3.0

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en BAW Pony el bil 2…

Jeg bestilte en BAW Pony el bil 2 februar 2025... 14 1/2 måned efter at jeg betalte 30.000 kr i depositum. er bilen nikke kommet. Jeg er blevet holdt hen med tom snak lige siden ....Sendt en email til dem . de svarer ikke. ingen reaktion på om de har modtaget min email..
ringer man og spørger. er personen der ikke som har me det at gøre. Eller at de under søger det og ringer tilbage. Det gør de ikke.. Det hele lugter langt væk ..

2026年4月17日
5つ星のうち1の評価

jeg har den 21nov købt en brugt kabine…

jeg har den 21nov købt en brugt kabine scooter og fik advide at jeg kunne køger minst 30 på en opladning men jeg er gåde i så flere gange min jeg har kørt 8 km
og den er gåde fra grønd til ingen strøm ud af det blå
jeg kontakter foprhandler og siger den men jeg får avide at jeg ikke har lade den helt op men så dagen efter gør den det igen hvor jeg var på vej ude og søge arbejedt 7 km fra hvor jeg bor løb den stør igen så jeg lavedre den tilbage den 27 nov og jeg har lagt 5000 i depotitom og forhandern men for ikke nåde til bage og ude over de 5000 jeg har lagt skal jeg ombart også betal 3200 exter

2025年11月27日

God service og forståelse

Lånte et par skruetrækkere til at skifte en pære i min camping som skulle synes i baggården ved hobro bilsyn. Stor forståelse og de hjalp med at finde mig en ny pære. Upåklageligt god kundeservice. Tak!

2025年7月29日

Kabinescooter "bumle"

Som nødsaget til at investere i kabinescooter(hvilket ikke var med min bedste vilje/ønske) har jeg d.d. modtaget den fedeste "bumle" fra Lindebjerg. Jens Olsen (Lindebjerg) har haft et hårdt arbejdsliv de seneste uger :-), men kom frem med den skønneste scooter. Den skal jeg nok blive rigtig glad for. Fantastisk god service og ordentlighed - det sætter jeg stor pris på - Tak til jer alle og ikke mindst Martin værksted

2025年3月13日

Jens Olsen

man skal lede længe efter bedre og hurtigere service
jeg reklamerede over defekt på min rolator og fik ny inden dagen efter
Bare super

2024年12月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg er forhandler af Bach kabinescooter…

Jeg er forhandler af Bach kabinescooter og har fået en rigtig proff betjening og vejledning så jeg kan sælge og servicere Bach Kabinescooteren både Bach 25+26+27 Delux. Jeg får hurtig service og leveret hurtigt reservedele til mine kunder og det er jeg rigtig glad for at kunne give den service videre til mine kunder.
Tak for en god start i 2023.
Autoriseret Bach forhandler og service center.
Med venlig Hilsen
Tom Jakobsen Autobach.dk

2024年1月15日

Blev snydt rigtig meget

I starten af juni 2020 købe jeg en brugt Bach d luxe 26 s 100 hos Hobro auto til 50000 kr. Ham jeg snakkede med fortalte at det var en bach d luxe og den var køreklar og alt virkede på den. Der går 3 uger før den kommer til Kalundborg og jeg laver registrering Attest og der står det er en tria ikke en bach d luxe til 72000 kr som stod i annoncen at den havde kostet og der var ikke noget bak kamera samt seler .. Jeg ringer til Hobro og klager over de ting men han siger " Det er en bach d luxe for den har fået litium batterier i. Jeg finder så ud af at ham som solgte os den ikke måtte sælge kabinescooter for han havde kun arbejde der i lidt over 1 mdr. Vi har lagt så mange penge i reserve dele og nu skal hele bagtøjet skiftes fordi den er rustet fast samt der står at den har fået pava men ikke på delene" Så jeg ringede til hans chef som sagde " Jamen hvem siger at det var ham som solgte os den". Jeg har masser af mails og SMSer fra ham. Lad være med at købe en brugt hos dem for man bliver totalt snydt som jeg blev og får " køb et lig" ....Desværre 🥹 Samt Hobro er hovede afdeling men jeg blev totalt snydt 🥹

2022年8月25日

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, Jeg fik besøg af en rigtig kompetent medarbejder Tom Jakobsen.
Efter en prøvetur og god vejledning besluttede jeg mig for at købe en Bach 26 Delux. Nu er den et år gammel og kører stadig som en drøm. Jeg kan stærkt anbefale en Bach Kabinescooter.

2022年1月26日

Jeg har købt en Bach 26 deluxe ca 2021

Jeg har købt en Bach 26 deluxe ca 2021. Jeg har en oplevelse af generelt dårlig service fra kabinescooter.dk og de prøver som udgangspunkt at give mig skylden for at deres produkt går i stykker selv om sandheden er at det de sælger er lavet dårligt og derfor går det i stykker hele tiden samlet set ville det have kostet mig ca det samme at købe en lille billig bil i stedet for, fordi kabinescooteren har været så meget på værksted og kabinescoote.dk ikke overholder garantien, jeg har haft den i lidt under 2 år hvor en plastik krog inden i døren gik i stykker så man ikke længere kunne åbne den, det samme skete for den anden dør en måned efter kabinescooter.dk mener det er min skyld og påstår hårdnakket det er fordi jeg trækker for hårdt og forkert i døren, alle mekanikkerer jeg kender siger dog at det er pga et dårligt produkt og at denne del på en dør til et køretøj normalt er lavet af metal dette er en typisk oplevelse af måden kabinescooter.dk håndtere garantien. Når jeg kontakter dem og finder ud af at de tidligere værksteder ikke har overholdt deres indregistrering af service tjek er det ikke nok at jeg selv har min servicebog i orden, kabinescooter.dk vil have at jeg selv kontakter samtlige værksteder for at få dette på plads, vindues viskeren virkede ikke cå 2-3 mdr efter køb og det kom først på plads efter 1 år, kontakten til bremselyset gik efter 1 år, jeg har konstant haft problemer med forreste bremse og jeg har min tvivl om firmaets etik grundet deres dårlige service og produkt, dette er kun et lille udkast af dårlige oplevelser jeg har i forbindelse med købet af kabinescooteren og jeg er normalt ikke typen der gider at bruge tid på at brokke mig eller lave anmeldelser, men det har været så urimelig en oplevelse at jeg håber på det her jeg skriver vil kunne redde andre fra at skulle gennemgå de samme prøvelser jeg er blevet udsat for MVH Rene'

2023年1月1日

レビューの対象になっている企業の方へ