Mijn bestellingen worden altijd snel verzonden. Het zijn hoogwaardige produkten. Er staan ook veel tips en hoe te...op de site. Heel erg leuk! Verder zijn er ook altijd leuke acties, waarbij je grat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... ãã£ãšèŠã
Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amyâs website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... ãã£ãšèŠã
Super makkelijk en onwijs leuk om zelf een geurkaars te maken! Met Amy kreeg ik ook heel makkelijk contact en heb nog wat handige tips meegekregen. De website bevat ook onwijs veel lekkere geurolies e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mijn bestelling werd zeer snel en inâŠ
Mijn bestelling werd zeer snel en in zeer goede verpakking geleverd.
Heel goed kaarsenwas
Heel goed kaarsenwas, super snelle service, heel goed ingepakt, tot nu toe altijd heel blij met mijn bestellingen
Ik ben suppertevreden
Ik ben suppertevreden! De levering is altijd razendsnel, vaak heb ik mijn besteling al de volgende dag in huis!
Wat ik echt geweldig vind, is het enorme assortiment ze hebben veel soorten kaarsenwas en de geuren ongelofelijk veel keuze! ð
Echt aanrader voor idereen! ð€©
Heel blij met mân bestelling
Heel blij met mân bestelling. De kleur beige staat hier prachtig in huis. Lekkere geur oliën bijbesteld. Ideaal dat er geen rook en roet van de kaarsen af komt.
Mmmm! Geurolie voor kaarsen.
Mmmm wat ruiken de geuren lekker! Kan niet wachten om ze te gaan gebruiken! #geurolie #linnen #cotton #mehr
Zeer tevreden!
Snelle verzending en goed verpakt!
De kwaliteit van de wax is top! Heel tevreden!
Positieve ervaring!
Bestelling werd snel geleverd. Compleet en kwaliteit is goed. Op de website is alle informatie te vinden over hoe de kaarsen gemaakt moeten worden.
De zak waar de wax in zat was wel wat dun. Daardoor ging deze kapot en kwamen er allemaal korrels uit.
Snelle levering, superblij met dit product...ga ik heeel lang plezier van hebben. Lontjes vervangen, en nieuwe erin.
Ik ben tevreden
De site is overzichtelijk en er is genoeg keus. Ook is er heel veel informatie (en tips) te vinden om de verschillende producten te gebruiken. Ook veel betaalopties en de dag erna in huis.
Aanrader!
Super blij met mijn kaarsenzand. Ik moet het nog proberen maar het pakketje zag er keurig verzorgd uit, snel verzonden en netjes verpakt. Ook zat er een kaartje bij met een fijne en duidelijke uitleg. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Kocht de kaarswax
Kocht de kaarswax . Precies zoals beschreven. Snelle levering. Leuk voor de dochter kaarsen te laten maken .
Super fijne webshop
Een goed assortiment aan geuren en kleuren voor kaarsen. Er zijn vaak leuke acties en de levering is super snel.
Ik zou werkelijk geen verbeterpunten kunnen benoemen!
Super tevreden!
Goede kwaliteit wax.
Snelle levering naar België.
Makkelijke en duidelijke website.
Derde bestelling kaarsenzand alweer
Derde bestelling kaarsenzand alweer, supersnel geleverd en prima kwaliteit!!! contact met kaarsenwas is heel makkelijk en supersnel...zeker niet onbelangrijk....
Ze hebben goed kaarsvet
Ze hebben goed kaarsvet, waarvan je ontzettend leuke kaarsen kan maken. Ik heb ondertussen de pornstar martini kaarsen gemaakt, maar heb ook geurtjes en kleurstof en sjablonen. Super leuk! Zo ontspannend. Nu ben ik bezig met verschillende laagjes voor een kleurrijk effect. Met de kaars wax van jullie!
Heel blij mee
Heel blij mee
Snel.geleverd en netjes verpakt.
Ik.ben een echte kaarsen fan en dit is zo fijn en mooi je kan kleuren combineren en in allerlij schaaltjes vaasjes doen
Top
Zeer tevreden met de snelle levering
Zeer tevreden met de snelle levering
Maar helemaal tevreden met de kaarsen zand wat zo prachtig brand
Dankzij de goede uitleg van jullie!
Soyawas 5 kg
Zeer goede website met duidelijke uitleg bij elk product.
Makkelijk bestellen én supersnelle levering.
Top ! Doe zo verdere !
Foute smeltkom
Na het leveren van een fout item in mijn bestelling is dit vriendelijk en snel opgelost geraakt.

Kaarsenwas.nl ããã®åç
Snel en goede kwaliteit en service