レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et restaureret et par sneakers som resultatet er blevet sÃ¥ godt, de ser nye ud igen - og det var meget mere end vi turde hÃ¥be pÃ¥. Og super service under hele forlÞbet, sÃ¥ nemt bare at sende d... もっず芋る

Jeg besÞgte den fysiske butik og de var meget hjÊlpsomme og brugte tid på at hjÊlpe mig. Stor kontrast til mit forsÞg på at anvende webshoppen tidligere.

Utrolig dÃ¥rlig oplevelse. Jeg havde kÞbt et par UGGs, som ifÞlge hjemmesiden var pÃ¥ lager, og bestilte dem hele 14 dage fÞr min sÞsters fÞdselsdag. Alligevel modtog jeg dem fÞrst ca. 12 dage senere –... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte sko som var pÃ¥ lager ifÞlge hjemmeside. Bestilt d 4/12 som julegave og her d 20/12 er de stadig ikke kommet. Har rykket og vÊret i deres fysiske butik som ikke kunne hjÊlpe ift online salg. D... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. ファッション デザむナヌ
  5. 靎修理店
  6. 靎磚きサヌビス

圓該䌁業による蚘述

KarlsKicks® er et dansk sneaker brand etableret 2015 i KÞbenhavn af Karl Faurholt. FÞr KarlsKicks® ville Karl restaurere sine egne gamle beat-up sneakers. Da han offentliggjorde det fÞrste resultat på sociale medier, blev han mÞdt med så meget positiv energi og respons, at han besluttede at starte sin egen virksomhed. Målet var at tÊnke bÊredygtigt og kreativt, ved at forvandle gode gamle slidte sneakers til nye lÊkre og personlige sneakers. Den vision holder vi fortsat fast i. KarlsKicks® åbnede fysisk kÊlderbutik i KÞbenhavns centrum i 2018, hvor fra der sÊlges alt fra de mest hypede high-end sneakers til nogle af de mest spektakulÊre custom sneakers i Europa, enten som nye eller brugte, skrÊddersyede, deadstock (DS) eller originaler (OG). KarlsKicks® er i dag leverandÞr af fÞrende produkter fra Saphir® KAPS® Iwata® SneakerFreaker® Angelus® og Molotow®. I 2021 overtog vi forretningerne skorens.dk og CleanSneaks, hvor vi med sidstnÊvnte nu tilbyder en udvidet renseri service med mulighed for indlevering i hele landet. I 2023 flyttede vi til hjÞrnet af StudiestrÊde og Lars BjÞrnsstrÊde hvor vi har åbnet ny butik med binavnet Copenhagen Sneaker Concept Store. For at se de stÞrste trends og fÞlge det daglige arbejde fra KarlsKicks®, se med på vores YouTube, Facebook, TikTok eller Instagram @KarlsKicks. /Karl Faurholt, Founder /Martin Glarvig, CEO

3.9

KÊmpe idiot

KÊmpe idiot.

2019幎8月12日

Hej Christian

Vi er meget kede af den ene stjerne. Vil du ikke fortÊlle os hvad vi har gjort forkert og hvad vi kan gÞre bedre til nÊste gang?

Ring eller skriv endelig til mig personligt på 28935375. Jeg sidder klar 👍

Karl / karlskicks

Jeg bestilte nogle ting så manglede jeg

Jeg bestilte nogle ting så manglede jeg en ting og så vÊlger de så sende et par snÞre istedet for selv om jeg havde fået dem, men mangle det tag som jeg skulle bruge til min sko, selv om jeg skrev det var tag jeg manglet så sendt de stadig et par ekstra snÞre, så nu har de endelig sendt det tag jeg mangler

2019幎7月23日
自発的なレビュヌ

Modtog forkert vare. Svarer ikke på beskeder.

Jeg modtog snÞrebånd i den forkerte lÊngde. Og på trods af at jeg har skrevet flere gange har jeg intet hÞrt.
Upålidelig butik og dårlig service.

2019幎7月7日

Hej Gustav

Jeg er ked af du har modtaget snÞrebånd i den forkert lÊngde. Det er noget vi hurtigt kan rette op på hvis du smider os en email på Info@karlskicks.com eller ringer til os på 28935375. Vi sidder altid klar på telefonen eller i butikken hvis du har nogle spÞrgsmål. Men vi har ikke modtaget en besked fra dig.

Vi glÊder os til at hÞrer fra dig så vi kan få byttet dine snÞrebånd ud :)

karlskicks

Jeg troede jeg fik off White laces med

Hey jeg har kÞbet et off White tag for 104kr og jeg troede at jeg også fik off White lace med da det var på billede og de 104kr var nogen jeg havde brugt nogen uger på om få.

2019幎7月2日

Hej.

Vi er kede af du troede du fik mere med end du havde bestilt . Hvis du skriver en email til os på info@karlskicks skal jeg nok sÞrge for at du får tilsendt det du mangler billigst muligt. Du får selvfÞlgelig stadig pakkeprisen. Vi skal nok sÞrge for gratis fragt :)

Du kan altid ringe på telefon. 28935375 hvis du står og skal bruge akut svar.

Vi glÊder os til at hÞrer fra dig.

Levering

Langsom levering der stod at det tog 1-3 leveringsdage det tog så 5 dage + at jeg skulle få en bekrÊftelse mail på at min ordre var gået igennem systemet to 4-3 dag men menneskerne i butikken er sÞde og god betjening

2019幎6月23日

1 Stjerne

Det var en billede af OFF White snÞrebånd og et OFF White tag og jeg bestiller det og det er meget dyrt og så får jeg kun tagget for jeg havde ikke set at der stod med mine skrift at det kun var et tag man fik
Synes det er for dårligt når der er et kÊmpe billede af snÞrebåndene og man så kun får tagget

2019幎5月10日

Hej celine

Beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse.

Billedet er fra vores leverendÞr, men vi har prÞvet at tydeliggÞre hvad der sÊlges. Enten at man kÞber det som et sÊt eller delene enkeltvis.
Man kan altid kontakte os på mail eller telefon, hvis man oplever problemer.
Vi vil med glÊde sende dig hvad du mangler uden ekstra fragt omkostninger.

Send og gerne en email eller ring til os på 28935375 så vi kan få sendt det ud du mangler.

Dbh

Karlskicks