䌁業情報

1. 排氎溝掃陀業
  2. 舗装工事請負業者

圓該䌁業による蚘述

Jysk AnlÊg udfÞrer alt i kloakarbejde, TV-Inspektion & anlÊgsarbejde. Jysk AnlÊg består af erfarne og professionelle fagfolk, der sikrer kvalitetsarbejde og tilfredse kunder. Hos Jysk AnlÊg får man en veludfÞrt opgave, hvor vi lÊgger stor vÊgt på kvalitet, i valg af materialer og udfÞrelsen af opgaven. Hos os er ordentlighed, trovÊrdighed og punktlighed en selvfÞlge.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

4件のレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale Jysk AnlÊg

Jeg kan varmt anbefale Jysk AnlÊg. Jeg har brugt dem to gange nu, og vil bruge dem igen, hvis det bliver nÞdvendigt.
De er venlige og hjÊlpsomme, og udfÞrer arbejdet hurtigt og professionelt. Nemme at snakke med og forklarer, hvad der skal gÞres. De kommer som lovet, og holder aftaler. Jeg har stor tillid til dem, og man er i trygge hÊnder

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Professionelt fra start til slut

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Jysk AnlÊg og isÊr til Jens, som stÃ¥r bag firmaet. De har udfÞrt etablering af brÞnd inkl. montering af én rottespÊrre – og hele oplevelsen har vÊret helt igennem positiv!

Jens er imÞdekommende, venlig og utrolig professionel. Han overholdt alle aftaler, kom som aftalt og leverede et flot og solidt stykke arbejde.

2025幎4月3日
自発的なレビュヌ

Grundet en skade på vores kloak har..

Grundet en skade på vores kloak har Jens og Rasmus fra Jysk anlÊg vÊret ude og lave en forsikrings opgave. Hele processen igennem fra start hvor Jens kommer ud og forklarer hvad det er der er sket og hvad der skal laves. Samt Rasmus' store arbejde under arbejdet på ny kloak, er det hele gået nemt og hurtigt på kun 2 dage. Der blev kommunikeret hvornår vi kunne og ikke kunne bruge vand og der var nydeligt ryddet op da opgaven var afsluttet, stor anbefaling herfra.

2024幎6月17日
Jysk AnlÊg ApS  ロゎ

Jysk AnlÊg ApS からの回答

Tusind tak for de pÊne ord, det betyder meget for os.

Vi havde rotter huller i plÊnen

Vi havde rotter huller i plÊnen, ringede til jysk anlÊg torsdag, fredag kom de ud fandt problemet satte rottespÊre i, hjalp os med forsikringen, to arbejdsdage efter var alt lavet og skiftet samt sået nyt grÊs vil helt klart anbefale jysk anlÊg til andre og tusind tak for hjÊlpen til jysk anlÊg

2024幎4月15日
Jysk AnlÊg ApS  ロゎ