企業情報

4. フィットネス プログラム
  5. ビタミン・サプリメント専門店
  6. 婦人服店

当該企業による記述

Jump Fit Oy on urheiluvälineiden maahantuoja ja yksinomainen jakelija vuodesta 2016. Päätuotteemme ovat Kangoo Jumps -hyppykengät sekä Freestyler-laudat, joka tarjoaa kevyemmän vaihtoehdon pilates- ja toiminnalliseen harjoitteluun. Tuotteemme: Kangoo Jumps -hyppykengät: Nämä kengät ovat nivelystävälliset ja sopivat kaikenikäisille (6-90-vuotiaille) liikunnan ja kuntoutuksen tueksi. Niiden ainutlaatuinen iskunvaimennusjärjestelmä vähentää nivelten rasitusta jopa 80 %, joten kengät ovat hellävaraiset nivelille. Kengät ovat ostettavissa verkkokaupastamme, ja toimitusaika Suomen sisällä on 2–3 päivää. Myös kaikki varaosat ovat saatavilla verkkokaupastamme, kun tarvitset kengille huoltoa. Freestyler-lauta: Freestyler on "kuntosali laukussa", joka tarjoaa harjoituksen koko keholle 360 asteen liikkeissä yhdistämällä ylä- ja alavartalon harjoitteet. Lauta sisältää erivahvuisia vastusnauhoja, joiden kuormitukset ovat: kevyt 15 kg, keskivahva 25 kg, vahva 35 kg ja sport 45 kg. Freestyler-lauta parantaa nivelten liikkuvuutta, keskivartalon voimaa ja lihaskestävyyttä nopeasti ja turvallisesti. Indi-Go Style -treenivaatteet: Tämä ekologinen vaatemallisto on unkarilaisen naisyrittäjän valmistama, ja osa tuotteista on tehty kierrätysmateriaaleista. Vaatteet suunnitellaan ympäristöystävällisesti, ja niiden valmistus tukee unkarilaisia kotiäitejä tarjoamalla heille ompelutöitä. Ravintolisät: Myymme Forever Livingin aloe veraan pohjautuvia hyvinvointi- ja ravintolisiä, sekä suomalaisen Soluni Oy valmistamia Arctic Nutrition -tuotteita, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Visiomme on luoda hyvinvointiyhteisö, joka rohkaisee ihmisiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa sekä henkisesti että fyysisesti, kasvamaan yhteistyön kautta ja rakentamaan terveellisempää elämäntapaa turvallisen liikunnan, ilon ja parempien ruokailutottumusten avulla. Missiomme on auttaa ihmisiä ymmärtämään, että onnellinen elämä vaatii työtä, sitoutumista, tietoa ja motivaatiota sen tavoitteluun. Tarjoamamme lajit on suunniteltu ratkaisemaan ja lieventämään terveysongelmia (kuten polvi- ja selkävaivat, lonkkavaivat, lonkan ja polven tekonivelleikkaukset, tasapaino-ongelmat, olkapääkipu, niskajäykkyys, migreeni, astma, diabetes, korkea kolesteroli, sydänsairaudet, osteoporoosin, niveltulehduksen ja ateroskleroosin ehkäisy sekä syöpähoitojen jälkeinen toipuminen) tehokkaammin – intohimolla ja ilolla – mutta myös yli 30 vuoden kokemuksella palautumista edistävästä hyppyharjoittelusta (esimerkiksi Kangoo Jumps -kenkien osalta) . Palvelut Kangoo Jumps -hyppykengät: Voit ostaa kengät omaksi ja harjoitella itsenäisesti tai ohjaajan johdolla. Suosittelemme käyttämään turvallisia, alkuperäisiä kenkiä, joiden suunnitteluun ja testaukseen on käytetty vuosikymmenten kokemus. Freestyler-lauta: Monipuolinen kuntoiluväline, joka on helppo ottaa käyttöön missä tahansa. Ohjaajakoulutukset: Järjestämme koulutuksia niin alan ammattilaisille, kuin aloitteleville liikunta-alasta kiinnostuneille. Näissä koulutuksissa koulutamme uusia ohjaajia eri puolille Suomea. Koulutusten ajankohdat tiedotetaan sosiaalisen median kanavillamme ja verkkosivustollamme. Viikoittaiset tunnit Turussa: Jump Fit -studiomme Turussa tarjoaa viikoittaisia tunteja, joissa jäsenet voivat kokeilla eri lajeja ja liittyä lämpimään yhteisöömme. Tuntiaikataulut löytyvät verkkosivustoltamme, ja ilmoitamme myös sosiaalisessa mediassa tapahtumista ja erityistilaisuuksista. Yksityistunnit ja erityistapahtumat: Järjestämme yksityistunteja esimerkiksi polttareihin, TYHY-päiviin, syntymäpäiville sekä erilaisille organisaatioille. Tarjoamme myös harjoittelua jalkapallojoukkueille, cheerleadereille, voimistelijoille ja muille ryhmille. Jump Fit – Laatu ja vastuullisuus edellä: Jump Fit Oy on pieni, mutta vaikutusvaltainen yritys, joka panostaa laadukkaisiin tuotteisiin ja henkilökohtaiseen palveluun. Kunnioitamme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja uskomme, että tarjoamamme palvelut edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja liikunnan iloa.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Liikuntaa parhaassa seurassa!

Kaikki ohjaajat ovat aivan huippuja! ❤️Osaavia ja oman alansa ammattilaisia
Tunneille tullessa kokee aina olonsa tervetulleeksi!
Treenitunnit ovat tehokkaita ja hauskoja, hiki virtaa ja nauru raikaa 🤩
Kangoon ja muidenkin liikuntalajien myötä on alkanut uusi elämä ja Veronican liikuntastudiosta on tullut kuin toinen koti ❤️ Kiitos, että olette niin motivoivia ja ihania persoonia ❤️

2026年2月1日
5つ星のうち4の評価

Paljon hyvää pienessä paketissa

Veronica on todella rempseä ja hyvä vetämään tunteja! Kävisin useammin tunneilla, jos se olisi itsellä hieman lähempänä.
Veronicalta saa myös ostettua solunin tuotteita, mitkä ovat todella hyviä. Suosittelen flow juomia kaikille. Sen juomisen jälkeen ei tee mieli kahvia tai tavanomaisia energiajuomia ja huomaa, että väsymystä on paljon vähemmän.

Haluan myös kertoa kehittämiskohteen. Jos/kun asiakas päättää luopua jostakin tavasta tai tuotteesta, asian tuputtaminen ei auta asiaan. Hyvä on kuitenkin kertoa tuotteen tai tavan hyödyt.

Ainiin! Ja Veronicalta saa myös hierontaa, mikä oikeasti helpottaa oloa. Harvoin muiden hieronnat tuottaa tuloksia :)

2025年11月25日

Jump Fit Oy からの回答

Voi Sanna, olen niin iloinen kuullessani tuon. Flow auttaa sinua myös paljon ja tietenkin hyödyt hieronnoistani ja Kangoo Jumps -tunneistani.

Autan aina mielelläni ihmisiä tulemaan vahvemmiksi ja paremmiksi. Terveys on tärkein voimavara.

Veronican parantavat kädet

Onko sinulla vaivoja selkäsi kanssa? Lonkka-, polvi- tai muita tukielinvaivoja? Olet kenties juossut eri lääkäreillä, fysioterapeuteilla, ortopedeillä ja ties millä naprapaateilla.
Ja saanut kenties venyttelyohjeita ja tulehduskipulääkkeitä. Mutta mikään ei ole juuri auttanut, ja pahinta on ollut tunne, ettei kukaan ymmärrä vaivojasi tai näe juuri sinua.
Minulla on molemmissa lonkissa artroosia, tendinoosia eli niveltulehdusta sekä toisessa nivelruston repeytymä. Kivut ovat pahimmillaan estäneet nukkumasta, vaikuttaneet tietenkin päivittäiseen liikkumiseen. Olen yrittänyt ymmärtää tilaani, kipujen juurisyytä, sekä tietenkin yrittänyt etsiä kaikkia mahdollisia keinoja parantaa itseäni. Ennen kaikkea olen kamppaillut psyykkisen jaksamisen kanssa.

Minua on tietenkin auttanut hieman oma kehotietoisuuteni, se että olen harrastanut erilaisia kehonhuoltotekniikoita koko aikuiselämäni. Viimeisimpänä kangoo jumps ja Veronican eri treenausmetodit.
Parhaiten minua on auttanut Veronican hoidot sekä keskustelut hänen kanssaan anatomiasta, fysiologiasta ja oman mielen merkityksestä. Ei ole sellaista asiaa ihmiskehossa, josta Veronicalla ei olisi syvällistä tietoa. Hän tuntee lihasten, lihaskalvojen, nivelten toiminnan sekä niiden rajoittuneisuuden vaikutuksen koko kehoon, aineenvaihduntaa ja solutason toimintaa unohtamatta. Hänellä on ymmärrys kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta toiminnasta.

Sen lisäksi, että olen oppinut, minkä lihaksen alkupistettä tai kiinnityskohtaa pitää milloinkin hieroa, jotta se vaikuttaa seuraavan lihasketjun toimintaan, olen oppinut miten suuri vaikutus omalla mielellä on kehon parantumiseen ja parantamiseen. Ei voi parantua, jos ei itse auta itseään, eli pyri aktiivisesti vaikuttamaan mieleensä.
Veronica näkee kokonaisen ihmisen ja osaa auttaa. Mutta kukaan ei voi parantaa toista, jos tämä vain odottaa passiivisesti parantuvansa. Pelkkä hierominenkin on vastavuoroista. Veronica saattaa nähdä helpostikin mikä lihas kiristää, mikä nivel on jumissa, tai jopa missä vaivan juurisyy piileksii, mutta katseelle ja hoidolle pitää myös osata antautua ja erityisesti pitää luottaa siihen että parantuminen on yhteispeliä hoitajan kanssa.
Kirjoitan tämän siksi, että sinä, joka olet ehkä vuosia kärsinyt joistakin fyysisitä vaivoistasi tai rajoitteista, ja olet jo kangoosta ehkä löytänyt liikkumisen mahdollisuuden ja riemun, voisit löytää Veronican avulla helpotuksen elämääsi. Mutta ensin sinun pitää avata sydämesi ja uskaltaa alkaa auttamaan itseäsi.
Olen itse hyvin kiitollinen Veronicalle hänen avustaan. Rustorepeytymään auttaa vain leikkaus, sitten joskus. Lihaskireyksien poistaminen ja toisten lihasten vahvistaminen on saanut minut parantumisen tielle. Mutta eniten minua on auttanut Veronican usko minuun itseeni itseni auttajana. Suosittelen lämpimästi Veronican parantavia käsiä.

2025年5月22日

Jump Fit Oy からの回答

Kiitos Mika! Minulle on tärkeää, että luotat asiantuntemukseeni ja noudatat ohjeitani. Olen iloinen voidessani auttaa sinua, ja on hienoa nähdä, että pidät sitä hyödyllisenä.

Laadukkaat tuotteet & hyvä palvelu

Ostin kangoo kengät, Leopard merkkisen crop topin sekä Roxy-hameen. Kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja vastasivat odotuksiani. Erityisesti toppi on napakka, mikä on mielestäni iso plussa.
Kangoo jumps tunnit ovat energisiä ja Veronica ohjaa selkeästi.
Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen!
Suosittelen lämpimästi! ✨

2024年12月14日

Jump Fit Oy からの回答

Kiitos Elina! Kiitos arvostelustasi. Tottakai, IndiGo -kuntovaatteet ovat erittäin mukavia ja laadukkaita, täydelliset treeniin.
Kangoo jumps -kengät tunnetaan hyvistä tuloksistaan ​​yleisessä terveydessä.

Olen enemmän kuin iloinen saadessani sinut jälleen studioomme uudelle Kangoo jumps-hyppytunnille.

The best workout in Jump Fit Oy

I attend various classes at Jump Fit Oy, such as kangoo jumps or freestyler, and each of them is a very effective way to spend time. Professional and helpful trainers, energetic training, friendly atmosphere, positive energy and equal treatment.
I use the rented equipment, which is original and of high quality. The shoes are very comfortable. Very nice-looking and good quality clothes. The room is clean and well-kept, the devices are disinfected. There is a place to park your car in front of the building. The hygiene products are skin-friendly and have a natural composition.
I recommend Jump Fit Oy with all my heart.

2024年11月19日

Jump Fit Oy からの回答

Thank you, Mona! You are always welcome to join our classes.

5つ星のうち5の評価

Energiaa ja hyvää mieltä!

Jump Fit Oy:n tunnit ovat joka kerta energinen piristysruiske, ja joka kerta tunneilta lähtee pois hyvällä mielellä.
Treenit ovat aina hyvin toteutettuja ja ohjaajat ottavat jokaisen osallistujan huomioon. Energia ja ilo ovat katossa! Olen iloinen, että olen löytänyt tämän harrastuksen, jossa ympärillä olevat treenaajat ja ohjaajat tekevät olon joka kerta tervetulleeksi ja innostavat treenissä läpi tunnin.
Ohjaajien suosituksesta hankin kangoo jump -kengät, enkä voisi olla tyytyväisempi hankintaan. Ne tuntuvat laadukkailta ja kestäviltä.
Voin suositella Jump Fit Oyn tunteja ihan jokaiselle!

2024年11月15日

Jump Fit Oy からの回答

Oh, kiitos paljon Maria! Asiakkaamme ovat tärkeimpiä. Jos sinä olet onnellinen, olemme onnellisia myös me.

5つ星のうち5の評価

Loistava asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet

Asiantunteva ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu sekä nopea toimitus. Tilasin laadukkaat Kangoo Jumps-kengät nettikaupasta ja sain noutaa ne studiolta jo samana päivänä. Tilaamani tuote vastasi odotuksiani täysin ja olen ostokseeni tyytyväinen.

2024年11月13日

Jump Fit Oy からの回答

Kiitos palautteestasi! Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, oli kyseessä tuotteet tai asiakaspalvelu. Kangoo Jumps -kenkämme ovat terveys- ja kuntoilukäyttöön, joten niiden laadun täytyy olla korkea.

Huipputuotteet

Ainoa paikka suomessa, josta saa alkuperäiset Kangoo jumps kengät ja varaosat. Toimitus on todella nopea! Indigo vaatteet ovat ihan parhaita treenivaatteita ja kestävät hyvin päivittäisessä käytössä.

2024年11月14日

Laadukkaat urheiluvaatteet jokapäiväiseen käyttöön

Kangoo Club Turku jälleenmyy laadukkaita Indi-Go fitness urheiluvaatteita. Vaatteet on uniikkeja, naisellisia, mukavia päällä. Käytän näitä vaatteita päivittäin niin treeneissä kuin arjessa.

2024年11月14日

Jump Fit Oy からの回答

Fitness-vaatteet suunnittelee naiskuntoilun ammattilainen naisille, joten hänen asiantuntemuksensa on meidän etumme – vaatteet tuntuvat hyvältä treenatessa.

5つ星のうち5の評価

Aidot, laadukkaat ja kestävät tuotteet

Aidot ja alkuperäiset Kangoo Jumps -tuotteet, toimitukset parissa päivässä perillä tilauksesta! Aina saanut sen mitä tarvitsee. Myös treenivaatteet todella hyvälaatuisia, XL kokoiselle sopii myös L koko, värit ei ole lainkaan haalistuneet käytön ja pesujen myötä.

2024年11月11日

Jump Fit Oy からの回答

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen tuotteisiimme. Fitness-vaatteemme ovat joustavia, mutta myös napakoita, eivätkä ne valahda päältä pomppiessa! Lisäksi ne pitävät myös elastisuutensa monen pesunkin jälkeen, eivätkä kulahda.
Tervetuloa uudelleen ostoksille!

Trustpilot エクスペリエンス