Vi er total begejstret for vores nye bord. BesÞgte fÞrst showroom i Aarhus og derefter snedkeriet pÃ¥ Fyn og ved begge besÞg fÞlte vi os taget godt af. Bestilling og leverance gik glat, kompetente... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Indtil nu ikke nogen fantastisk oplevelse. Har bestilt og betalt men intet hÞrt i 12 uger. Svarer ikke pÃ¥ mails og kun undvigende pÃ¥ telefon. MÃ¥ske laver de gode produkter, men servicen er ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft bedste gode oplevelse fra fÞrste besÞg pÃ¥ KÊrbygÃ¥rd og til kÞb . Meget professionel vejledning og hjÊlp til at vÊlge de for os helt rigtige planker til vores egetrÊs bord . KÊrbygÃ¥rd... ãã£ãšèŠã
Vi har et kÞbt et spisebord hos KÊrbygaard og har fra fÞrste mÞde til kÞb oplevet en helt usÊdvanlig hÞj kvalitet i betjeningen. Selv efter leveringen af bordet har folkene pÃ¥ KÊrbygaard vÊret ekstra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å®¶å ·è·äºº
- æšè£œå®¶å ·è·äºº
- äœãä»ãå®¶å ·æäŸæ¥è
- å®¶å ·ã®ä»å±å
- å®¶å ·åº
- çŽ æŽãªç°èé¢šå®¶å ·å°éåº
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KÊrbygård er kÊrlighed til trÊ, som det fantastiske naturmateriale det er. Når du indretter dit hjem med mÞbler i trÊ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfÊre af liv, varme, naturlighed og bÊredygtighed.
é£çµ¡å
KÊrbygÃ¥rdevej 1-3, 5220, Odense SÃ, ãã³ããŒã¯
- 27112001
- info@kaerbygaard.com
- kaerbygaard.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Virkelig flot håndvÊrk
Virkelig flot håndvÊrk. MÞbelsnedkeri når det er bedst. Vi er utroligt glade for vore mÞbler fra KÊrbygård.
Super service og et meget smukt produkt.
Super service og et godt produkt
Vi bestilte en knivmagnet i egetrÊ. Leveringstiden er lidt lÊngere end ved andre lignede produkter, fordi magneten bliver håndlavet efter ordreindgangen.
Vi havde lidt travlt fordi vi skulle bruge magneten som gave og KÊrbygård arrangerede med en anden kunde at vi kunne komme fÞrst. Det er god service! Magneten er meget flot - tak :-)
Bedste betjening man kan tÊnke sig
Bedste betjening man kan tÊnke sig. FÞrste gang vi var på besÞg blev vi spurgt om vi kendte til KÊrbygård. Der blev fortalt en lille historie og vi blev vist rundt på stedet, helt fantastisk Vi så snedkeriet, savvÊrket mm. Der blev stille og roligt spurgt ind vores tanker omkring plankeborde. Inden vi vidste af det havde vi bestilt vores drÞmmebord. Da de havde valgt plankerne til os var vi igen på gården og se plankerne og godkende dem.
Da bordet var klar aftalte vi et tidspunkt som blev overholdt nÊrmest på minuttet. To gutter kom med bordet og på 25 minutter var de klar til at kÞre videre til nÊste kunde.
De varmeste anbefalinger fra os
til
KÊrbygård
Super fint plankebord og megetâŠ
Super fint plankebord og meget professionel og venligt personale. Kan klart anbefales.
Fantastisk behandling og super service.
Fantastisk behandling og super service.
Alt fra fÞrste mÞde, fremvisning af bord og stole, mÞde med vÊrkstedet, levering....alt gjort med stolthed for produktet.
5 stjerner herfra
Fra start til slut har det vÊret en fornÞjelse at handle hos KÊrbygaard. Der er blevet lyttet til vores Þnsker og der er blevet givet god rådgivning.
Tak for et super flot spisebord som vi glÊder os til at bruge mange år frem.
Top professionel betjening
Top professionel betjening - og samtidig helt nede på jorden! Blev mÞdt i show room i Kbh og så alle deres fine borde! Det stÞrste problem er at vÊlge imellem deres lÊkre varer! Fik tilsendt foto af planke til godkendelse - hvilket er super! 2 friske fyre kom og satte bordet op, så det står som det skal! Mine bedste anbefalinger
flot og veludfÞrt arbejde
SupersÞde mennesker derude på KÊrbygård. De er rigtigt gode til at vejlede og tager sig tid til at besvare spÞrgsmål og vise os rundt i deres hyggelige showroom og vÊrksted.
Flot arbejde mega flot bord
Helt igennem godt arbejde og levering
Fantastisk spisebord
KÞbte et "organisk" udseende egetrÊsbord efter at have set et lignende i showroom. Det blev lidt forsinket, fordi den fÞrste udgave ikke levede på til deres kvalitetskrav.
Nu er det endelig kommet. Hurtig, venlig og fejlfri installation af montÞrerne. Sk*** flot ser det ud.
Glad for, der ikke blev gået på kompromis med kvaliteten.
God vejledning og god service
God vejledning og god service. Alt som Þnsket.
Superflot bord til en rimelig pris
Superflot bord til en rimelig pris. Stor lydhÞrhed overfor Þnsker, bekymringer og lign. - som er i spil, når man skal vÊlge :)
Fantastisk service :-)
Fantastisk oplevelse og service heleâŠ
Fantastisk oplevelse og service hele vejen igennem!
Vi var i kontakt med Pia i showroomet og hele vejen igennem processen, hvilket var helt genialt, da hun havde noteret sig vores Þnsker mv. Super fÞlelse at vÊre "med" hele vejen i form af billeder tilsendt og muligheden for at vÊlge, ligesom Pia insisterede på, at det skulle vÊre lige nÞjagtig som vi havde drÞmt om - og det er det blevet. Derudover super service at bordet bliver leveret og monteret på stedet - og så af nogle virkelig sÞde fyre, der lyste af stolthed over deres håndvÊrk og over KÊrbygård som firma/familie, hvilket i vores optik er det stÞrste kvalitetsstempel (glade medarbejdere). Så ja, alt i alt super oplevelse, service, levering mv. og kan klart anbefales!
Tusind tak for et helt fantastisk smukt bord
Tusind tak for et helt fantastisk smukt spisebord, og god kundevejledning hele vejen igennem processen.
Fantastisk :-)
Fantastisk :-)
Vi har kÞbt et flot plankebord og en bÊnk - det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer, og vi er meget glade for bordet, og den flotte kvalitet i leverer - både i salgsproces og produktet.
KÊrbygÃ¥rd er trÊnÞrder pÃ¥ den gode mÃ¥deâŠ
KÊrbygård er trÊnÞrder på den gode måde - Kvaliteten af deres produkter er i fokus, og desuden er servicen i top. Vi kan kun anbefale dem
Rigtig god behandling
Rigtig god behandling, sÊlger meget lydhÞr for hvad vi Þnsker. Vi har fået et rigtig fint bord som vi er meget glade for
God service, god levering, god betjening, god kvalitet. Anbefalet herfra
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ