Kanel25år レビュー 118

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Service i verdensklasse. Jeg fejlbestiller på en ordre kl 21 om aftenen, og skriver en mail. 5 minutter senere bliver der simpelthen svaret og problemet blev løst. Det bliver vist ikke bedre! Tak Thom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og effektivt! Også en kundeservice, der spiller maks! Havde været for hurtigt med hensyn til leveringsmetoden, og da jeg ringede ind så klaret de lige min fejl på et øjeblik. Det bliver kæm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse! Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed fo... もっと見る

企業情報

1. スパイス専門店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.

4.9

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alt for god service

Alt for god service! Og man har mange muligheder for afhentning eller få det bragt! God pris og ikke sidste gang jeg handler der!

2019年5月30日

Hej Mads,

Tusind tak for dine pæne ord! :) Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Nemt og bekvemt

Ledte efter mængder af peber, som ikke var så voldsomme, til en rimelig pris, og kanel25år havde lige præcis det. Fin leveringstid, så ingen klager her fra. Nemt!

2019年3月11日

Kanel25år からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! :) Vi sætter rigtig stor pris på, at du ville dele din oplevelse med os.

Håber at høre fra dig igen! :)

5つ星のうち5の評価

Super service! og endda meget fleksibel med afhentning - boede tæt på. Jeg havde en god oplevelse og vil klart anbefalde Kanel25år til andre.

2018年10月2日

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds.

Du kommer bare forbi igen, hvis du skulle mangle peber en anden gang! :)

5つ星のうち5の評価

Super flexibelt og god kvalitet

Ledte desperat efter kanel til en 25 års fødselsdag, men kunne ikke finde i de mængder jeg skulle bruge til en pris der var menneskelig. Så faldt jeg over kanel25 som opfyldte alle mine ønsker, specielt muligheden for personlig pickup var guld værd og gjorde at jeg fik mit kanel på rekordtid.
Kun de varmeste anbefalinger herfra!

2018年10月2日

Hej Lasse,

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig og for din fine anmeldelse.

Vi glæder os til at sende mere kanel din vej :)

5つ星のうち5の評価

De største anbefalinger herfra!

Jeg købte pakken ink. alt udstyr = nemt, hurtigt og billigt! Så er det ingen sag at stå for en 25 års "fejring" ;) Kan absolut kun anbefale Kanel25år til andre! Jeg var endda lidt besvær men servicen var alligevel i top!

2018年8月31日

Kanel25år からの回答

Alt det vi gerne vil stå for, så tusind tak fordi du deler din oplevelse.

Vi håber at høre fra dig igen! :)

Thomas Zink

Simpel

Simpel, god og hurtig service. Kan varmt anbefales!

2018年8月31日

Kanel25år からの回答

Tusind tak for de pæne ord! :)

Vi håber at høre fra dig igen.

Thomas Zink

Super simple

Super simple, hvis man lige har brug for en masse kanel og er sent ude, saa kunne man bare lige komme forbi og hente det

2018年8月25日

Kanel25år からの回答

Det er nemlig helt rigtigt! :)

Du siger endelig bare til, hvis vi skal hjælpe dig en anden gang Malte

Anbefalelsesværdig oplevelse!

Hurtig, nemt og billigt - kan man ønske sig mere?

2018年8月23日

Kanel25år からの回答

Det er ganske enkelt, hvad vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Tusind tak for anmeldelsen! :)

Tak for super service.

Tak for super service.
Vi fik billig kanel, billig fragt og lyn hurtig service.
Det er ikke sidste gang vi køber hos jer......
Man bliver vel 25år hver gang ;)

2018年8月21日

Hej Dennis,

Dejligt at høre at du har været tilfredse med os! Vi er mere end klar til at hjælpe dig en anden gang, nu hvor du har rigtig mange 25 års i vente ;)

Fremragende service

Fremragende service, var som nedenstående også i akut mangel af kanel til en fødselsdag. Thomas sørgede for lynhurtig levering til Aalborg (samme dag). Ikke en finger at sætte på noget her! 6 stjerner herfra
-Frederik

2018年6月5日

Hej Frederik,

Vi takker og bukker mange gange for den fine anmeldelse! :)

Vi håber at høre mere fra dig i fremtiden ;)

5 stjernet service!

Super fin oplevelse! Jeg stod i akut kanel mangel og Thomas fra kanel25år var dejlig fleksibel og sørgede for, at jeg havde 5 kg kanel plus det nødvendige udstyr 30 min. efter. Rigtig fin service, så jeg vil bestem anbefale andre at handle os Kanel25år 5 stjerne herfra.

2018年6月4日

Hej Lasse,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og håber i havde en rigtig dejligt fest! :)

5つ星のうち5の評価

Super nemt og hurtig levering :)

Super nemt og hurtig levering :)

Jeg var en smule sent ude så ringede ind og fik fat på Thomas. Thomas sagde at han ville få det sendt med det samme idag, så jeg allerede havde det dagen efter. Det var ret fin service.
købte 5 kg + udstyr, så fik det jeg skulle bruge.

2018年5月31日

Hej Nicklas,

Mange tak for din anmeldelse! :) Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig og vi håber på at se dig igen snart.

Vi bukker og nejer for de pæne ord :)

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service!
Kontaktede kanel25aar.dk / Thomas dagen før jeg skulle bruge kanel, da vi desværre havde været lidt for sent ude ved bagerne.
Thomas fandt en løsning og fik sendt kanel med transport, så det kunne hentes inden jeg skulle bruge det.
Et stort tak til Thomas, vil helt klart anbefale kanel25aar til andre.

2018年5月28日

Hej Bolette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! :)

Jeg er rigtig glad for, at vi fandt en god løsning til dig, så du kunne få fejret din veninde med maner. Jeg håber i havde en rigtig god fest!

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Der var sket en fejl med min levering, så jeg kontaktede Kanel25 og Thomas ville undersøge sagen for mig og ringe tilbage. Jeg blev kontaktet kort tid efter vores samtale, og Thomas kunne se at jeg muligvis ville kunne nå at modtage min pakke dagen inden jeg skulle bruge det, ellers ville han personligt komme med min pakke, så der var intet jeg skulle bekymre mig om!
Bedre service skal man lede laaaaaaaaaangt efter! Kæmpe tak til Kanel25!!!!

2018年5月15日

Hej Anette,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at anmeldele os - Det sætter vi virkelig pris på! :)

Jeg håber I havde en rigtig god fødselsdagsfest!

Super oplevelse!

Skulle give en ven kanel, og Thomas fra Kanel25år var god til lige at guide mig i forhold til, hvor meget jeg nok skulle bruge, og samtidig sikre at det blev sendt afsted med det samme. Hurtig levering, mængden passede perfekt og super nem hjemmeside. Det kan da bare klart anbefales. Helt klart her jeg køber igen næste gang en kammerat fylder år.

2018年5月6日

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse. Det var en stor fornøjelse og hjælpe dig og glad for at høre, at I havde en rigtig god fest! :)

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。