Karlssonshjalmar レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

HjÀlmarna kan anvÀndas som hobbyhjÀlm inte för MC. SÀker köpt nÃ¥nstans i asien billigt. Borde kosta under 500kr inte mer. Kundservice obefintligt nÀr jag Ã¥ter och Ã¥terigen ringt och mejlat om var min... もっず芋る

Jag har aldrig skrivit en recension tidigare men detta Àr under all kritik... skulle returnera en av de tre produkter jag köpte. det har nu gÃ¥tt flera mÃ¥nader och de svarar ej pÃ¥ mail, telefon eller... もっず芋る

Opdatering! SÃ¥ lykkes det at fÃ¥ kontakt med firmaet og vi fandt en lÞsning. Det er dog desvÊrre stadigvÊk ringe kundeservice, sÃ¥ de fÃ¥r kun en stjerne ekstra for at lÞse situationen. ForlÞb... もっず芋る

Jeg blev tryllebundet af alle de fede hjelme og fik gloet pÃ¥ en masse og bestilt en. SÃ¥ fik jeg dog lÊst anmeldelserne her og pÃ¥ faceboo, og blev en anelse nervÞs.. Men det gled sku uden probleme... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗り物・運茞

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos oss kan du köpa olika typer av mc-hjÀlmar, oavsett om du Àr ute efter en superflake, öppen jethjÀlm, öppningsbar integralhjÀm eller en mopedhjÀlm.

期埅以䞋

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Jag har aldrig skrivit en recension

Jag har aldrig skrivit en recension tidigare men detta Àr under all kritik... skulle returnera en av de tre produkter jag köpte. det har nu gått flera månader och de svarar ej på mail, telefon eller sms... Så fort bestÀllningen var gjord så gick de under jorden.
SÅ sjukt trÃ¥kigt, kommer aldrig mer vÃ¥ga handla nÃ¥got hÀrifrÃ¥n!!!

2026幎6月12日

Riktigt kasst faktiskt

Riktigt kasst faktiskt. BestÀllde ett par singlelayer mcjeans med förhoppningen av att det skulle vara som andra byxor som marknadsförs som single layer. Men det var bara ett par vanliga byxor med foder av kevlar. Gjorde en retur dÀr sÀljaren ger minimala instruktioner på hur det ska gå till. Skickade dÀrmed med den billigaste tjÀnsten dÀr försÀkring ingick. Det blev dhl. Paketet låg på utlÀmningsstÀllet i 10+dagar utan att det hÀnde något och sÀljaren som tidigare svarade snabbt gick inte att få tag på. Efter några dagar gick det tillslut nÀr jag testade att ringa från ett annat nummer. Sen nÀr paketet vÀl var hÀmtat tog det över 6 veckor för han att hantera återbetalningen. Kommer inte handla hÀr igen och rekomenderar ingen annan att göra det heller.

2026幎6月4日
自発的なレビュヌ

Awful experience - Imagine driving business like this ..

Missing item – super poor customer service.

I placed order #129145 for two motorcycle helmets. When I collected my parcel on 28th August, there was only one helmet inside.

I have contacted the shop several times, but they do not respond to any of my messages. Unfortunately, I am still missing the second helmet and no solution has been offered.

Very disappointing experience – I cannot recommend this shop. Please don't waste your money here.

2025幎8月28日

Jeg har kÞbt 2 hjelme og fik kun sendt

Jeg har kÞbt 2 hjelme og fik kun sendt 1. Har skrevet af flere omgange til virksomheden, men intet svar. Så de mangler stadig at refundere penge for den ene hjelm som jeg aldrig modtog. Rigtig Êrgerlig oplevelse og service. Kan ikke anbefales at handle her.

2025幎8月12日
自発的なレビュヌ

Fik leveret en super fed “Old School”

Fik leveret en super fed “Old School” hjelm leveret hjem til DK.

Trods lidt skÊve anmeldelser her og pÃ¥ Facebook vÃ¥gede jeg pelsen og bestilte en hjelm - Og efter 3 dage modtog jeg en mail om de havde behandlet min ordre! Pengene var vÊk fra min konto. Men derfra hÞrte jeg intet fra Karlsossons hjÀlmar 😬

Jeg skrev en mail til dem om jeg gerne ville have noget leverings oplysninger. Men fik intet svar 😅 - SÃ¥ tÊnkte jeg at jeg var selv om at jeg var blevet snydt. Jeg kunne jo bare have taget anmeldelserne alvorligt!

Men sÃ¥ ligepludselig! D. 26/8 gik der en mail ind fra Bring omkring de havde en hjelm til mig til levering D. 28/8!! SÃ¥ min hjelm den kom sgu!! Super fed og passede lige pÃ¥ mit fede hovede 🀩👍🏻

Jeg bestilte D. 16/8 og fik den leveret D. 28/8 - Så 12 dages levering 🙂..

Hvorfor så ikke 5 stjerner? Kommunikationen kunne godt vÊre bedre med hensyn til levering, så man vidste hvor ens hjelm var :-)

2025幎8月28日
自発的なレビュヌ

Oplichter, koop hier niets!

Verschillende mails gestuurd, zonder een reactie. heb op 8 augustus een automatische mail gekregen dat de order geprocessed was maar geen tracking info en op mail reageerd hij niet. Een schande dat dit allemaal kan zo. Heb via paypal een klacht aangemaakt met verzoek tot terugbetaling.

2025幎8月8日

Varning

Varning! BestÀll inte hÀrifrÃ¥n! BestÀllde en hjÀlm och visir
 veckorna gick, försökte kontakta sÀljaren men inget svar, dagligen skrev och ringde jag under en veckas tid, tills sist svarade han o sa att han skickat, vilket var lögn för han Ã¥terkom aldrig med spÃ¥rningsnummer pÃ¥ paketet
 jag genomskÃ¥dade detta
 det gick sÃ¥ lÃ¥ngt att jag kollade upp hans hemadress, hans mors adress osv
 slutligen kontaktade jag hans gamla mor, och DÅ vaknade herr Karlsson till liv
 tÀnk att en Àldre man ska behöva fÃ¥ skÀll av sin mamma för att kunna göra rÀtt för sig
 PINSAMT!
Hört mååååånga som aldrig fÃ¥tt grejerna dom bestÀllt trots betalning
 sÃ¥ varning! Orkar ni inte lÀgga extrem tid o energi pÃ¥ att jaga denna mÀnniska sÃ¥ kommer ni aldrig fÃ¥ era saker ni bestÀllt.

2024幎8月9日
自発的なレビュヌ

Noget af det vÊreste jeg har oplevet!

Noget af det vÊreste jeg har oplevet!
Jeg fik bestilt en hjelm d.12/11 og ikke modtaget noget endnu!
Jeg har både ringet, skrevet og sendt e-mail til firmaet og ejeren Lars - INGENTING.
Lars svare min besked på whatsapp og fortÊller over flere dage, at han dagen efter vil sende hjelmen. Dette er stadig ikke sket.
Godt nok en skod firma, skod “service” som ikke findes.
Det er noget Þv når jul er lige rundt om hjÞrnet!

2024幎11月12日
自発的なレビュヌ

Jeg vil absolut ikke anbefale at handle

Jeg vil absolut ikke anbefale at handle med Karlssonshjalmar. De har nogle fede hjelme, men der kundeservice, eller mangel på samme, er elendig.
Jeg kÞbte 2 hjelme og bestilte i den forbindelse også 2 stk. bubbleviser til dem.
Der kom 2 hjelme, men kun 1 visir, og det var en anden slags ende jeg har bestil og betalt for.
Jeg har skrevet til dem 3 gange, uden nogen reaktion.
Jeg forventer stadig at de eftersender de 2 visire, eller giver mig en kreditnota, men det sker nok ikke.
Det er efter min mening et svindelfirma!

2024幎7月24日
自発的なレビュヌ

Skeptisk efter reviews, men overrasket!

Jeg blev tryllebundet af alle de fede hjelme og fik gloet på en masse og bestilt en. Så fik jeg dog lÊst anmeldelserne her og på faceboo, og blev en anelse nervÞs..

Men det gled sku uden problemer. Den blev sendt efter 2-3 dage og fik hurtigt noget tracking. Cirka 5 dages levering med DHL og Bring.

Og den er mÞg hamrende fed den hjelm!

2024幎6月7日
自発的なレビュヌ

Bestellung vom 06.11.23 - bis heute keine Ware erhalten.

I ordered two helmets worth €338 on November 6th, 2023. To date I have not received it. I received no response to inquiries via email and WhatsApp. I've called several times but it always goes to voicemail

Ich habe am 06.11.23 zwei Helme im Wert von 338€ bestellt. Bis heute habe ich sie nicht erhalten. Auf Anfragen per E-Mail und Whatsapp habe ich keine Antwort bekommen. Ich habe mehrmals angerufen, aber es geht immer die Mailbox ran.

2023幎11月6日
自発的なレビュヌ

Opdatering!: KÞb aldrig via dette firma.!!!

Opdatering!
Så lykkes det at få kontakt med firmaet og vi fandt en lÞsning.

Det er dog desvÊrre stadigvÊk ringe kundeservice, så de får kun en stjerne ekstra for at lÞse situationen.

ForlÞbet:
Jeg kÞbte en hjelm, som desvÊrre var for lille og skulle sendes retur.
Jeg har skrevet massere af mailes, ringet 10 gange, sendt sms til dem og har ikke intet svar fået tilbage.
Til sidst sendte jeg hjelmen retur, i håbet om at de ville håndtere retursagen og refundere mine penge, men har stadigvÊk intet hÞrt.
Så de skylder mig 1.695 kr. som jeg nok aldrig får.

2022幎1月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。