レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Kameos helpdesk Àr sÃ¥ bra! Svarar snabbt och Àr flexibla, hjÀlpsamma och trevliga. Jag Àr ocksÃ¥ mycket glad över den nya funktionen förhandsteckning - tidigare var det jÀttesvÃ¥rt att hinna investera i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag missar ibland att föra över pengar frÃ¥n ett valutakonto till ett annat nÀr jag lÀgger in investeringar. Varje gÃ¥ng fÃ¥r jag ett trevligt pÃ¥minnelsemail innan investeringsdeadline passerat sÃ¥ at... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Har haft kontakt med kundtjÀnst ett antal gÃ¥nger och alltid blivit bra och trevligt bemött! Svar samma dag och oftast inom bara nÃ¥gon timme. Dock Àr processen att investera under all kritik. Man öppna... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Bra avkastning och Ànnu ingen förlust för egen del. Ligger kring stadiga 10%. Jag ger Kameo en trea och det Àr mest för att det Àr krÃ¥ngligt att teckna nya lÃ¥n. De flesta lÃ¥nen blir fulltecknade unde... もっず芋る

䌁業情報

1. 代替金融サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Kameo Àr Skandinaviens ledande investeringsplattform för fastighetslån. Vi Àr en plattform dÀr fastighetsutvecklare och tillvÀxtbolag kan finansiera sina projekt direkt genom investeringar från tusentals personer. Kameo erbjuder ett innovativt alternativ till traditionella banklån och gör det möjligt för både privatpersoner och företag att investera i spÀnnande projekt och företag som inte finns tillgÀngliga på den traditionella marknaden.

4.0

Kameo = Tekniska problem = vÀlkommen

Kameo = Tekniska problem = vÀlkommen åter = nÀstan jÀmt

2026幎3月13日

Hej Alex,

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att du upplevt tekniska problem. I samband med att flera lån publicerades samtidigt uppstod vissa tekniska utmaningar som vi har uppmÀrksammat och arbetat med att åtgÀrda. Vi hoppas och tror att upplevelsen ska fungera bÀttre framåt.

Tveka inte att återkomma om du har några funderingar, vi hjÀlper dig så gÀrna!

5぀星のうち5の評䟡

Hurtig og kompetent hjÊlp fra Cecilia i

Hurtig og kompetent hjÊlp fra Cecilia i kundeservice, da jeg havde problemer:)

2026幎2月11日

Hej Maria!

Tusen tack för ditt fina omdöme, sÃ¥ kul att höra att vi kunde hjÀlpa till! 😊 Du Àr alltid varmt vÀlkommen att höra av dig igen.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb support som direkt löste

Snabb support som direkt löste problemet! VÀldigt kunnig och trevlig personal.
Tusen tack 🙏

2026幎1月27日

Hej Göran!

Stort tack för din fina kommentar.
SÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de hjÀlpen och bemötandet! 🙏 Vi finns hÀr om du behöver oss igen.

5぀星のうち5の評䟡

Started as an investor, now i'm one of the owners

I started investing myself through the investment platform as a private individual. The return is impressive, with over 9.5 percent annual return since inception, measured as return after credit losses. After contacting the company about the possibilities to invest in the company itself, and after long discussions, I have managed to become one of the shareholders. So exciting!

2026幎1月14日

Kameo からの回答

Thank you so much for your kind words and for sharing your journey, we're truly happy to have you both as an investor and now also as a shareholder. We're excited about the journey ahead and grateful for your trust in Kameo! 🚀

Best regards,

Bra och snabb kundtjÀnst

Trevlig, personlig och professionell kundtjÀnst. Undertecknar sina svar med namn, det gillar jag.

Investerat hos Kameo i flera år, fungerar mycket bÀttre nu nÀr det går att överteckna. Bra om det fanns någon redovisning dÀr jag kan se om något lån inte återbetalats.

2025幎11月25日

Hej Irene,

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du Àr nöjd med både kundtjÀnsten och hur plattformen fungerar!

Vi tar med oss din input om att enklare kunna se om nÃ¥got lÃ¥n inte Ã¥terbetalats. I dagslÀget syns den typen av information via fliken Uppdateringar pÃ¥ respektive lÃ¥n, samt i appen under "Mina lÃ¥n" dÀr man blir aviserad sÃ¥ fort en uppdatering publiceras. Men vi förstÃ¥r att en tydligare sammanstÀllning skulle kunna göra det Ànnu smidigare – och vi tar det vidare till vÃ¥rt team som jobbar med utveckling.

Tack för att du investerar via Kameo! 😊

Cecilla pÃ¥ Kameos helpdisk Àr kanon

Cecilla på Kameos helpdisk Àr kanon hjÀlper
en snabbt sedan kameo bytte till nya systemet
fungerar det bra

Hej Staffan,

Tack snÀlla för dina fina ord, sÃ¥ roligt att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de hjÀlpen och den nya funktionen! Vi Àr glada att allt fungerar smidigt för dig nu. 😊

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち3の評䟡

Jeg har investeret betydelige belÞb i

Jeg har investeret betydelige belÞb i flere end 30 Kameo projekter og er overordnet tilfreds med resultaterne og med brugerfladen på Kameos platform. Jeg har dog 2 beklagelser
1 Et af mine lån (MarnaSkÀrgårdsfastigheter AB) er over et år forsinket. Jeg er med på at der er risiko ved investeringer, men savner at Kameo informerer långiverne om status for inddrivningen
2 Jeg tilslutter mig de mange klager over det nye tildelingssystem. For en loyal og tilbagevendende investor er systemet ikke optimalt. Det er besvÊrligt at man ikke ved hvad der bliver tildelt og at belÞbene bliver reduceret kraftigt.

Hvis Kameo kan forbedre disse to problemer vil jeg meget gerne give 5 stjerner

Hej Rene,

Tack för att du delar med dig av både positiv och konstruktiv feedback.

GÀllande lånet till Marna SkÀrgårdsfastigheter AB:
Vi förstår din oro och beklagar den långa processen. Senaste uppdateringen kommunicerades igår, den 27 november, via fliken Uppdateringar på lånesidan, och innan dess den 5 november. Vi uppdaterar dÀr så snart vi har ny relevant information att dela, men i vissa fall kan rÀttsliga eller praktiska hinder göra att processen tar lÀngre tid Àn vi önskar.

Angående den nya modellen med förhandsteckning:
Vi hör din synpunkt, och du Àr inte ensam – det har varit en stor förÀndring för mÃ¥nga av vÃ¥ra trogna investerare. Syftet med förhandsteckningen Àr att skapa en mer rÀttvis fördelning och att fler investerare ska fÃ¥ möjlighet att delta, sÀrskilt nÀr lÃ¥nen tidigare fulltecknades inom sekunder.

Vi Àr medvetna om att det kan vara frustrerande att få reducerade belopp, sÀrskilt nÀr man vill investera större summor. DÀrför arbetar vi aktivt med att publicera både fler och större lån framåt, för att möta efterfrågan på ett bÀttre sÀtt.

Tack igen för din feedback, vi tar den på stort allvar och ser det som en möjlighet att fortsÀtta utvecklas. Vi hoppas sjÀlvklart att vi får behålla dig som investerare hos oss.

VÀnliga hÀlsningar,

Bra kundtjÀnst

Bra kundtjÀnst, svarar alltid snabbt, rakt och tydligt.

Hej Dennis,

Tack för ditt fina omdöme, det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med kundtjÀnsten och vÃ¥rt bemötande! Vi finns hÀr nÀr du behöver oss. 😊

Kreditförluster

Kreditförluster! Jag började investerade i 3 norska lÃ¥n (4826, 4809, 4813)sedan juli 2025. 1 lÃ¥n (4813) fick ingen Ã¥terbetalning. Ingenting skedde med inkasso processen fastÀn Kameo uppdaterade att ha svÃ¥rt att kontakta lÃ¥ntagaren. Jag har kontaktat kundtjÀnsten men hÀnvisades till lÃ¥ns uppdateringar. Övriga lÃ¥ns rÀnteinkomster slutade att betalas ut sedan sept 25. Uppdateringar var standard "tomt prat" pÃ¥stod att fördröjningar skulle kompenseras med rÀnta! 0+0=0.

De 3 lån har kredit problem Àr från två norska låntagare (BFM 8AS) och (EFA Egendom AS). Kameo publicerade sitt svar på Trustpilot påstod att lånen var från samma låntagare var absolut felaktigt.

Det Àr absolut inte klokt att fortsÀtta investera hos Kameo!

2025幎10月23日

Hej ML,

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vi Àr verkligen ledsna att höra att dina investeringar inte motsvarat dina förvÀntningar.

Det hÀr omdömet har lÀmnats på Kameo Sverige, men de tre lån du nÀmner (4826, 4809 och 4813) tillhör Kameo Norge.
Lån 4826, 4809 tillhör BFM 8 AS och 4813 tillhör EFA Eiendom AS). Du hittar de senaste uppdateringarna på respektive lånesida under "Uppdateringar".

Vi förstÃ¥r att det Àr frustrerande med uteblivna rÀntebetalningar och begrÀnsad information, sÀrskilt nÀr en lÃ¥ntagare inte Àr kontaktbar. I sÃ¥dana fall agerar vi enligt vÃ¥ra rutiner och uppdaterar löpande pÃ¥ lÃ¥nesidan under fliken “Uppdateringar” sÃ¥ fort vi har ny information. I vissa fall tar det tyvÀrr tid innan det sker framsteg i processen.

Om du har ytterligare frågor eller vill att vi tittar mer i detalj på dina specifika investeringar, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på helpdesk@kameo.se, så hjÀlper vi dig vidare.

5぀星のうち5の評䟡

Att man blir lyhörd nÀr man ropar efter

Att man blir lyhörd nÀr man ropar efter hjÀlpen, tycker jag Àr vÀldigt trevligt 👍

2025幎11月12日

Hej Beatrice!

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du upplever oss som lyhörda! Vi finns hÀr nÀr du behöver oss. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Har efterhånden investeret ved dem i

Har efterhånden investeret ved dem i 3.5 år, og der er selvfÞlgelig risiko ved det. Jeg har haft et enkelt firma der er gået konkurs, og nogle der arbejder på at få betalt resten af lånene tilbage. Det firma der gik konkurs, tror jeg det var 10 % jeg ikke fik tilbage af lånet. Men de kan fratrÊkkes på selvangivelsen, og tror det bliver fratrukket ens renteindtÊgter. Men Cecilia og de andre medarbejdere er altid flinke til at svare på spÞrgsmål når man sender mail til helpdesk. Det er så blevet svÊre at investere lidt stÞrre belÞb, da der er kommet mange nye små investorer til platformen. Men stadig 8 %om året ca, i gennemsnit, det får man vist ikke ret mange steder, med så lidt risiko. Måske aktier, men der kan også ske kraftig fald så resultatet bliver negativ.

2025幎11月7日

Hej Finn!

Tusen tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse, och för att du varit med oss i hela 3,5 år.

Vi Àr glada att höra att du i det stora hela Àr nöjd med både avkastningen och kontakten med vårt team.

Vi förstår att det blivit lite svårare att investera större belopp i takt med att fler investerare hittat till plattformen, men vi jobbar löpande med att öka lånevolymen för att ge fler möjlighet att placera sitt kapital som de önskar.

Tack för förtroendet och för att du investerar via Kameo, vi ser fram emot att fortsÀtta resan tillsammans med dig! 😊

Bra kundtjÀnst

Bra kundtjÀnst. Investerat i många år och i många lån.

2025幎10月29日

Kameo からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme, och för att du varit med oss sÃ¥ lÀnge! Vi Àr jÀtteglada att du Àr nöjd med kundtjÀnsten och att du fortsatt vÀljer att investera via Kameo. 😊

5぀星のうち5の評䟡

Bra rÀnta och aldrig något strul!

Kameo har jÀttetrevlig kundservice och deras låntagare har oftast B i kreditbetyg vilket gör att det kÀnns tryggt att låna ut pengar via plattformen. Aldrig haft problem med återbelningar utan det rullar på fint.

2025幎10月24日

Hej Stefan,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss verkligen att höra att du kÀnner dig trygg med att investera via Kameo och att allt fungerat smidigt, precis sÃ¥ vi vill att det ska vara! 😊

Tack för att du investerar med oss.

Tillmötesgående

VÀnliga, professionella och svarar snabbt på frågor

2025幎10月22日

Hej Agneta,

Tack för ditt fina omdöme! Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med servicen, vi finns hÀr om du behöver oss framöver också.

Bra och enkel kundtjÀnst

Bra och enkel kundtjÀnst, och personligen Àr jag mycket nöjd att ni infört förhandstecknkng. Tidigare var det svårt/omöjligt att teckna då lånen fulltecknades på nögra sekunder. Har heller inte haft nÀgra förluster och rÀntorna tickar in! Kul att vara med o finansiera fina fastighetsideer.

2025幎10月17日

Hej Paul,

Stort tack för din fina feedback, det gör oss verkligen glada att höra!

Fantastiskt att du Àr nöjd med bÃ¥de kundtjÀnsten och förhandsteckningen, och att dina investeringar tickar pÃ¥ utan förluster. Vi uppskattar att du Àr med och finansierar spÀnnande fastighetsprojekt tillsammans med oss! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Det fungerar utmÀrkt nu med

Det fungerar utmÀrkt nu med förteckningen har man tid att lÀmna ett bud. Helpdesk besvara snabbt.

2025幎10月14日

Hej Johan!

Tack för din fina feedback, så roligt att höra att både förhandsteckningen och helpdesk fungerar bra för dig! 😊 Vi uppskattar att du tagit dig tid att dela med dig.

Har investerat hos Kameo sedan 2017 men

Har investerat hos Kameo sedan 2017 men efter det nya efter sÀttet att fördela lånen Àr det omöjligt att vara kvar som kund.
De kallar det nya sÀttet för rÀttvist och det Àr det nog om man bortser från sina från sina gamla kunder som varit med och byggt Kameo till vad det Àr idag.

Om man Àr intresserad av att bygga en låneportfölj finns det bÀttre plattformar.

Skandal hur de behandlat sina gamla trogna kunder.

2025幎9月25日

Hej Lars,

Tack för att du delar din upplevelse, vi beklagar verkligen att du kÀnner dig besviken. Förhandsteckningen har införts för att möta den återkommande feedbacken från investerare som tidigare inte hann investera alls, eftersom många lån fylldes på bara några sekunder. Vår ambition Àr att göra investeringsmöjligheterna mer rÀttvisa och tillgÀngliga för fler.

Vi förstår samtidigt att förÀndringen kan kÀnnas frustrerande för våra långvariga kunder, och vi tar dina synpunkter på stort allvar. Om du vill prata mer om detta eller har frågor kring din investering, Àr du varmt vÀlkommen att kontakta oss direkt på helpdesk@kameo.se, så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

5぀星のうち5の評䟡

De kontaktade mig nÀr pengarna inte

De kontaktade mig nÀr pengarna inte Ànnu hade kommit in och förlÀngde förfallodatumet så att pengarna skulle hinna fram. Bra service!

2025幎9月16日

Hej Johan!

Tack för din fina feedback, vad roligt att höra att du Àr nöjd med servicen! Vi gör alltid vårt bÀsta för att underlÀtta nÀr det uppstår förseningar, så det glÀder oss att det fungerade smidigt för dig.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjÀlp igen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。