Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... もっと見る
企業が回答しました
Trevliga och lätta att få kontakt med, hjälpte mig att få till allt. Kändes särskilt förtroendeingivande att det var vd:n som svarade i kundtjänst och hjälpte mig - känns som det är någon som verkli... もっと見る
企業が回答しました
Ringde in och ställde en juridisk fråga vilken kundtjänst inte kunde svara på och dom bad att få återkomma till mig med svar. Blev snabbt uppringd av ägaren och grundaren till bolagen och fick alla... もっと見る
企業が回答しました
Professionell, effektiv, trygg, snabb, rättvis, tydlig, hjälpsam, pålitlig, smidig, respektfull.

JustInCase からの回答
Väldigt enkelt att förstå och teckna, och trevligt ich hjälpsamt bemötande i kundservice och via mejl. Unikt bra villkor om man emellanåt bor utomlands via arbete.

JustInCase からの回答
Mycket enkelt att teckna en försäkring. Inga konstigheter, bara ett fyrtal frågor and thats it.
Teckna en livförsäkring.
Just in Case😉

JustInCase からの回答
Gott bemötande och toppen villkor som är inkluderande och rättvisa. Rekommenderar starkt!

JustInCase からの回答
Enkelt att starta upp en livförsäkring och snabb och bra support! De få gånger jag haft frågor får jag alltid snabba och bra svar.

JustInCase からの回答
Suverän kundtjänst, och smidigt att teckna försäkring.
Känns tryggt!

Constructive Feedback:
Well, The questions asked were quite clear, but I think there were some catch points which I couldn't understand. I guess it would be really nice, if the holder gets all the information in a single page. Terms and conditions should also be available in multiple languages. especially English. Insurance without health declaration is mostly selected by people who have some health conditions at some point in their life. So I guess information should be provided very crystal clear, which I found very hard to find. I have selected this insurance, hoping my family security, and have provided information to the best of my knowledge. These aspects need improvement
Things I Really Liked👍
The premium amount was very reasonable, which I really liked. The process was quite short, which is fantastic. Keep it up

Smidigt och trevligt kundbemötande. Prisvärt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JustInCase からの回答
Snabb och enkel kommunikation. Hoppas fler hittar till företaget och försäkringarna!

JustInCase からの回答
Jag uppskattade enkelheten i samband med att jag tecknade en livförsäkring och smidigt att kunna fylla i förmånstagare så att allt som rör försäkringen blev klart när jag uppgett mina bankuppgifter för autogiro. och godkänt med bank ID Rekommenderas starkt

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。