Jeg tror desvÊrre at det er helt dÞdt. Jeg har en kaffekvÊrn der skulle laves pÃ¥ garantien, men de svarer overhovedet ikke, sÃ¥ den kan jeg nok godt opgive! Suk den er ret dyr. Som jeg forstÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Uovertruffen venlig og hÊderlig service uden sammenligning. Netop nye ejer overtog en reklamation pÃ¥ min kedel. Uden at vÊre forpligtet til det og over al forventning fik jeg tilsendt en ny kedel fr... ãã£ãšèŠã
Har aldrig fÞr oplevet en webshop der kÞrer sÃ¥ gnidningsfrit og stabilt som Kaffeteriet. SuverÊnt udvalg af bryggeudstyr og altid hurtig levering. Servicen er i top, og hurtig betjening ved evt. probl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte en fredag og jeg var lige ved at sende en mail tirsdag for at hÞre hvornÃ¥r de sendte den, men sÃ¥ fik jeg mailen om at ordren var pakket osv. Alle varer passede til beskrivelsen pÃ¥ hjemmesid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kaffeteriet.dk ã«ã€ããŠ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
- Fragt: 35 kr.
- Gratis fragt over 500 kr.
- Levering: 1-2 dage
- 365 dages returret
- Gratis ombytning

Kaffeteriet.dk sÊlger kaffeudstyr og specialkaffe fra nordiske mikroristerier, til kaffeelskere i hele Danmark.
Axel Kiers Vej 18L, 8270, HÞjbjerg, ãã³ããŒã¯
- mail@kaffeteriet.dk
- kaffeteriet.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fremragende firma klart anbefales meget âŠ
Fremragende firma klart anbefales meget hurtig respons og levering.Ikke sidste gang jeg handler der.

Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening. Meget tilfreds.

Super god service
Super god service. Hurtig levering. Meget tilfreds ð

Hurtig levering
Hurtig levering. Nem at handle med på webstedet.

Kaffeteriet.dk ããã®åç
Jeg har kÞbt hos kaffeteriet i flere âŠ
Jeg har kÞbt hos kaffeteriet i flere omgange, med stor tilfredshed. Hurtig levering og god opdatering undervejs.

Kaffeteriet.dk ããã®åç
Hurtig levering og ingen problemer med âŠ
Hurtig levering og ingen problemer med produktet

Kaffeteriet.dk ããã®åç
De giver rigtig god service
De giver rigtig god service og er rigtig hurtige til at svare på de spÞrgsmål man evt skulle have. En dejlig oplevelse at handle hos Kafferiet

Kaffeteriet.dk ããã®åç
Super hurtig levering og glimrende âŠ
Super hurtig levering og glimrende service

Kaffeteriet.dk ããã®åç
gode produkter og hurtig afsendelse