Fick hem alla delar smidigt med bra kundbemötande tills jag behövde returnera 1 av 3 produkter. PÃ¥ deras hemsida stÃ¥r det att ta kontakt med de först sÃ¥ det gjorde jag men inget svar sÃ¥ jag vÀntade en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde plastdetaljer till fronten pÃ¥ Volvo V60. LÃ¥ng leveranstid dÃ¥ det stod att det fanns i lager! NÀr paketet vÀl skickas sÃ¥ stÃ¥r det! "Paket frÃ¥n Aliexpress" Passform mycket bra, men det h... ãã£ãšèŠã
KÀndes tryggt och sÀkert att handla pÃ¥ K7, fick hjÀlp genom hela processen av kundservice med snabba svar och utförlig beskrivning kring produkterna jag bestÀllde. NÀr mina Maxton produkter anlÀ... ãã£ãšèŠã
Jag Àr super nöjd med min upplevelse pÃ¥ K7Center! Jag köpte en grill till min Mercedes och kvaliteten var precis som utlovat - helt perfekt. Men det som verkligen imponerade pÃ¥ mig var kundservicen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På k7center.se sÀtter vi stort vÀrde på att skapa en smidig och angenÀm shoppingupplevelse. Vår webbplats Àr designad för att vara anvÀndarvÀnlig, och vårt produktsortiment Àr noggrant utvalt för att försÀkra att du hittar precis vad du behöver för din bil.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt bra deals och riktigt braâŠ
Riktigt bra deals och riktigt bra produkter, rekommenderar starkt om du vill ha en snygg o frÀsch bil! Blev jÀtte nöjd med produkterna!
FrontlÀpp till Volvo S90
BestÀllde frontlÀpp till minn Volvo s90, och måste sÀga att den va mycket bÀttre Àn vad jag förvÀntade mig! Ser riktigt frÀsch ut nu tack för allt. Tack för snabb återkoppling och tack för hjÀlpen K7center! Rekommenderas stark.
Snabba leveranser
Snabba leveranser, snabb kundtjÀnst och till det viktigaste, bra produkter!
Köpte delar till min Audi
Snabb leveranstid, mycket bra kvalité & en speciell eloge till kundservice som alltid ger ett bra svar! Rekommenderar starkt!!
Stort tack k7center.se för mina MaxtonâŠ
Stort tack k7center.se för mina Maxton produkter och servicen. 5 stjÀrnor från mig till er.
- VARNING -
VARNING.
Precis som andra skrivit hÀr så marknadsför K7center sina produkter som "i lager". NÀr man vÀl bestÀller och betalat, så får man besked om att produkten ska "tillverkas" först. Vilket innebÀr att dom håller på med falsk marknadsföring och oetiskt agerande.
NÀr man mailar dom så försöker dom försvara sig med att dom visar sina leverantörers lagerstatus på sin hemsida, men det Àr inte heller korrekt då Àven leverantör/tillverkare måste TILLVERKA produkten nÀr man bestÀller den. Så K7Center ljuger och agerar omoraliskt. Det kan ta 6-8v innan man får sin bestÀllning.
Företaget marknadsför varor som "iâŠ
Företaget marknadsför varor som "i lager", men efter bestÀllning visade det sig att produkten tillverkades på bestÀllning med lång leveranstid, och det gick inte att avbryta köpet utan att tvingas betala höga straffavgifter för produktion och returfrakt:
Jag bestÀllde en frontlÀpp från Matxon till min porsche 997. På K7centers hemsidan stod det att varan fanns i lager men efter bestÀllning fick jag ett mail dÀr de meddelade att ordern har skickats vidare till leverantör för tillverkning, samt att leveranstiden var 1-2 månader. NÀr jag då försökte avbryta köpet fick jag till svar att detta inte var möjligt, men att jag kunde returnera varan efter att jag vÀl hade fått den. NÀr det var dags att returnera paketet, över en månad senare, meddelar kundtjÀnst att jag Àven behöver betala för varans produktionskostnad, vilket innebÀr att det knappt blir tal om någon återbetalning över huvud taget och speciellt nÀr jag Àven tvingas betala för fraktkostnaden tillbaka sjÀlv. Detta Àr för övrigt en standardvara ur maxtons produktsortiment som K7center kommer kunna sÀlja på nytt till nÀsta kund.
Med andra ord, undvik K7center så långt det går!!
Köpte en lÀpp frÃ¥n det hÀr sÃ¥ kalladeâŠ
Köpte en lÀpp från det hÀr så kallade Temu återförsÀljarna. Håller inte ens emot fartvind innan den går av. NÀr man skriver till deras kund support svarar dem inte.
vÀldigt snabb och hjÀlpsam kundtjÀnst
Fick snabba och hjÀlpsamma svar av kundtjÀnsten nÀr jag returnerade en vinge jag bestÀllde till min E klass.
BestÀllde Maxton delar ifrÃ¥n k7centerâŠ
BestÀllde Maxton delar ifrån k7center och dom satt perfekt på bilen. Tack för hjÀlpen.
Tack för en snabb och smidigt köp avâŠ
Tack för en snabb och smidigt köp av turbojet, fungerar vÀldigt bra fick hem den efter 10 dagar
Köpte en turbojett fick hem den efter 8âŠ
Köpte en turbojett fick hem den efter 8 dagar, vÀldigt vÀldigt nöjd. Super tack
fantastisk köpupplevelse!
Jag Àr super nöjd med min upplevelse på K7Center! Jag köpte en grill till min Mercedes och kvaliteten var precis som utlovat - helt perfekt. Men det som verkligen imponerade på mig var kundservicen. Emma på kundservice hjÀlpte mig att enkelt byta ut en produkt och var otroligt hjÀlpsam och vÀnlig hela tiden. Att ha någon som Emma att ha att göra med gör hela skillnaden. Tack K7Center för en fantastisk köpupplevelse!
Snabb leverans!
Snabb leverans!
Fick alla delar snabbt och de satt perfekt pÃ¥ bilen, rekommenderar starktâïžâïž
Grym service samt högkvalitativaâŠ
Grym service samt högkvalitativa produkter, jag Àr jÀttenöjd
BÀsta
Mycket bra service och bra bemötande, sjukt nöjd me det jag gjorde
VÀldigt bra kundmottagning och kvalite på produkter
VÀldigt bra kundmottagning. Produkterna var precis som pÃ¥ bilden och var gjorda av bra kvalite. Ska köpa mer nÀsta löningðð
Fick mina produkter i tid
Fick mina produkter i tid. VÀldigt bra service och bemötande.
JÀttebra kundservice
JÀttebra kundservice, stort tack mvh Dennis
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹