Supergod vinduespudsning Fik for første gang i dag besøg af Mikkel fra Just Polering. Han var så sød og venlig. Pudsede mine vinduer til perfektion, ingen striber eller "glemte" områder. Har allerede... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Virkelig flot arbejde udført af Mikkel. Ruderne har aldrig stået flottere og vi er rigtig godt tilfredse med det færdige resultat. Både selve ruderne og aftørring af områderne rundt om. Kan klart anbe... もっと見る
Da vinduerne ligger i en høj stue, blev de denne gang pudset nedefra, hvilket har resulteret i mange dråbemærker nederst på vinduerne og to steder lodrette striber midt på vinduet. Dette kan tydeligt... もっと見る
Vi er vinduespudsere af hjertet, og med fokus på høj kvalitet og et tæt samarbejde med vores kunder, og det gør sig gældende om du er privat eller erhvervs kunde. Vi garanterer perfekte resultater. Blanke vinduer betyder noget for os, og vi sætter en ære i at levere skinnende rene vinduer hver gang. Skulle du ikke være tilfreds, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti, der betyder, at vi kommer tilbage og retter eventuelle fejl uden ekstra omkostninger. Vi lever af tilfredse kunder.
Måløv Byvej 229, 2760, Måløv, デンマーク
Har i dag måtte opsige mit abonnement efter kun 2 år. Første gang var alt rigtig godt. Fin service og flik og dygtig vindues pudser. Anden gang ikke helt så godt. Tredje gang i efteråret, meldte de sygdom på dagen, en halv time inden de skulle komme og det var efter jeg havde fjernet alle mine potteplanter. De skrev at de hurtigst muligt ville vende tilbage med ny dato. Det gjorde de aldrig. Havde så en ny aftale med dem i dag den 1. April, som var blevet bekræftet via mail i lørdags. Men da vi havde ventet i over en time gik min mand selv i gang med at pudse vores vinduer. Jeg skrev til dem og fik svar efter en time, at de holdt påske lukket 🫣. Det er simpelthen for meget tid at bruge på dårlig service. Så nu er det opsagt.
Anden gang de ikke dukker op som aftalt. Havde samme problem sidste år.
Venter i to timer på dem. Ringer op og får af vide at de vil ringe tilbage. De gør de ikke og jeg kan efterfølgende ikke komme igennem på telefonen. Bookede for 2 mdr. siden med bekræftelse. Sidste gang jeg gør booker dem.
Hvad foregår der hos jer? Hjemmeside er nede og I vender ikke tilbage på henvendelser
Fik aflyst min tid sidste uge - og ville få besked om hvornår i så kom istedet for. Har intet hørt
Har I lukket biksen
Jeg har flere gange fået pudset mine vinduer af JustPolering. Selve pudsningen har været af god kvalitet og til en rimelig pris. Men i dag har jeg måttet vente forgæves, efter et tidspunkt var blevet meldt ud. Ingen kom, og der var ingen besked. Det er et stort arbejde for mig at rydde mine vinduer for nips og potteplanter, fordi jeg som ældre nok har mere end de fleste. Såjeg havde arrangeret hjælp, hvilket selvfølgelig er ok. Sidste gang hvor der skulle pudses, havde jeg flere dage i forvejen meddelt, at det udmeldte tidspunkt ikke var muligt for mig, hvorfor jeg bad om et andet tidspunkt. Alligevel dukkede vinduespudser op på det tidspunkt, jeg havde bedt om at få ændret. Jeg har tegnet abonnement på grund af de fordele, der var forbundet hermed. Derfor har jeg også forrige gang måttet bede om et nyt tidspunkt end det anmeldte. Dengang gik der flere måneder, hvor jeg forsøgte at få et nyt tidspunkt, uden at det lykkedes. Derfor: kvaliteten af arbejdet er fin, når den sker, men kommunikationen er unægtelig ikke god nok.
Da vinduerne ligger i en høj stue, blev de denne gang pudset nedefra, hvilket har resulteret i mange dråbemærker nederst på vinduerne og to steder lodrette striber midt på vinduet. Dette kan tydeligt ses.
Desværre.
Den sidste gang var vi ret utilfredse med resultatet. Det gik meget hurtigt og efterlod dråber på vinduerne . Jeg måtte efter pudse vinduerne , da vi stod og skulle have gæster . Det var bare ikke i orden til den pris.
Vi fik to rykkere efter vi havde indbetalt vores faktura. Forsøgte at kontakte firmaet. Lykkedes ikke. Vi har sendt efterfølgende en mail.
Jeg kan kun anbefale JustPolering.Aps som jeg har gjort brug af i 2 år.
Altid grundige og ordenlige.
Der var en del pletter på ruderne efter de var tørret og nogle var ikke rene.
Jeres vinduespudser ankom 4 timer før aftalt tid , heldigt jeg var hjemme. Måtte eftertørre gulve og vindueskarme da der var dryppet en del med mørkt/ beskidt vand
God service til aftalt tid
Det gik dog lidt for hurtigt, vi måtte selv lukke en del vindueshasper selv efter besøget.
Gode til at holde faste aftaler og med mig som kunde med stor rejseaktivitet er det let at ændre pudsedag.
Men det ville være til 5 stjerner hvis jeg ikke bagefter skulle rundt på knæ og tørre våde pletter op på gulve og karme
Vinduespudserne var venlige of pudsede vinduerne perfekt på relativ kort tid
Jeg finder at resultatet ikke er optimalt. Måske har vinduespudseren været her, men jeg undrer mig over at jeg, dels ikke har set ham til trods at vi har været i lejligheden hele dagen, og dels ikke finder at vinduerne er tilstrækkelig rene.
Regningen er vi til gengæld ikke i tvivl om, da den kom før kl. 11.00, hvor vi havde fået oplyst at vinduespudseren skulle komme. Jeg har efterfølgende kontaktet firmaet flere gange, som har lovet at vende tilbage. De er dog ikke vendt tilbage endnu (4 dage siden).
Har været kunde i 1,5 år med fast pudsning hver måned og været tilfreds i ca 1 år. Det sidste halve år er det gået helt galt. De udebliver fra aftaler uden at give besked flere gange og pludselig så er min aftale ændret til hver 2 måned uden at jeg har bedt om det og så er de også begyndt med deres vand sjap med at spule vinduerne med et grimt resultat og vand alle vegne selv om jeg altid har haft alm pudsning og hver gang jeg ringer så beklager de godt nok og lover at notere ned at det skal være som det plejer og give besked hvis de ikke dukker op men det sker stadig ikke så nu har jeg opsagt aftalen. De udeblev igen i tirsdags så nu er det nok. Gider ikke være til grin…
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。