Banner for KaartDirect.nl

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig ik had een probleem en het werd binnen een paar uur opgelost Nooit bang zijn voor codes of ondoorzichtigheid van codes Is het niet duidelijk even de contactformulier invullen en binne... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Een Transcash voor een familie lid geregeld. Krijgen dus een meerdere codes die bij ontvanger een foutmelding opleveren. Support benadert. Waarbij ik vaststel dat Support alleen standaard antwoorden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

5/5 – Top ervaring met Switch Valuta Kaart! Ik heb onlangs een Switch valuta kaart gekocht via KaartDirect en ik ben echt super tevreden! Binnen een paar seconden na betaling had ik de code a... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Op KaartDirect.nl bestel je binnen een minuut een digitale cadeaukaart voor je favoriete webshop of service. Of je nu tegoed zoekt voor games, entertainment of een streamingdienst, bij ons vind je alles bij elkaar. Je rekent veilig af via een vertrouwde betaalmethode en na het afronden van je bestelling verschijnt je code direct op je scherm en ontvang je die ook per e mail.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Niet gelukt en geld kwijt!

2026幎4月16日

KaartDirect.nl からの回答

Bedankt voor je beoordeling. We begrijpen dat je dit als teleurstellend ervaart en helpen je graag verder. Onze codes worden individueel aangemaakt en zijn altijd geldig bij levering. Neem contact op via support@kaartdirect.nl zodat we dit snel voor je kunnen bekijken. - Team KaartDirect

5぀星のうち5の評䟡

Want je moet niet uit je huis.

Want je moet niet uit je huis.
Makkelijk online via Kaartdirect.nl

2026幎4月13日

KaartDirect.nl からの回答

Bedankt voor je beoordeling! Precies - gewoon thuis je kaart bestellen en direct klaar. Fijn dat je de weg naar ons hebt gevonden! - Team KaartDirect

5぀星のうち5の評䟡

Bij kaart direct is het kopen van kado

Bij kaart direct is het kopen van kado kaarten zo mooi en aantrekkelijk gemaakt en zo ontzettend makkelijk. Het wordt erg eenvoudig gemaakt krijgt direct een mail met de kado kaart in je inbox om te geven zit prima in elkaar raad het iedereen aan.

2026幎4月13日

KaartDirect.nl からの回答

Hartelijk dank, Jurgen! Goed om te horen dat het bestelproces zo prettig verlopen is en dat de kaart direct in je inbox stond. We hopen je snel weer van dienst te zijn! - Team KaartDirect

Goede sitel

Altijd snel en betrouwbare site de nl dan de be heb ik ooit 10 euro besteld maar deze is niet bruikbaar voor nl

KaartDirect.nl からの回答

Dank je voor je beoordeling! Fijn dat de nl-site altijd bevalt. De producten op onze .be-site zijn inderdaad voor specifieke regio's bedoeld - dit staat aangegeven op de productpagina. Neem gerust contact op via support@kaartdirect.nl als we je ergens mee kunnen helpen. - Team KaartDirect

Altijd snelle service

Altijd snelle service!
Codes zelfde minuut in de mail, helemaal top!

KaartDirect.nl からの回答

Veel dank voor je beoordeling! Blij dat de code meteen in je mailbox zat - zo hoort het. Top dat je er tevreden over bent! - Team KaartDirect

5぀星のうち5の評䟡

Lekker makkelijk en snel,goede en

Lekker makkelijk en snel,goede en snelle service met een duidelijke informatie over wat je hebt gekocht via de mail.

2025幎6月6日

KaartDirect.nl からの回答

Bedankt voor je fijne beoordeling, Johan! Blij te horen dat alles duidelijk en vlot is verlopen. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. - Team KaartDirect

5぀星のうち5の評䟡

Het bedrag wat ik wilde stond op de

Het bedrag wat ik wilde stond op de website waardoor ik hrt tegoed kon kopen.
Het werdt gelijk geleverd en kon er gelijk gebruik van maken

Ik raad het iedereen aan

KaartDirect.nl からの回答

Veel dank, Michel! Blij dat je het juiste bedrag kon vinden en de levering meteen goed was. Je aanbeveling waarderen we enorm! - Team KaartDirect

Snel geleverd

Snel geleverd. Transactiekosten zitten binnen redelijk marge. Fijn dat met klarna betaald kan worden!

2026幎4月11日

KaartDirect.nl からの回答

Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de levering snel was en dat je de transactiekosten redelijk vond. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! - Team KaartDirect

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。