Vi er total begejstret for vores nye bord. BesÞgte fÞrst showroom i Aarhus og derefter snedkeriet pÃ¥ Fyn og ved begge besÞg fÞlte vi os taget godt af. Bestilling og leverance gik glat, kompetente... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Indtil nu ikke nogen fantastisk oplevelse. Har bestilt og betalt men intet hÞrt i 12 uger. Svarer ikke pÃ¥ mails og kun undvigende pÃ¥ telefon. MÃ¥ske laver de gode produkter, men servicen er ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft bedste gode oplevelse fra fÞrste besÞg pÃ¥ KÊrbygÃ¥rd og til kÞb . Meget professionel vejledning og hjÊlp til at vÊlge de for os helt rigtige planker til vores egetrÊs bord . KÊrbygÃ¥rd... ãã£ãšèŠã
Vi har et kÞbt et spisebord hos KÊrbygaard og har fra fÞrste mÞde til kÞb oplevet en helt usÊdvanlig hÞj kvalitet i betjeningen. Selv efter leveringen af bordet har folkene pÃ¥ KÊrbygaard vÊret ekstra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶å ·è·äºº
- æšè£œå®¶å ·è·äºº
- äœãä»ãå®¶å ·æäŸæ¥è
- å®¶å ·ã®ä»å±å
- å®¶å ·åº
- çŽ æŽãªç°èé¢šå®¶å ·å°éåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KÊrbygård er kÊrlighed til trÊ, som det fantastiske naturmateriale det er. Når du indretter dit hjem med mÞbler i trÊ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfÊre af liv, varme, naturlighed og bÊredygtighed.
é£çµ¡å
KÊrbygÃ¥rdevej 1-3, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- 27112001
- info@kaerbygaard.com
- kaerbygaard.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god service og et fantastisk bord
Fra fÞrste kontakt og til leveringâŠ
Fra fÞrste kontakt og til levering foregik alt som forventet og Þnsket
Havde hÞje krav til det visuelle og jeg er meget tilfreds med resultatet og alt er som Þnsket og aftalt
Selve levering og samling af borde gik også prÊcis som aftalt og de var venlige og imÞdekommende
Fra start til slut en meget positiv oplevelse og har nu nydt de flotte borde i 3 dage
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse - fÞrste gang i mit liv jeg besÞgte et showrum i Nordhavnen hvor KjÊrbygaard prÊsenterer deres flotte trÊmÞbler prÊsenterede og spurgte ind til hvilken skÊnk jeg kunne tÊnke mig - fik en rigtig god og proffesionel vejledning - de er meget sÞde og venlige - undervejs i processen ringede jegvog talte med dem en del gange og blev altid mÞdt med smil og positiv info.
Vil helt klart anbefale til venner og bekendte hvis de skalnha' nyt spisebord og skÊnk
KÊrbygård MÞbelsnedkeri
Vi har netop modtaget vores nye skÊnk fra KÊrbygård MÞbelsnedkeri. Den er håndvÊrksmÊssigt i topklasse, og trÊstruktur og farve er nÞjagtig som vi har Þnsket.
Kontakten mellem KÊrbygård og os har vÊret meget nÊrvÊrende fra ordreafgivelse og gennem produktionsfasen, så vi har fÞlt os trygge fra start til slut.
God vejledning
God vejledning. Hurtig opfÞlgning på alle spÞrgsmål og et rigtig flot resultat i form af det smukkeste plankebord.
Fin personlig service og perfekt slutâŠ
Fin personlig service og perfekt slut produkt ð
Meget hurtige svar på mail.
Flot bord og smukt arbejde.
Hurtig levering og super kundeservice mht spÞrgsmål og hjÊlp til valg mellem deres lÊkre kvalitets materialer.
Her får man kvalitet for pengene
Her får man kvalitet for pengene
Flot håndvÊrk til mindste detalje.
Rigtig god service.
Virkelig god service og hurtig leveringâŠ
Virkelig god service og hurtig levering
Kommer igen ðð
Fantastisk og personlig oplevelse
Fantastisk og personlig oplevelse. Man handler med en familie med sans for håndvÊrk og får sit eget personlige 'kunststykke'. Tak!
Indtil nu ikke nogen fantastiskâŠ
Indtil nu ikke nogen fantastisk oplevelse. Har bestilt og betalt men intet hÞrt i 12 uger. Svarer ikke på mails og kun undvigende på telefon. Måske laver de gode produkter, men servicen er ikke i top.
Ville vÊre fint med lidt mere info, f.eks. besked om, at depositum er modtaget, en forventet leveringsdato, og lÞbende opdatering, hvis man bliver forsinket.
Det er absolut tilgiveligt at have leveringsproblemer, men så bÞr man informere og i det MINDSTE svare på emails indenfor 2-3 arbejdsdage.
Heldigvis fik vi til sidst vores bord, som desvÊrre revnede og måtte returneres et par uger senere.
Reparation tog så heldigvis kun 2 uger, og nu er vi ret glade for bordet.
Dog må man konkludere at 4-6 måneders ventetid er bare for lang tid.

Kaerbygaard - Fyns mÞbelsnedkeri ããã®åç
Kvalitetsprodukt og super levering
Vi er sÃ¥ glade for vores nye bord ogâŠ
Vi er så glade for vores nye bord og stole.
God service.
Super god service og smukke mÞbler
Vi er total begejstret for vores nyeâŠ
Vi er total begejstret for vores nye bord.
BesÞgte fÞrst showroom i Aarhus og derefter snedkeriet på Fyn og ved begge besÞg fÞlte vi os taget godt af.
Bestilling og leverance gik glat, kompetente og venlige folk hele vejen igennem.
Nu nyder vi bare vores spisebord.
En totaloplevelse med et rÃ¥dgivendeâŠ
En totaloplevelse med et rådgivende salg hvor der lyttes til kunden. Resultatet er 100% tilfredsstillende og pynter i stuen. (3,50 m. spisebord)
Kan anbefales.
God kundeservice, prof produktinfo, leverer til tiden, holder hvad lovet. Svarer hurtigt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ