Vi har fÃ¥et restaureret et par sneakers som resultatet er blevet sÃ¥ godt, de ser nye ud igen - og det var meget mere end vi turde hÃ¥be pÃ¥. Og super service under hele forlÞbet, sÃ¥ nemt bare at sende d... ãã£ãšèŠã
Jeg besÞgte den fysiske butik og de var meget hjÊlpsomme og brugte tid på at hjÊlpe mig. Stor kontrast til mit forsÞg på at anvende webshoppen tidligere.
Utrolig dÃ¥rlig oplevelse. Jeg havde kÞbt et par UGGs, som ifÞlge hjemmesiden var pÃ¥ lager, og bestilte dem hele 14 dage fÞr min sÞsters fÞdselsdag. Alligevel modtog jeg dem fÞrst ca. 12 dage senere â... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestilte sko som var pÃ¥ lager ifÞlge hjemmeside. Bestilt d 4/12 som julegave og her d 20/12 er de stadig ikke kommet. Har rykket og vÊret i deres fysiske butik som ikke kunne hjÊlpe ift online salg. D... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- éŽå±
- ã¯ãªãŒãã³ã°åº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ãã¶ã€ããŒ
- éŽä¿®çåº
- éŽç£šããµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i KÞbenhavn af Karl Faurholt. FÞr KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det fÞrste resultat på sociale medier, blev han mÞdt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tÊnke bÊredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lÊkre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kÊlderbutik i KÞbenhavns centrum i 2018, hvor fra der sÊlges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulÊre custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skrÊddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandÞr af fÞrende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnÊvnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjÞrnet af StudiestrÊde og Lars BjÞrnsstrÊde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de stÞrste trends og fÞlge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO
StudiestrÊde 25, 1455, Copenhagen S, ãã³ããŒã¯
- +45 3210 6666
- Karl@karlskicks.com
- karlskicks.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 86ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Veldig bra service!
Tak for alt
Havde nogle problemer med min bestilling, men der kom styr på alt. Tak for godt service!!
Alletiders sted at handle.
super tilfreds
Har både kÞbt og fået ordnet et par sko ved Karl og der har ikke vÊret noget som helst og min sko er som dengang jeg fik dem
Jeg bestilte nogle ting sÃ¥ manglede jegâŠ
Jeg bestilte nogle ting så manglede jeg en ting og så vÊlger de så sende et par snÞre istedet for selv om jeg havde fået dem, men mangle det tag som jeg skulle bruge til min sko, selv om jeg skrev det var tag jeg manglet så sendt de stadig et par ekstra snÞre, så nu har de endelig sendt det tag jeg mangler
Jaaa taaark
God pris på tingene, dejlig leveringstid
God indpakning så der ikke sker tingene noget.
Modtog forkert vare. Svarer ikke på beskeder.
Jeg modtog snÞrebånd i den forkerte lÊngde. Og på trods af at jeg har skrevet flere gange har jeg intet hÞrt.
Upålidelig butik og dårlig service.

KarlsKicks ããã®åç
Jeg troede jeg fik off White laces med
Hey jeg har kÞbet et off White tag for 104kr og jeg troede at jeg også fik off White lace med da det var på billede og de 104kr var nogen jeg havde brugt nogen uger på om få.

KarlsKicks ããã®åç
Ualmindelig dÃ¥rlig service og langâŠ
Ualmindelig dårlig service og lang leveringstid
Levering
Langsom levering der stod at det tog 1-3 leveringsdage det tog så 5 dage + at jeg skulle få en bekrÊftelse mail på at min ordre var gået igennem systemet to 4-3 dag men menneskerne i butikken er sÞde og god betjening
Hurtig og nemt
Hurtig og nemt, produkter i absolut verdensklasse.
Trust worthy
Fine varer og en god betjening men en ventetid på en måned eftersom i ikke havde flere varer på lager og jeres leverandÞr svigtede.
Lorte produkter...
Lorte produkter...
Off white snÞrebånd var virkelig dårligt kvalittet... og selve tag gik i stykker da jeg modtog... kan ihvertfald ikke anbefales..
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle, gode produkter og god service. Intet at sÊtte en finger på, kan kun anbefale det til andre
Alt som lovede
1 Stjerne
Det var en billede af OFF White snÞrebånd og et OFF White tag og jeg bestiller det og det er meget dyrt og så får jeg kun tagget for jeg havde ikke set at der stod med mine skrift at det kun var et tag man fik
Synes det er for dårligt når der er et kÊmpe billede af snÞrebåndene og man så kun får tagget