1. BesÞg og det var en stor succes. Dejlig mÞr Weinersnitschel med alt tilbehÞr, brasede kartofler som var lavet pÃ¥ panden har sprÞde og lÊkre. Kamsteg med hele svineriet, 3 store skiver sÃ¥ mÞre at... ãã£ãšèŠã
Fantastisk godt sted. Vi kom tilfÊldigvis forbi efter en lang dag med sultne bÞrn. Maden blev hurtigt tilberedt til glÊde for bÞrn og voksne og den smagte fantastisk. Meget bÞrnevenligt sted og meget... ãã£ãšèŠã
Super betjning . Kom flere gange og spurgte og det var fint eller vi manglede noget
739 kroner ud af vinduet TÞr bÞf for meget mos og nÃ¥r man b'er om en classic fÃ¥r man ufiltreret Þl uden tjeneren fortÊller det dÃ¥rlig service bestilte en 3 retters gik efter en halv bÞf det vÊrste j... ãã£ãšèŠã
Super betjning
Fantastisk mad og meget god betjening.
Fantastisk mad og meget god betjening.
Kan varmt anbefales
Dejlig mad
Dejlig mad, hyggeligt sted, super service af friske og sÞde tjener.
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Vi bestilte traditionel julemiddag (flÊskesteg og andebryst)ð Maden kom hurtigt. Dejligt store portioner til en meget fin prisð Vi kommer helt sikkert tilbageð
Super dejlig mad
Super dejlig mad, rigtigt god service og kunne sidde udenfor. Kommer helt sikkert tilbage.
Super god service og lÊkker mad!
Super god service og lÊkker mad!
Karla ligger centralt midt i KÞbenhavn i gåafstand til mange sevÊrdigheder.
Et sted jeg helt sikkert gerne vil spise igen.
Ang maden jÊvn kedelig
Ang maden jÊvn kedelig, reklamere med pandesteegt fiskefilet, fisken var friturestegte og havde ikke set en stegepande. Saus verde til fiskefrikadelle som de reklamere med,havde ikke noget med sauce verde som er en grÞn smÞrsovs, dette var noget hvidt smask.betjening ok
Toiletforhold meget kritisable, uhumsk og beskidt, med klistrede gulve og beskidte dÞre og fliser, håber ikke kÞkkenet ser lige sådan ud.
God konmunikation
Rigtig god kommunikation lidt lang leveringstid
Og man kan ikke se på annoncen at det ikke er strik men en helt anden kvalitet
Kan anbefales
Virkelig lÊkker gammel dansk mad og top betjening af de livlige og energiske tjenere.
Kan klart anbefales
En dejlig mad oplevelse
Super lÊkker karlaplatte.
Alt var dejligt tilberedt.
Super service og meget rimelige priser.
Centralt i kbh
à bningstider?
Rigtig Êrgerligt at deres ansatte ikke kan åbningstiderne. Jeg ringede 10 minutter fÞr kÞkkenet lukker (21:50), men kunne ikke få lov til at bestille mad.
Wow Verdensklasse på Dantes Plads
Wow Er det rigtige ord til beskrivelse af Karla på Dantes Plads.
Var fÞrst til julefrokost d 26 nov hvor alt bare var i forrygende overflod af succes, maden var fantastisk for ganen og flot anrettet så appetitten blev virkelig forkÊlet.
Man kan kun sige at betjeningen var i top, ja en top mange restauranter kunne lÊre noget af, hÞflige, serviceminded med flair for hvornår der er brug for dem uden det på nogen måde fÞltes påtrÊngende, men tvÊrtimod havde de fornemmelse for gÊsternes behov, kort sagt usynlige til der var brug for en tjener der vidste hvornår man skal vise sig (dÊleme flot)
Ja må sige de fem stjerner er for lidt, var selskabet enige om
Har så vÊret der i dag til en PariserbÞf med (som der står på kortet) hele svineriet, lÊkkert serveret og smagte fantastisk som sådan en bandit skal smage. og her var servicen også som sidst hvor ejeren også selv deltager i serveringen på samme niveau som hans ansatte. Der er virkelig styr på tingene hos Karla.
Det kan ikke siges bedre og mere rigtigt, det er en Fantastisk Restaurant med alt hvad der skal til for at skabe en af byens bedste spisesteder Kort sagt verdensklasse. TAK........We Will Be Back
For dyrt ift. kvalitet
Det er virkelig dyrt ift. kvaliteten. Traditionel mad er dejligt, men den skal laves ordentligt.
Vil ikke anbefale stedet.
God mad og Top betjening
1. BesÞg og det var en stor succes. Dejlig mÞr Weinersnitschel med alt tilbehÞr, brasede kartofler som var lavet på panden har sprÞde og lÊkre. Kamsteg med hele svineriet, 3 store skiver så mÞre at man kunne tygge dem med Þjenvipperne, sprÞde svÊr, Dejlig hjemmelavet/snitte rÞdkål - virkelig lÊkkert. Men som jyde og Sovse elsker så var den skuffende da der ikke var noget steg smag ved den.
Vi er blevet enig om, at det skal vÊre en tradition at spise på Karla hver gang vi kommer til KÞbenhavn.
En dejlig oplevelse
Dejlig god dansk mad man for noget for pengene og maden er i top og betjening er så meget i top. Kan kun anbefale Karla det er sidste gang vi kommer
Efter 4 besÞg og det 5 i vente kan viâŠ
Efter 4 besÞg og det 5 i vente kan vi kun anbefale Karla. Mad er i top. Intet over smart.niks det er Dansk og det er godt.
Priserne er tilpasset det du får serveret.
Servicen er fra Þverste rÊkke. Et personale som forstår sig på sine gÊster.
Tak for jer og vi glÊder os til igen at smage på en af livets glÊder.
Virkeligt lÊkkert og god service
Virkeligt lÊkkert og god service. Var med min datter der og bestilte stegt flÊsk. Virkeligt godt lavet, stegt som vi netop Þnsker det, lÊkker sovs, personlig og god betjening. Om vi kommer igen er helt sikkert.
Alt var fint.
Alt var fint.
Dejligt at finde en restaurant, der serverer en god og rigelig platte til en rimelig pris. Personalet var venligt og opmÊrksomt.
En rigtig god oplevelse. Varmeste anbefaling fra mig.
Kan kun varmt anbefale RestaurentâŠ
Kan kun varmt anbefale Restaurent Karla. ð LÊkker og veltillavet mad, hyggelig atmosfÊre og fantastisk betjening af personalet. ð Et besÞg vÊrd.
Vi var 4 personer inde og spise denâŠ
Vi var 4 personer inde og spise den store platte og en burger det var bare så dejlig mad og god betjening tak for en hyggelig dag ikke sidste gang