Voor 2e keer wat besteld. Wordt meteen geleverd. Jammer dat er een nalevering was die de volgende dag geleverd werd. Had in één keer geleverd kunnen worden. Nu 2 pakketjes ontvangen, maar geen verzen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In de avond mijn bestelling verzonden en de dag erna was het pakketje al bezorgd. Wat een super snelle levering van een geweldig product. In de toekomst zal ik zeker weer bij kabooo mijn bestelling... ãã£ãšèŠã
Zeer snelle en correcte levering. Stukken goedkoper dan in de winkel. Als ik een 'minpuntje' moet noemen: bij bestelling is er geen mogelijkheid om vooraf aan te geven om de spullen bij een ophaalpun... ãã£ãšèŠã
Netjes, goede en duidelijke omschrijvingen van levertijden, en producten. Verbeterpunt als mogelijk is: Niet alleen zoeken naar de omschrijvingstermen van het product, maar ook naar wat t doet vo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Wij staan bekend om onze uitstekende service en snelle leveringen. Ook voor alle extra benodigdheden bent u hier aan het juiste adres. Door rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant kan Kabooo.nl dagelijks veel artikelen uit voorraad leveren. Deze rechtstreekse benadering bespaart naast tijd ook geld, wat u terugziet in onze vaste lage prijzen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super snelle service!
Goede service. mocht er iets niet leverbaar zijn of een spoed bestelling lossen ze dit uitstekend op met de beste service naar de klant toe
Mooie webshop goeie producten
Overzichtelijke site
Duidelijke omschrijving
Keurig op tijd geleverd
Snelle correcte levering
Snelle correcte levering. Reageren ook snel als er een vraag komt vanuit de klant. 1x een defect item gehad. Gratis retour en kreeg een nieuw item kosteloos opgestuurd.
Ik ben fan!
Vriendelijke, behulpzame klantenservice, scherpe prijzen & bijzonder snelle verzending. Ik ben fan!
Fijne webshop
Fijne webshop, goede prijzen. Supersnelle en correcte levering!
Volume up ideaal voor mijn haren
Volume up ideaal voor mijn haren. Dit produkt blijf ik bestellen. Wil niets anders meer. Haarverf wil ik ook niet meer anders dan van jullie. Top top top. Zeer zeer tevreden.
Uitstekende service,een zekere aanrader
Perfecte en snelle levering
Perfecte en snelle levering. Prijs- kwaliteit is oké.
Tip; er zou iets meer info over de producten mogen staan/ vergelijken/ live chat.
Prima
Overzichtelijke site, uitleg bij producten, makkelijke betaalmethode en snelle levering
Hartstikke blij met de aankoop!!
Super snelle afwikkeling en levering!! Echt top!
Dank de hulp van de Klantenservice is mijn meisje nu hartstikke blij met haar super leuke borstel!!!
Bedankt ððŒ
Goede ervaring !
Super snelle levering en spot goedkoop ! Fijn dat deze sites er zijn
Helemaal goed!
Dit was de tweede keer dat ik bij kabooo heb besteld. Wederom snel geleverd zonder problemen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã