BesÞgte Karina ved Breuning Care forâŠ
BesÞgte Karina ved Breuning Care for fÞrste, men absolut ikke sidste, gang.
SkÞn oplevelse og stemning i klinikken ð€©
BesÞgte Karina ved Breuning Care for fÞrste, men absolut ikke sidste, gang.
SkÞn oplevelse og stemning i klinikken ð€©
Jeg har selv vÊret hos Karina og fået lavet en cell being epigenetisk test, og mÊrket hvilke forandringer, dette har medfÞrt. Min datter har i en lÊngere periode vÊret inaktiv, sur, på forstoppelsesmedicin og trÊt. Karina vejleder gennem denne analyse til kostÊndringer hos min datter, og på en uge er der mÊrkbart forskel. Hun er ikke lÊngere på medicin, hun er aktiv (også om eftermiddagen) og der er sket en helt fantastisk udvikling, som har givet mig håb om, at min datter kan komme i trivsel igen. Tak!
Jeg har vÊret kunde hos Karina i mange og kan anbefale - meget varmt.
Karina er meget vidende og meget dedikeret - går ikke på kompromis med kvalitet.
Karina gÞr sig meget umage med hvert menneske.
Karina er meget vidende og vil alle det bedste, og âŠ..
KUN det bedste er godt nok.
Karina er professionel på
den gode måde.
ð©·
Det var en behagelig oplevelse.
SkÞn afslappet atmosfÊre i lÊkre lokaler .
Jeg blev rigtig glad for resultatet.
Der var tydelig forskel på fÞr
og efter .
Jeg ser frem til de nÊste behandlinger.