Veldig fornÞyd med ringen min
Veldig fornÞyd med ringen min. God service og god informasjon om selve ringen
Kardima er en norsk smykkebedrift som tilbyr IGI-sertifiserte labdyrkede diamanter og forlovelsesringer til en rettferdig pris. Vi kjÞper diamanter direkte fra produsent og innfatninger fra verdens ledende leverandÞr og lar en norsk gullsmed sette alt sammen, uten mellommenn og uten unÞdvendig markup. Resultatet er den samme kvaliteten du finner hos tradisjonelle norske gullsmeder, til 40â60% lavere pris. Hver stein leveres med IGI-sertifikat, sÃ¥ du kan verifisere nÞyaktig hva du kjÞper. Vi tilbyr gratis frakt i hele Norge, 30 dagers returrett og gratis stÞrrelsesendring innen 12 mÃ¥neder. Har du spÞrsmÃ¥l, er vi alltid tilgjengelige pÃ¥ WhatsApp eller telefon â du snakker direkte med oss, ikke en kundeserviceavdeling.
Margrethe Parms Vei 6, 0988, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Veldig fornÞyd med ringen min. God service og god informasjon om selve ringen
Hun er megafornÞyd, det er det viktigste. Men jeg er også veldig fornÞyd, veldig fin forlovelsesring! FÞlte meg trygg hele veien takket vÊre god kommunikasjon fra A-à . Far og sÞnn er hyggelige og seriÞse folk - jeg har hilst på begge. Kardima anbefales uten å blunke.
KjempefornÞyd med 2 stk diamant ringer jeg har kjÞpt. Personlig service. Hjelpsom med anbefalinger. Holder alle avtaler. Kan anbefales.
Kjempe god kommunikasjon, Êrlighet og kvalitet på produkter. KjÞpte en forlovelsesring og et par med Þredobber. Kona er mega fornÞyd :)
Flotte varer, kjapp og trygg levering. Kan anbefales ð
Veldig fornÞyd med opplevelsen. Selger var veldig profesjonell, tok seg god tid til å forklare produktet og testet diamanten med utstyr foran meg. Alt stemte med beskrivelsen og sertifikatet, og jeg fÞlte meg trygg gjennom hele handelen. Anbefales!
Veldig imÞtekommende, hyggelige og kunnskapsrike. Smidig kommunikasjon og vakre stener! Anbefaler Kardima. ð
Very fast get in touch, all went smoothly. I recommend Kardima
PS: nice diamond ð
Veldig i mÞtekommende og hyggelige. Ble kontaktet veldig fort etter kjÞp. Alt var flott.
Ps . Flotte stener.. Takk.