÞre, at I fik en god og letforståelig gennemgang, og at mÞdet med Ditte var en god oplevelse.