Jeg har ikke selv brugt dette firma
Jeg har ikke selv brugt dette firma, men mine stakkels ældre naboer skulle have skiftet asbest taget, og et par folk i rumdragt tog det af på den varmeste dag i år.. de må så have fået solstik, for de lagde plastic ud over lægterne og satte det fast med ganske få brædder og små skruer, et i hver ende. Nogle steder havde man bare brugt en slags optændings pinde, ca 1cm tyk ??. Andre steder på langs med huset 2 brædder sat på med 2 skruer på langs med huset lidt oppe.. og der var man så løbet tør for deres afdækning plast og brugte så restplastic fra det der var omkring rockwool pakkerne.??? Dette foregik tirsdag D 30/6-26. Der kom nye varer til huset D 1/7. Men ingen folk... torsdag D 2/7 begyndte uvejret med masser af skybrud og blæst, det blev værre og værre og natten til D 3/7 blæste plastic mere eller mindre af og de få brædder fløj rundt omkring, stilladser som ikke var samlet ordentligt væltede osv osv. Beboerne ankom til sommerhuset tilfældigt D 3/7 kl 15 og fandt et hus med vand overalt indenfor. Alt plastic næsten blæst af og umuligt at få fat i dette firma... så jeg og min ældre nabo måtte sætte livet på spil i stadig strid storm, for at fange plastic og sætte det op igen med mange flere brædder og større skruer. NU Bliver det der..Så hold jer laaangt væk fra dette firma..Det er virkelig en flok amatører,, har aldrig set eller hørt noget lignende.