Mooi product om te zien. Heerlijk qua smaak. Het plaatje van vader en zoon die samenwerken aan een duurzame ecologisch verantwoorde landbouw is wat het helemaal Fantastisch maakt!!
企業が回答しました
Weer snelle levering. En keurige afhandeling en op eigen initiatief terugstorting van een korting die ik had gemist. Heb deze keer 4 flesjes besteld want we gebruiken de olie veel.
Super mooi product prachtig en duurzaam ingepakt iets nieuws dus een leuke verassing Prima op tijd volgens afspraak bezorgd
企業が回答しました
Alles goed: leuke mail terug na mijn bestelling, bestelling volgende dag bezorgd, verpakking 100% OK (geen plastics), product uitstekend.
当該企業による記述
Wemmenhoveweg, 7921 RR, Zuidwolde, オランダ
Reageert snel en vakkundig op vragen en zijn bereid te helpen.
Super snel geleverd met vriendelijk persoonlijke noot. Maar bovenal een supermooi en smakelijk product
Mooie kwaliteit olie, bovendien heel smakelijk, die snel en goed verpakt geleverd wordt❣️

KAIROS Regenerative Agri & Food Systems からの回答
Goed materiaal, voldeed aan verwachtingen. Duidelijke correspondentie en vlotte levering.

KAIROS Regenerative Agri & Food Systems からの回答
Goede camelina olie tegen competitieve prijs. Snelle levering.
Zeer klantvriendelijk! Ik werd gebeld over de wijze van verzenden en daar dachten ze in mee. Heel prettig en fijn!
Mooi product!
We hebben eerder de olie besteld en omdat het zo goed in de smaak weer nieuwe flessen gekocht.

KAIROS Regenerative Agri & Food Systems からの回答
Prima olie. Jammer dat t cadeautje samen ingepakt was met de olie voor mijzelf. De prijs is wel relatief hoog.

KAIROS Regenerative Agri & Food Systems からの回答
Snelle levering en een heerlijke olie! Heel blij mee, en mijn gezin ook☺️

KAIROS Regenerative Agri & Food Systems からの回答
prima bestelling. Maar belangrijker: uitstekend product!!
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。