Dårlig oplevelse hos JyskAuktion Jeg har nu fået min konto blokeret to gange uden nogen som helst forklaring. Første gang sendte jeg fire mails og ringede flere gange – der skete absolut ingen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dårlig og mangelfuld beskrivelse af varens stand og derved overpriser eller kunstigt hævet slutpriser Ejer giver usande og ukorrekte oplysninger Ved konfrontation af ejer Flemming, bliver der bar... もっと見る
Martin Nielsen du er fuld af løgn. Der har været to udleveringsdage samt en ekstra dag. Uheldigvis er desværre blevet stålet nogen vare, men de må ha blevet forstyrret for der var stadig en kasse me... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dårlig oplevelse hos JyskAuktion
Dårlig oplevelse hos JyskAuktion
Jeg har nu fået min konto blokeret to gange uden nogen som helst forklaring. Første gang sendte jeg fire mails og ringede flere gange – der skete absolut ingenting i en hel uge.
Da jeg så opretter en ny konto på mit andet CVR, fungerer det kortvarigt, indtil jeg ligger med højeste bud på flere biler. To timer før auktionen slutter, får jeg igen en mail om, at min konto er blokeret – uden begrundelse og uden mulighed for at færdiggøre mine køb.
Det virker ekstremt uprofessionelt, og kommunikationen er helt fraværende. Som kunde står man fuldstændig uden hjælp, selv når man forsøger at kontakte dem gentagne gange. Meget skuffende oplevelse.
Jeg kvajet mig selv med stole på deres…
Jeg kvajet mig selv med stole på deres billeder på biler på deres hjemmeside og budet og vundet en bil på 47500 kr og har kostet 24000 for det så skulle synes.
Stole ikke på billeder på det hjemmeside.
Jeg synes budet system er fixet. Jeg anbefaler ikke det hjemmeside.
Det er bedre købe det et andet sted.
Spild ikke din tid.
Spild ikke din tid.
Fulgte 4 auktioner (varebiler) i maj. For biler uden nogen form for garanti og med høj km var det okay prisniveau. ca. op til 1/2 time efter slut tid, steg budene ca. 1000 kr af gangen, lige så langsomt (for dem alle 4).
Da der så var 10 sekunder tilbage, så steg de alle lige med mellem 25.000 og 35.000 kr - det lugter af en sælgers minimumspris og så er "ingen garanti" pludselig dyrt.
Så du spilder bare din tid for til sidst at få en pris der er det samme som hos en forhandler med garanti.
Hvis en auktion har en minimumspris, skulle det stå i auktionen så man ikke spilder folks tid.
(der er jo masser af plads til at skrive det, for det er sandelig ikke meget information der er)
Lur mig om ikke alle 4 biler er med på auktion næste måned. (og også var der måneden før)
Anbefaler ikke dette firma
Anbefaler ikke dette firma.
Byder på en vare og ender med at betale tæt på nypris. Pladerne er tilmed pillet af traileren, og billederne viste ikke, at strømkablet var defekt = endnu en udgift.
Tilmed arrogante svar ved kontakt.
Fusk og bedrageri auktion
Fusk og bedrageri auktion
Hold jer væk og handle ikke fra den svindel auktion
det er nogle rigtige flinke menesker
kan kun anbefale jysk auktion Flemming er en rar mand som man kan stole på både som køber og sælger kan kun anbefale jysk auktion
Fusk
Købte 2 ens dæk ud fra beskrivelsen, da jeg hentede var det 2 forskellige str.
ingen kompensation for noget som helst. Det var mit problem at deres beskrivelse ikke passede😕
Køb ikke noget af dette firma
Køb ikke noget af dette firma, de er 100% på sælgers side, så der er ingen hjælp at hente hvis varen har en skjult fejl, Jysk Auktion lever ikke op til deres egne betingelser, Jysk Auktion er heller ikke en bilauktion som er anerkendt af Motorstyrelsen, så man kan ikke bare få udleveret en ny registreringsattest, hvis man køber en bil uden.
Selv om at der står i betingelserne for indsætter, at varen som sættes til salg, skal have en grundig beskrivelse, så er beskrivelserne på bilerne som er på auktion med vilje mangelfulde, og Jysk auktion vil ikke stille krav til sælger om tilbagekøb af en vare som har en skjult fejl, selv om at det står i deres betingelser.
Jysk Auktion er i bund og grund et firma som føre køberen bag lyset.
Martin Nielsen du er fuld af løgn
Uheldigvis er desværre blevet stålet nogen vare, men de må ha blevet forstyrret for der var stadig en kasse med to stk dollyer i. Men der bliver arbejdet på og forhindre tyveri fremadrettet.
Når man køber en vare skal man huske og afhente på de udleveringsdage der står skrevet og ikke først 3uger efter udlevering.
Stjæler dine ting når du har betalt og fralægger sig ansvaret for at dine ting er forsvundet når du kommer for at afhente
Købte bla. 3 udendøres lamper og 4 stk "Dolly" som på mærkværdigvis forsvandt i deres varetægt inden udlevering, nu vil de ikke tilbagebetale pengene for de manglende varer som vi har indbetalt inden afhentning.
Ejeren Flemming syntes samtidig at han skulle true mig med med tørre tæsk hvis jeg lagde noget på facebook eller Trustpilot, så nu må jeg leve med den risiko.
SVINDLERFIRMA 100%
Jeg syntes det er fantastisk
Jeg syntes det er fantastisk, at der altid er en dag hvor man kan besigtige aktiverne inden auktionen. Det er bare dejligt, at man kan komme og prøve det man er interesseret i og købe
Det syntes jeg sjældent er en mulighed på andre auktioner..
Kæmpe tommel op herfra :)
Har både købt og solgt hos Jysk…
Har både købt og solgt hos Jysk auktion. Altid god service.
Vi købte nogen helt nye kontor møbler…
Vi købte nogen helt nye kontor møbler på en konkursauktion, som vi er rigtig glade for. Vi var igang med og flytte kontor, og skulle derfor bruge en masse nye kontormøbler pga. udvidelse
Vi endte med og købe alt det vi havde brug for på auktionen og sparede mildt sagt en masse penge
Rigtig god oplevelse :)
Elendig auktionsside...
Elendig auktionsside...
Flemming og Karl snyder og fejl Informerer så det driver.
INGEN kundeservice..
Brug hellere campen auktioner/ hma auktioner
Ja man kan jo ikke give mindre end een…
Ja man kan jo ikke give mindre end een stjerne....
Jeg har lavet en aftale om udlevering, og da jeg kom efter varen var den solgt til en anden.
Advice for 3 cars Ambulance NOT to buy them they are stolen
my 3 Ambulance cars with the following swedish registeration numbers are stolen bye JYSK AUKTION and i advice anyone not to deal or treat with JYSK AUKTION my cars reported stolen now and any one have any informations please call me to 004553565111,
my cars reg nr
VOLVO NILSSON V70 Ambulance yellow STH 757
Mercedes Sprinter Ambulanc OPE 770 Yellow
Mercedes Sprinter Ambulance Yellow NYB 025
Fantastisk service
Fantastisk service! Tar ud og ser/prøver varerne, så ved man ,hva man skal sætte af penge i det. Behjælpelige med start hjælp og læsning. Kommer helt sikkert igen.
Tænk dig godt om før du byder
Tænk dig godt om inden du byder. Denne fyr er så uærlig som man kan være, sælger en bil med lavt km tal, og ingen oplysninger om fejl og mangler. Da bilen kommer hjem på trailer og skal startes op, så tænder den kun på 2 af 3 cylindere. En kompressionstest afslører at kompression på cylinder 1 = 16bar, cylinder 2 = 12bar og cylinder 3 = 7,5bar. Motor er altså langt fra fejlfri. Ved samtale med ejer af auktionsfirma Flemming, får man det ene fornærmende svar efter det andet, og selv om han lover at ringe tilbage, så sker der bare absolut Ingenting. I stedet har han blokeret mig på sin telefon, da han helt åbenlyst ikke ønsker at afhjælpe problemet, eller bare hjælpe med et afslag, så man kan komme videre i sagen. Bilen har måske en værdi på lige under halvdelen i den stand den står og forefindes, og en reparation på mellem 7 og 10.000 kan være udfaldet. Uanset hvad Flemming skriver kan han ikke fravige købeloven, som giver 14 dages reklamation på varer købt på netauktion. Så pas på jeres penge, i ender med en bunke skrammel fra den herre.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。