Kaffeteriet.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg tror desværre at det er helt dødt. Jeg har en kaffekværn der skulle laves på garantien, men de svarer overhovedet ikke, så den kan jeg nok godt opgive! Suk den er ret dyr. Som jeg forstår... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Uovertruffen venlig og hæderlig service uden sammenligning. Netop nye ejer overtog en reklamation på min kedel. Uden at være forpligtet til det og over al forventning fik jeg tilsendt en ny kedel fr... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har aldrig før oplevet en webshop der kører så gnidningsfrit og stabilt som Kaffeteriet. Suverænt udvalg af bryggeudstyr og altid hurtig levering. Servicen er i top, og hurtig betjening ved evt. probl... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Bestilte en fredag og jeg var lige ved at sende en mail tirsdag for at høre hvornår de sendte den, men så fik jeg mailen om at ordren var pakket osv. Alle varer passede til beskrivelsen på hjemmesid... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. コーヒー店
  2. キッチン用品店

Kaffeteriet.dk について

さまざまな外部ソースから提供された情報

• Fragt: 35 kr.
  • Gratis fragt over 500 kr.
  • Levering: 1-2 dage
  • 365 dages returret
  • Gratis ombytning

Kaffeteriet.dk sælger kaffeudstyr og specialkaffe fra nordiske mikroristerier, til kaffeelskere i hele Danmark.

優良

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Hurtigt levering, kvalitet og service er i højsædet
Fantastisk kvalitets produkt

Kan kun varmt anbefale kaffeteriet.dk

2018年3月5日

Hej Mikkel

Tusind tak fordi du deler din oplevelse hos os! Det er helt fantastisk at du anbefaler os - det betyder rigtig meget! 😄

Stor udvalg med rådgivning

Stor udvalg med rådgivning, hvis der er brug for det.

2018年3月5日

Hej Iben

Det var dejligt at du havde en god oplevelse med os 😃 Tak for den fine anmeldelse!

5つ星のうち5の評価

Super service! Venlig, professionel og personlig

2018年3月4日

Hej Elise

Jeg er glad for at du kunne lide den service du fik hos os da du handlede 😄

Tak for den fine anmeldelse! 😄

5つ星のうち5の評価

Rigtig god og nærmest personlig oplevelse

Rigtig god og nærmest personlig oplevelse. Det er jo nok noget i sender til alle der handler hos jer- det lille brev om tak for handlen og firmaets historie, og den lille vejledning i god kaffe- men det fungerer ;-) Jeg fik en dejlig oplevelse og selvfølgelig, en god ny kaffekværn til en god pris og hurtig levering.

2018年3月4日

Hej Per

Tusind tak for den virkelige flotte anmeldelse af os. Den varmer virkelig her i vinterkulden 😄 Vi forsøger altid at være så personlige som overhovedet muligt, da vi primært er en webshop. Så det betyder meget at du lægger mærke til det!

God oplevelse!

God betjening og god oplevelse.

2018年3月3日

Hej Freddy

Dejligt at du havde en god oplevelse, da du handlede hos os! 😄

Fremragende!

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄

5つ星のうち5の評価

Jeg kan helt uden forbehold anbefale kaffeteriet.dk. Super kompetent og hurtig service. Dertil en god og informativ hjemmeside. Kan du lide god kaffe så prøv dem.

Hej Frank

Tusind tak fordi du anbefaler os!! 😄 Dejligt at du havde en så god oplevelse 😄

Personlig barista!

Kaffeteriet.dk med Peter i front er nørderi i øjenhøjde. Så er det ingen sag, at lære at brygge en god kop kaffe. Et køb på hans hjemmeside står ikke alene. Peter svarer gerne på alle spørgsmål, så kaffebrygningen hjemme hos dig selv bliver god.

Hej Marianne

Tusind tak for de smukke roser! 😄 Og tak for den fine anmeldelse. Jeg bliver helt rørt! 😃

5つ星のうち5の評価

Skøn hældekande får kaffen til at smage…

Skøn hældekande får kaffen til at smage endnu bedre - og hurtig levering.
Ulla

Hej Ulla

Fantastisk at din kaffeoplevelse nu er blevet bedre 😄 Tak for de fine stjerner du sender i vores retning!

Glimrende kommunikation

Glimrende kommunikation, hurtig levering og fornuftige priser.

2018年2月21日

Hej Mike

Dejligt! 😄 Tusind tak for dine roser, og for den fornemme anmeldelse af vores kaffewebshop! 😄

Rigtig god oplevelse

Gid service , hurtig levering og bare super gid kaffe

2018年2月21日

Hej Jane

Dejligt at du har haft en god oplevelse med os 😃

Hurtigt og let

Jeg fik varen allerede dagen efter jeg bestilte! Det var snildt!
God og overskuelig hjemmeside.

2018年2月18日

Hej Maria

Tak fordi du kunne lide vores hjemmeside! Vi forsøger at gøre det så nemt og hurtigt for vores kunder, som overhovedet muligt 😄 Skønt at du fik din vare dagen efter!

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Alt super !

2018年2月18日

Hej Jens

Tusind tak for din flotte Trustpilot anmeldelse! Dejligt at alt var super 😄

perfect

Fast, Reliable service and support. I like them. I will definitely use their service again.

2018年2月17日

Hi Mohammad

Thank you very much! I´m delighted that you had a good shopping experience! 😄

Best regards

5つ星のうち5の評価

God service, lækre produkter, hurtig levering.

2018年2月17日

Hej Johannes

Tak for den super fine bedømmelse af Kaffeteriet her på TrustPilot. Dejligt at du havde en god købsoplevelse hos os 😃

5つ星のうち5の評価

Alt var som det skulle være og hurtig…

Alt var som det skulle være og hurtig levering.

2018年2月15日

Hej Frederik

Skønt at dine ting kom hurtigt, da du bestilte dem 😄 Vi vil så gerne give en god service, og levere bestillinger så hurtigt som muligt. Så det er dejligt at du belønne os med 5 stjerner for det 😃

5 stejerner til jer

5 stejerner til jer. God og hurtig betjening.....

2018年2月14日

Hej Christian