レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Toimitettu vÀÀriÀ tuotteita. Tilasin 8 laventeli huonetuoksua, mutta ilmeisesti pakkaajalla oli loppunu keskittyminen kesken, sain 6 laventelia ja 2 aivan muuta, jotka olivat vielÀ kalliimpia. 20 vuo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

ErittÀin hyviÀ kokemuksia asioinnissa kaupassa. Remonttipuolen myyjiltÀ olen apua ja opastusta tarvinnut ja sitÀ myös saanut kiitettÀvÀsti. Palautukset verkkokaupassa ovat toimineet hyvin. Maksun pa... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snabb leverans

Jag har bestÀllt flera gånger från KÀrkkÀinen och paketen kommer alltid inom 48h!! Kommer alltid att bestÀlla hÀrifrån framöver. Effektiv personal som packar och skickar ivÀg! Tack!

2026幎3月17日

Virheelliset tuotetiedot, törkeÀ asiakaspalvelu

Tilasin tÀÀltÀ erÀÀn tuotteen, koska heidÀn nettisivuillaan olevien tuotetietojen mukaan siinÀ piti olla tietyt hakemani ominaisuudet. Saatuani tuotteen, kÀvi ilmi ettÀ tuotetiedot olivat olleet virheelliset. Otin yhteyttÀ asiakaspalveluun, jossa asia kiistettiin. LÀhetin seuraavaksi kuvatodisteet virheellisistÀ tiedoista, jonka jÀlkeen asiakaspalvelusta ei enÀÀ vastattu. Edelleen virheelliset tuotetiedot ovat esillÀ.
ÄlkÀÀ erehtykö tilaamaan tÀÀltÀ mitÀÀn!

2026幎2月23日

Toimitettu vÀÀriÀ tuotteita.

Toimitettu vÀÀriÀ tuotteita.
Tilasin 8 laventeli huonetuoksua, mutta ilmeisesti pakkaajalla oli loppunu keskittyminen kesken, sain 6 laventelia ja 2 aivan muuta, jotka olivat vielÀ kalliimpia. 20 vuoteen en ole penniÀkÀÀn sijoittanut tÀhÀn epÀasiallisen omistajan putiikkiin, ja nyt voin viettÀÀ loppuelÀmÀn ilman tÀtÀ liikettÀ. Todella surkea kokemus. Ja viimeinen.

2026幎1月15日

Tuli vÀÀrÀ tavara.

Tilatun brandituotteen sijaan tuli tÀysin vÀÀrÀ halpistuote. Oikeaa tuotetta ei ole kuulemma olemassakaan ainakaan KÀrkkÀisellÀ. Verkkokauppaan oli nyt vaihdettu uusi kuva, mutta tuotetiedot edelleen vÀÀrÀt. Kusetuksen makua, KÀrkkÀinen luottaa siihen, ettÀ ei viitsitÀ lÀhteÀ tekemÀÀn palautusta.

2025幎12月15日
5぀星のうち3の評䟡

Todella laaja ja kattava valikoima

Todella laaja ja kattava valikoima hyvillÀ hinnoilla, siksi palaan aina takaisin KÀrkkÀisen verkkokauppaan ja siitÀ kolme tÀhteÀ. YmmÀrrÀn myös, ettÀ jostain tÀytyy tinkiÀ, ettÀ hinnat saa niin halvoiksi (esim. toimituskulut pitÀÀ asiakkaan huomioida vertaillessa hintoja, ja KÀrkkÀisellÀ on AINA toimituskulut, poikkeuksena erilaiset tapahtumat, joissa ostorajan jÀlkeen toimituskulut mahdollisesti poistuvat).
Se, mikÀ itseÀ harmittaa ja mietityttÀÀ, on yhdestÀ ja samasta tilauksesta useiden pakettien lÀhetys sekÀ tuotteiden pakkaus. Sain esim. yhdet lasten sukat aivan naurettavan kookkaassa pahvilaatikossa, toiset sukat toisessa samanmoisessa ja loput niin jÀrkyttÀvÀn kokoisessa pakkauksessa ettÀ ei autoon mahtunut ilman laatikon sisÀllön purkamista takakonttiin. LisÀksi paketti oli viety aivan muualle, kuin minne sen olin tilannut, juurikin siitÀ syystÀ ettei se olisi mahtunut pakettiautomaattiin. SisÀltö olisi kyllÀ mahtunut. MIKSI tuotteet pitÀÀ pakata niin huonosti ja ilmastoakin ajattelematta ettÀ siitÀ koituu asiakkaalle lisÀvaivaa? AsiakaslÀhtöisyyteen olisi viisasta panostaa, sillÀ kohta ei enÀÀ riitÀ, ettÀ tuotteita on saatavilla joka lÀhtöön - koska uskokaa tai ÀlkÀÀ, kyllÀ niitÀ tavaroita muistakin kaupoista saa.

2025幎12月3日

Tilasin skootterin.

Tilasin skootterin ja maksoin sen heti. Skootteri oli ympÀri vaurioitunut ja tein reklamaation vÀlittömÀsti tuotteen saavuttua minulle. Ensin vastattiin sÀhköposteihin hyvin, mutta sitten tuli heidÀn toimesta monen kuukauden tauko yhteydenpidossa. Skootteri luvattiin korjata uusilla osilla, sillÀ vaikka mitÀ yritin, niin en saanut tehtyÀ kaupanpurkua. Minua pompoteltiin maahantuojalle ja takaisin 6kk ajan. KKV oli mukana mutta ei valitettavasti tulosta. Nyt skootteri on korjattu osittain mutta ei kokonaan. Asiakaspalvelu todella raastavan hidasta ja puhelimessa töykeÀÀ. Ei mitÀÀn kunnioitusta asiakasta kohtaan. IkinÀ en heiltÀ osta mitÀÀn. Jos pystyisi laittamaan nolla tÀhteÀ laittaisin sen.

2025幎11月28日

Kiitos Jaan.

Saimme erinomaista ja ammattimaista palvelua JyvÀskylÀn KÀrkkÀisellÀ, kun auto ei lÀhtenyt kÀyntiin. MeitÀ palveli Jaan, kiitos vielÀ.

2025幎11月14日
5぀星のうち5の評䟡

HyvÀ kauppa, kohtuulliset hinnat, aina kaikki tarvittava saatavilla

HyvÀ kauppa, kohtuulliset hinnat, aina kaikki tarvittava saatavilla, toimituspÀivÀt ilmoitettu verkkosivustolla, tavara lÀhetetÀÀn seuraavana pÀivÀnÀ ja kolmantena pÀivÀnÀ aamulla se on jo toimitettu. Olen tÀysin tyytyvÀinen kaikkeen.

Luin erityisesti negatiiviset arvostelut ja olin hÀmmÀstynyt. NÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ ihmiset ovat lopullisesti menettÀneet jÀrkensÀ tai ovat tÀysin turmeltuneet. Antaa negatiivinen arvostelu vain siksi, ettÀ toimitus ei maksa 3,90, tai ei kestÀnyt 30 minuuttia, tai koska polkupyörÀ tuli tehdaspakkauksessa, tai jostain muusta epÀselvÀstÀ syystÀ. HyvÀt herrat, te tilaatte valtavasta tavaratalosta, ja tuotteet toimitetaan eri varastoista, joten olkaa jÀrkeviÀ ja kÀrsivÀllisiÀ, erityisesti ulkomaalaiset, jotka jÀttÀvÀt arvosteluja englanniksi ilman ymmÀrrystÀ.

2025幎11月13日

PelkkÀÀ hyvÀÀ sanottavaa

Palautukset verkkokaupassa ovat toimineet hyvin. Maksun palautus tililleni on tapahtunut parissa pÀivÀssÀ, nopeammin kuin missÀÀn.
Olen saanut jopa hyvitystÀ postin sÀrkemÀstÀ paketista verkkokaupassa, vaikka itse tuote ei ollut vahingoittunut.

2025幎8月18日
5぀星のうち5の評䟡

Olen tilannut erilaisia tuotteita noin

Olen tilannut erilaisia tuotteita noin 10 vuoden ajan ja tuote on ollut aina sitÀ mitÀ on luvattu ja mitÀ olen tilannut. Toimitus on myös tullut aina luvatussa ajassa. Ainoa mitÀ en ostaisi KÀrkkÀinen.comilta verkon kautta, koska tiedot eivÀt vastaa sitÀ mitÀ verkkokaupan vaateostoksia tehdessÀ odottaisi. Muuten palvelu ja toimitus tÀydellistÀ. Ja vaatteethan voi ostaa varsinaisista vaatekaupoista.

2025幎8月28日

Great and broad store

I have purchased from their stores many times, most recently an NVMe SSD, but in general just about everything from gardening equipment to quad bike mirrors, and I have never encountered any problems. The animal-related section, including horseback riding equipment, is ridiculously rich. The store is often looked down upon, and the owner is criticized for belonging to a silly religious group and for holding views on the political right. First of all, all religions are silly. Secondly, and that's so terribly common, those who identify with the political left have not managed to build such a great and comprehensive store themselves; thus by attacking the accomplishments of their political rival, they only belittle themselves who are doing "even" worse.

2025幎7月28日

KesÀrenkaat

Tilasin renkaat sunnuntaina ja renkaat posti toi kotiovelle jo seuraavana tiistaina.👍
Samana tiistaina sain vaihdatettua kiitos rengasliikkeen uudet renkaat auton alle,saas nÀhdÀ millaiset ovat nÀmÀ Kiinan renkaat aikaisemmista hyviÀ kokemuksia sekÀ kesÀ ettÀ kitkarenkaista.

2025幎7月8日

Tilattu digiboksi osoittautui

Tilattu digiboksi osoittautui rikkinÀiseksi. Asiaa vetkutettiin ja ohjattiin ottamaan yhteyttÀ itse huoltoon. Huolto kommentoi sÀhköpostilla, ettÀ kÀyttÀjÀvika (signaali huono). Tiesin jo etukÀteen, ettÀ ei pidÀ paikkaansa, koska olin signaalin aikaisemmin katsonut ja toimi toisella boksilla ilman ongelmia. Yritin purkaa kaupan, koska mainostavat 30 vrk:n palautusoikeutta. EivÀt kommentoineet mitÀÀn, vaikka pariin kertaan asian otin esiin. Meni hermo ja nielin tappioni. Hain toisesta kaupasta uuden samanlaisen boksin ja toimii ilman mitÀÀn ongelmia. RikkinÀinen jÀi minulle ja rahat saamatta. Luokaton asiakaspalvelu ja reagointinopeus. Olisin antanut nolla tÀhteÀ, jos mahdollista. Jatkossa ei enÀÀ ikinÀ mitÀÀn tÀÀltÀ, enkÀ suosittele muillekaan.

2025幎7月1日

En uskonu itekkÀÀn ensimmÀisellÀ

En uskonu itekkÀÀn ensimmÀisellÀ kerralla miten hidas tÀmÀ pulju on toimittamaan tuotteita perille ja useassa erÀssÀ, kirjotin jo aiemmin arvostelun koska toimitus viivÀsty, ja asiakaspalvelu sekoili.
Nyt siis omalle kohalle sattunu kummallakin tilaus kerralla hidas toimitus ja tÀllÀ jÀlkimmÀisellÀ kerralla vielÀ toimittavat useessa erÀssÀ tuotteet, nyt uskon jo etten tÀÀltÀ enÀÀ tilaa.
NÀköjÀÀn aika paljo samoja kokemuksia muillakin.

2025幎7月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス