De Kalkshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Tadelakt gekocht bij Kalkmortel, super vriendelijke service. Zelfs nog advies gekregen nadat we tegen wat dingen aanliepen. Kan nog niks zeggen over het eind resultaat maar ik heb er vertrouwen in.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik had gebeld om zeker te zijn dat het product op voorraad was en verstuurd kon worden. Dit was op voorrraad, is betaald en ging woensdag verstuurd worden. Inmiddels was dit bedrijf onbereikbaar.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service en professioneel advies. Een prachtig bedrijf, heel blij dat we hier terecht zijn gekomen. Er is nog weinig kennis van historisch bouwen en mortels. Hier wordt het voor je op ma... もっず芋る

䌁業情報

1. 建材提䟛業者
  2. セメント補造業者
  3. 建蚭資材卞業者
  4. 塗料補造業者

圓該䌁業による蚘述

De Kalkshop is de online specialist in hoogwaardige natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het bedrijf is opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige en duurzame kalkproducten toegankelijk te maken voor iedereen die bouwt, renoveert of restaureert met respect voor onze planeet. De Kalkshop heeft een breed assortiment aan kalk, kalkmortel, kalkverf, pigmenten en toeslagen. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden traditioneel geproduceerd met respect voor het milieu en zijn geschikt voor toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het assortiment van de Kalkshop is voor de professional, architect en restaurateur die op zoek is naar hoogwaardige en duurzame producten. Of het nu gaat om het restaureren van historische gebouwen of het bouwen van nieuwe eco-vriendelijke woningen, de Kalkshop biedt producten die bijdragen aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Naast onze hoogwaardige producten, biedt de Kalkshop ook deskundig advies en ondersteuning bij het gebruik van deze producten. Bent u op zoeknaar hoogwaardige en natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen, dan is de Kalkshop uw keuze. Met een breed assortiment van producten en deskundig advies en ondersteuning, bieden wij een duurzame oplossing voor uw bouwprojecten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Jammer van de scheur in de zak.

Jammer dat er een scheur in de zak kalk zat. Deze is ontstaan door het transport, de doos was ook gescheurd. Extra verpakken in een plastieken zak zou dit waarschijnlijk vermeden vermeden hebben.

2022幎4月5日

De Kalkshop からの回答

Hallo Gijbrecht, dank voor jouw goede feedback! Hier hechten wij veel waarde aan. Wij zijn op zoek gegaan naar een stevige zak om het product in te doen voordat het in de doos gaat. De zak bestaat uit 100% gerecycled materiaal zodat het aansluit bij onze duurzame producten. Groet en dank team De Mortel Compagnie

Great Service

Ik heb de mortel nog niet gebruikt maar alles dat heft iets te maken met de mortel compagnie was heel netjes, op tijd en ik weet zeker dat ik terug kom.

2022幎4月1日

De Kalkshop からの回答

Fijn om te horen en ook in de toekomst helpen wij graag. Groet Team De Mortel Compagnie

5぀星のうち3の評䟡

Geen info over stand van zaken

Geen info over stand van zaken. Niet goed verpakt. Wel heel vriendelijk. Groetjes Harm

2022幎2月12日

De Kalkshop からの回答

Dag Harm dank voor jouw feedback. We merken dat bij bepaalde vervoerders de pakketten helaas niet altijd aankomen zoals ze bij ons de deur uitgaan. Inmiddels zijn wij druk met het overstappen naar een andere vervoerder. Inderdaad beperken wij het mail verkeer naar onze klanten tot het bedanken van de bestelling en een bericht wanneer het pakket is verzonden naar de klant. Groet, team De Mortel Compagnie

Top advies over pigmenten

Top advies, top product, en zeer snel geleverd.
Dank voor de mooie pigmenten en het advies om een café latte kleur te krijgen met echte kalkverf. Dank, Sylvia

2021幎12月27日

De Mortel Compagnie levert niet alleen

De Mortel Compagnie levert niet alleen goed materiaal en op tijd maar denkt ook mee en geeft op een prettige manier uitleg over de materialen

2021幎12月10日

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en correcte levering van het

Snelle en correcte levering van het Sintelwater. Tevens een duidelijke toelichting t.b.v. gebruik en de gevaren. Kortom de 5 sterren meer dan waard

2021幎11月25日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス