Kaffedeal.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god kundeservice Bestilte en ordre sÞndag, modtog den tirsdag, meget effektivt. Der var dog en plukkefejl i ordren, hvilket jo desvÊrre kan ske. Sendte en mail til kundeservice, fik svar m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk fÞrste gang havde jeg en suveren dejlig oplevelse pÃ¥ trods af at jeg havde regnet med en lille forretning at kigge i. jeg fik lov til at hente mine varer i p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte to flasker kaffesirup om onsdagen. Blev leveret til pakkeshop torsdag ved middagstid. Dejlig hurtig levering. Flaskerne var pakket godt og forsvarligt ind, sÃ¥ de ikke kunne gÃ¥ i stykker. Hj... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lavede en handle pÃ¥ deres hjemmeside for nogle dage siden. Fik sÃ¥ en opringning efterfÞlgende at deres vanilje kapsler ikke havde den forventede holdbarshedsdato. De var stadigvÊk inden for datoen... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Rigtig hurtig levering!

Rigtig hurtig levering!! :O
Bestilte eftermiddag/aften, og varerne var allerede klar til afhentning ved pakkeshoppen kl. 10.30 nÊste dag, selvom det var en lÞrdag!

Og varerne var pakket super godt ind! :-D

2022幎10月14日

KÊre Pernille

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse af dit kÞb hos os 😀.

Charlotte, Kaffedeal

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Ringede da der var problemer med vÊgten og levering og vi fandt en lÞsning over tlf.

Kan klart anbefale at kÞbe herfra :)

2022幎8月7日

Hej Daniel
Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling af os 🙏. Det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Charlotte

Absolut ikke sidste gang

Absolut ikke sidste gang jeg handler her, hurtig betjening og lÊkre varer!
GlÊder mig til at handle her igen

2022幎7月22日

KÊre Cecilia
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at vores levering levede op til dine forventninger og at du nyder de lÊkre sirupper 😊.
Vi glÊder os til at sende flere varer din vej.
Charlotte

Absolut en god virksomhed at handle hos

Jeg har efterhånden mamge gange handlet hos kaffedeal.dk
De har gode priser, hurtig levering og er super sÞde og imÞdekommende på mail.
Jeg modtog en pakke hvor en sirup var itu og de sende med det samme en ny pakke afsted der kom dagen efter.
Jeg er vild med denne virksomhed

2022幎4月22日

KÊre CC

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de mange roser. Hvor er jeg glad for at hÞre at du har så gode oplevelser, med dine kÞb hos os. Fantastisk!
Vi glÊder os til at "se" dig igen 😊.

Rigtig god eftermiddag.

Mvh Charlotte, Kaffedeal

Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk

Har handlet 2 gange ved Kaffedeal.dk

fÞrste gang havde jeg en suveren dejlig oplevelse på trods af at jeg havde regnet med en lille forretning at kigge i. jeg fik lov til at hente mine varer i privaten, da manden vist var til mÞde.

SkÊrtorsdag bestilte jeg 3+2 sirup og jeg var lidt uheldig med mails hoppede direkte i spam folderen, men onsdag middag modtog jeg en SMS om at varen var ankommet til pakkeshop.
perfekt pakket og hurtig levering, jeg har efterfÞlgende set status mails og kunne have fulgt ordren og pakken.

2022幎4月21日

KÊre Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du har givet dig tid til at sende den til os. Det er rigtig dejligt at hÞre, at du har vÊret glad og godt tilfreds med dine kÞb hos os.

10 Stjerner til Charlotte og Kaffe-Deal

Jeg anmelder normalt aldrig noget på Trustpilot men Charlottes sÞde og effektive engagement i kundernes og deres små og store udfordringer fortjener, at jeg gÞr en undtagelse.
Hvis jeg kunne, gav jeg 10 stjerne

2021幎12月16日

KÊre Karina.

Tusind tak for dine sÞde ord, det gÞr mig virkelig glad. Det bliver en goÂŽ eftermiddag 😊.

Fortsat god dag til dig.

Elsker deres julekalender med

Elsker deres julekalender med kaffeposer - smart og let, at tage med sig på job eller tur. Måtte kÞbe en ekstra kasse til januar måned også :-)

2021幎12月9日

Hej Dorthe

Tusind tak for de flotte 5 stjerner 😊. Vi er rigtig glade for at kaffe julekalenderen er faldt i din smag, og nu er en ny pÃ¥ vej til dig, sÃ¥ der er masser af kaffe glÊder langt ind i det nye Ã¥r.

Mvh Charlotte, Kaffedeal

Hurtig levering og god pris.

2021幎11月25日

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at kunne leve op til dine forventninger om levering og priser.

Rigtig god aften.

Charlotte, Kaffedeal 😊

Kaffedeal sendte en forkert t-disc til

Kaffedeal sendte en forkert t-disc til Tassimo, jeg kontaktede dem og straks kan jeg se en ny rigtig er på vej

God service - Ikke sidste gang jeg anvender Dem

2021幎9月23日

KÊre Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os. Vi glÊder os til at "se" dig igen på Kaffedeal.dk nÊste gang.

Charlotte, Kaffedeal

Super oplevelse og god service

Gode priser, nem bestilling og hurtig levering (dag til dag). Det viste sig at noget af det jeg havde bestilt var udsolgt, men blev ringet op med info og blev spurgt om jeg ville have noget andet eller bare have pengene retur. Pengene gik ind på kontoen samtidigt med at det oprindeligt belÞb blev trukket. Det er god service.

2021幎9月22日

KÊre Claus

Tusind tak din flotte anmeldelse. Vi bestrÊber os på at give den bedste kundeoplevelse, så hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en positiv oplevelse af dit kÞb, selv på trods af de manglende kapsler.

Rigtig god dag.

Super god kundeservice

Super god kundeservice

Sendte en mail til kundeservice, fik svar meget hurtigt efter. Men bedst af alt, måden fejlen blev lÞst på, var simpelthen fantastisk. To dage senere var de rigtige varer leveret.
Helt sikkert en firma der får genvalg, ved mit nÊste kÞb.

2021幎7月16日

KÊre Kenneth

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pÊne ord. Det betyder rigtig meget for os, at du var glad for dit kÞb og vores kundeservice. Vi glÊder os til at "se" dig igen på Kaffedeal.dk.

Rigtig god eftermiddag 🔅

Sublim kundeservice og lynhurtig

Sublim kundeservice og lynhurtig levering!

2021幎6月2日

KÊre Simone

Tusind tak for din fine anmeldelse og roserne om vores kundeservice. Det betyder så meget for os, at du er glad for at handle hos os. Håber den sidste pumpe er velmodtaget.

Rigtig god dag til dig 😊.

Kanon service

Har aldrig fået så god en service !
De ringer for at informere om at min bestilling bliver forsinket et par dage.
Det bliver helt bestemt stedet hvor jeg kÞber kaffe fremover !

2021幎5月30日

KÊre Kathrine

Endnu engang tusind tak for din flotte anmeldelse. Det gÞr os sÃ¥ glade, at du har haft en god oplevelse af dit kÞb, pÃ¥ trods af forsinkelsen. Vi glÊder os til at se dig igen pÃ¥ kaffedeal.dk 😊.

Rigtig god dag 🔅

Charlotte, Kaffedeal

Jeg fik leveret 5 flasker sirup. Super god service fra kaffedeal! De ankom rigtig pÊnt og forsvarligt pakket ind, vender helt sikker tilbage.

2021幎5月20日

KÊre Iben

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er glad for dit kÞb og vores service. SkÞnt at gÃ¥ pÃ¥ Pinseweekend, med "dine roser" i bagagen 😊. Vi glÊder os til at se dig igen nÊste gang pÃ¥ Kaffedeal.dk.

Rigtig god Pinse.

Charlotte, Kaffedeal ☕

Rigtig hurtig levering og virkelig god

Rigtig hurtig levering og virkelig god kunderservice.

2021幎4月15日

KÊre Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget, at du har haft en positiv oplevelse af både leveringen og vores kundeservice.

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!

Virkelig god service, jeg havde sendt en mail til Kaffedeal.dk, jeg blev straks ringet op dagen efter af en rigtig sÞd medarbejder som forklarede hvorfor jeg ikke havde modtaget mine vare endnu. Hun sagde jeg ville få mine vare dagen efter, og lige efter jeg havde lagt på, fik jeg en mail om at min vare nu var blevet sendt!

Jeg glÊder mig til at modtage, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Det super god service :)

2021幎4月6日

KÊre Larsa

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse i forbindelse med dit kÞb, og glÊder os til at se dig igen på Kaffedeal.dk.

Rigtig god dag.

Charlotte, Kaffedeal

Lavede en handle på deres hjemmeside

Lavede en handle på deres hjemmeside for nogle dage siden. Fik så en opringning efterfÞlgende at deres vanilje kapsler ikke havde den forventede holdbarshedsdato. De var stadigvÊk inden for datoen, men kun en måned og ikke minimun de 3-4 måneder som kaffdeal selv har en politik omkring. Sagde det var helt fint for mig da jeg nok skulle få det drukket. Fik så en dejlig besked om at de vil sende endnu en pose ekstra afsted.

Fantatisk service, og fantastisk god kundeoplevelse.

I har mig som kunde fremadrettet!

2021幎3月16日

KÊre Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget, at du havde sådan en god oplevelse af dit kÞb hos os. Vi glÊder os til at se dig igen på Kaffedeal.dk.

Mega god service

Mega god service! Jeg bestilte nogle kaffekapsler og nogle af dem var på et fjernlager, jeg fik derfor en mail om det var okay at det fÞrst blev sendt en uges tid efter eller om jeg ville bestille noget andet og få det dagen efter. Det var selvfÞlgelig helt okay med mig at vente.
Thumbs up herfra!

2021幎2月18日

KÊre Nathalie

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi rigtig stor pris på. Og endnu engang mange tak for din tålmodighed med Tassimo kapslerne.

Med venlig hilsen Charlotte, Kaffedeal

Kun gode oplevelser!

Jeg har handlet på kaffedeal et par gange, og har aldrig oplevet komplikationer ved det. Priserne er retfÊrdige og leveringen er hurtigt :)

2020幎10月28日

KÊre Ditte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os rigtig meget at du har haft gode oplevelser, når du har handlet hos os, og vi sÊtter stor pris på, at du har givet dig tid til at sÊtte ord på. Vi glÊder os til at se dig nÊste gang på Kaffedeal.dk

Rigtig god weekend til dig.

Med venlig hilsen Charlotte, Kaffedeal