2.6

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Virkelig skuffende

Virkelig skuffende
Tangen faldt af de fleste stykker på en 5 min kÞretur, ingen af stykkerne var samme str og smagen var heller ikke den bedste
Fik nogle stykker med kylling og det smagte som om at det fÊrdigstegt fra netto

2025幎12月28日

TrÊls oplevelse

Der var meget langt mellem serveringerne, vi fik at vide at de kunne hånterere cÞliaki altså uden gluten, men vi måtte flere gange få sushi bydtet, da der ikke var styr på dette, jeg tror ikke vi fik nogle af serveringerne på samme tid så vi egentlig spiste sammen. Efter 1time 45 minutter måtte vi gå uden kaffe og dessert da vi ikke havde mere tid. Dårlig oplevelse,
Vh Bruno Rohde

2025幎11月6日

VÊlg en anden sushi-restaurant

VÊlger en anden sushi-restaurant nÊste gang. Gav i dag Kaito en ny chance efter et tidligere besÞg hvor vi fÞrst fik vores sushi efter lidt over en time. Denne gang gik vi efter 1,5 time uden at have fÃ¥et et eneste stykke sushi, fik vores drikkevarer og forÃ¥rsruller fra bestillingen (det der ikke skulle laves i sushi kÞkkenet). Kunne se alle borde omkring os begynde at henvende sig i kÞkkenet og til tjeneren for at spÞrge hvor deres mad blev af, samtidigt med at der blev sendt virkeligt meget sushi ud af huset. Da vi spurgte til vores mad, var svaret fra kÞkkenet at vi ikke havde bestilt noget, selvom vi jo havde fÃ¥et en del af vores ordre
? MÃ¥ nu finde aftensmad et andet sted.
Fem stjerner til den sÞde tjener der brugte det meste af sin aften på at undskylde til alle gÊsterne.

2025幎10月15日

FÞrste og sidste gang

Hyggelig restaurant og ok sushi. Men så stopper det også der. Alt for varmt derinde. Virkelig langsom betjening trods restauranten kun var knap en fjerdedel fyldt (tÞr ikke tÊnke på hvordan det ville vÊre en aften, hvor den var halvt eller hel fyldt).
Flere af de retter vi bestilte dukkede aldrig op. SÃ¥ vi genbestilte men det kom stadig ikke. SÃ¥ gik vi op og henvendte os til tjeneren som lidt ligeglad tog noget mad fra disken og sagde “nÃ¥ jamen sÃ¥ mÃ¥ det her jo vÊre jeres”!
Tjeneren stÃ¥r kun i baren eller gÃ¥r rundt med drikkevarer (hvilket han ogsÃ¥ er lÊnge om). Robotten som “serverer” maden kommer som sagt med ganske fÃ¥ ting ad gangen og ikke alt det er bestilt. Det undrede os at tjeneren ikke tjekker op hos os gÊster om alt er ok?
iPad’en vi bestiller fra var beskidt!
Og da vi efter to timer, var kogende pga varmen, irriterede over den manglende mad, valgte vi at gå. Vi nåede ikke at tjekke desserterne ud.

2025幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Vi kom til en halvtom restaurant kl

Vi kom til en halvtom restaurant kl 17.30 vi bestilte med det samme trods få mennesker tog fÞrste servering af 10 stykker sushi mindst 45 min.. da denne omgang tvivlsom sushi var spist bestilte vi endnu 10 stk.. nu med en fyldt restrant .. denne gang tog det det 1.time og 15 min .. herefter var tålmodigheden brugt op og vi foreslog at vi skulle have 50 % rabat da vi slet ikke var blevet mÊtte hvilket ville havde vÊret rimeligt.. men nej 10% rabat det var hvad de måtte give helt urimeligt .. vi betalte men burde vÊre gået uden afregning .. vi kommer aldrig igen

2025幎7月4日

Vi bestilte bord kl 17.45 og fik plads

Vi bestilte bord kl 17.45 og fik plads kl 18.45.
Vi bestilte Sushi ab libitum.
I over 3 timer måtte vi sidde at vente på mad. Med en 11/2 årig er det i sÊrdeleshed lang tid.
Det ender med at vi må gå ca 21.45, vi når aldrig at få det vi har bestilt, og den gratis is og kaffen er der ikke tid til.
De andre gÊster var hÞjlydt utilfredse, og det gÞr bare at 1000 kr's aftenen bliver endnu mere mislykket.
Indehaveren er stÊrk nok rundt ved alle borde og tilbyde 25 % rabat, det redder bare ikke aftenen.
Kvaliteten på det vi trods alt fik var ok.

2023幎12月29日

Ikke i orden

Så var vi lige på Kaito Sushi Varde her til aften Vi var 4 der skulle ud og spise, den ene var ikke rigtigt til sushi så han bestilte en bÞf, han prÞvede dog lige 4-5 stykker starters og sushi inden hans bÞf kom, det var så en bÞf, vel ca 6 af de kartoffel vafler og en lille skål sovs, ingen pynt, ingen salat eller lign, da vi skulle afregne kom vi så også til at betale fuld pris for sushi ad libitum for ham ud over den bÞf, det er så de dyreste stykker sushi jeg nogensinde har set, vi har kommet der jÊvnligt fra de startede men tror faktisk at det var ved at vÊre sidste gang vi kom der.

2023幎2月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ