we hebben online besteld maar om het allemaal goed af te stemmen is er contact met ons opgenomen waardoor de bestelling compleet en goed passend was. ook goed advies gehad.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Opeens was mijn brandwerende plaat van mijn houtkachel gebarsten en moest dus dringend een nieuwe hebben.Kachels&co was de enige online winkel met het juiste formaat en dikte van plaat.Bovendien best... もっと見る
Bij ontvangst bleek dat er een schilfer aan de zijkant van het ruitje was gebroken. Na mijn melding via een foto kwam al snel het bericht dat het zo spoedig mogelijk zou worden opgelost dmv een nieu... もっと見る
Prachtig haardscherm van goede kwaliteit en snel geleverd. Enig minpuntjes: de ingeschakelde koerier DPD heeft het pakket rechtstreeks naar naar de Pickup Parcelshop gebracht zonder het eerst thuis... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kachels&Zo is sinds 2009 toonaangevend specialist in kachelmaterialen waaronder alle soorten rookgasafvoer, kachelpijp en rookkanalen. Daarnaast verkopen wij accessoires voor houtkachel, pelletkachel en open haard zoals bv een vloerplaat, schoorsteenkap, haardstel, houtbak of stookrooster. Ook kunnen we u voorzien van een mooie omkasting oor uw airco of warmtepomp. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit materialen (ook maatwerk) en geven daarbij onderscheidend professioneel advies. Voor de aankoop .. maar zeker ook daarna. Installatie van kachels en haarden is geen spelletje en aan regels gebonden. Kies dus voor een betrouwbare leverancier met verstand van zaken. Wij helpen u graag op weg!
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uitstekend en persoonlijk geadviseerd…
Uitstekend en persoonlijk geadviseerd door Kachels & CO. Ook heel erg tevreden met de ontvangen producten.

Kwaliteit voor goede prijs
Duidelijke site, eenvoudig bestellen, materiaal van uitstekende kwaliteit en snel in huis. Het omruilen ging probleemloos. Duidelijke montage handleiding en/of tips & trucs, zou welkome aanvulling zijn. Verder niets dan lof.

Duidelijke site
Duidelijke site
Makkelijk te bestellen, goed verpakt en snel geleverd.

Kachels&Zo からの回答
Airco cover op maat besteld perfect…
Airco cover op maat besteld perfect geleverd en goedverpakt voor transport
Zeer tevreden mee

Kachels&Zo からの回答
Goede en gebruiksvriendelijke website.
Goede en gebruiksvriendelijke website.
Snelle service en prima materiaal !

Kachels&Zo からの回答
na een beschadigde ontvangen verzending…
na een beschadigde ontvangen verzending gelijk de volgende dag een nieuw onderdeel verstuurd, prima geregeld!

kachelruit
Mijn besteld raampje met koord en lakstrip kwamen goed verpakt en in 1 zending aan. Ook het verwerken ging probleemloos. Wel 1 opmerking over de levertijd... Er zat een langere levertijd op de plakstrip. Ik had het gewaardeerd als dat even doorgegeven zou worden.

Kachels&Zo からの回答
Alles is snel en correct afgehandeld
Alles is snel en correct afgehandeld.
Tevreden van de dienstverlening.
Het product is een een kerstcadeau... en dat blijft nog een verrassing.

Kachels&Zo からの回答
zeer behulpzaam naar het zoeken van…
zeer behulpzaam naar het zoeken van oplossingen en alles correct afgewerkt

Gewoon zeer goed.
Goede en duidelijke informatie op de website.
Snelle en goede verzending.
Kan niet beter.
Deskundig advies en vriendelijke mensen!
Top service
Top service,
Denken mee in oplossingen,
Snelle levering,
Eerlijke prijzen,
Goed telefonisch en per mail bereikbaar.
Merçi
Super snelle en correcte levering
Super snelle en correcte levering, glas zat heel goed en veilig verpact

zeer goed geholpen en snel geleverd
zeer goed geholpen en snel geleverd
een aanrader ..

Kachels&Zo からの回答
Correct in communicatie en afhandeling
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。