ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Orden, "marknaden osÀker, osÀkert med högre pris, en köpare verkade oseriös" detta pÃ¥verkade att slÀppa Lars Forssellsg 30 utan visning. Allt var klart för visning. Broschyr och visningstider klara. I... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Försökte avsluta affÀren innan budgivningen var avslutad. 500.000:- mindre Àn vad jag förvÀntat mig. Och tyckte att jag skulle vara 'ödmjuk'??? Sen tickade budgivningen pÃ¥ fredag / lördag. ???? Inte... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Björn gav oss ett tryggt bemötande som kÀndes förtroendeingivande. Vi fick snabb Ã¥terkoppling som gjorde att vi enkelt kunde följa processen och ta rÀtt beslut. Detta ledde till att vi fick möjlighet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Ãnda sedan starten 1989 har vi jobbat utifrÃ¥n övertygelsen att varje enskild bostadsaffÀr ska fÃ¥ ta bÃ¥de den tid och det engagemang i ansprÃ¥k som krÀvs för att fÃ¥ trygga och nöjda kunder. Karlsson & Uddares verksamhet kÀnnetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som Àr ödmjuka, engagerade och pÃ¥lÀsta. Hos oss pÃ¥ Karlsson & Uddare ligger fokus pÃ¥ kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsÀttningar och önskemÃ¥l. VÃ¥r strategi har alltid varit att jobba med smÃ¥ lokala kontor i omrÃ¥den som vi kÀnner vÀl till. Ju mer vi vet om omrÃ¥det vi jobbar i, desto bÀttre kan vi hjÀlpa vÃ¥ra kunder och fÃ¥ det dÀr förtroendet som leder till att sÀljare fÃ¥r sin bostad sÃ¥ld till rÀtt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem pÃ¥ en plats dÀr de verkligen vill vara. Ofta fÃ¥r vi in uppdrag pÃ¥ rekommendation av tidigare kunder. 9/10 av vÃ¥ra kunder kan tÀnkta sig att rekommendera oss till sina vÀnner. Det Àr ett riktigt bra betyg som vi Àr mycket stolta över. Idag har Karlsson & Uddare fem kontor. Saltsjöbaden Àr vÃ¥rt senaste tillskott. Kanske öppnar vi i dina kvarter nÀsta Ã¥r?
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
I really tried to give this a chance
I really tried to give this a chance, and while there were a couple of functional parts, the effort it took to get anything done outweighed the benefits.
Vi Àr vÀldigt nöjda med SimonâŠ
Vi Àr vÀldigt nöjda med Simon Lindehell! Han gjorde ett riktigt bra jobb nÀr han sålde vår lÀgenhet och vi fick det pris vi önskade. Professionell, engagerad och lyhörd genom hela processen. Rekommenderas!
SÀmsta mÀklaren vi köpt genom
SÀmsta mÀklaren vi köpt genom, det finns nÀgra fel i lÀgenhet vi köpte efter tilltrÀdet, men mÀklare bara försökte att hjÀlpa sÀljare och inte lösa problem.
Otroligt trygg och professionellâŠ
Otroligt trygg och professionell upplevelse genom hela processen!
Sandra Àr 10/10
Vill varmt rekommendera Lil Sandberg på Karlsson&Uddare
Vill varmt rekommendera Lil Sandberg på Karlsson&Uddare som sålde min bostadsrÀtt på Luntmakargatan.
Lil var oerhört proffsig genom hela processen, hon var noggrann och tÀnkte verkligen på alla detaljer. Hon var också noga med att hålla kontakten under försÀljningsperioden.
Dessutom fick jag ett riktigt bra pris trots en lite svårare marknad.
Stort kunnande
Stort kunnande, tålamod och vÀnligt engagemang gjorde mig som stressad kund lugn. Att de anlitar en utmÀrkt fotograf Àr också ett stort plus.
Fantastiskt nöjd!
Min mÀklare på Karlsson & Uddare gjorde ett utmÀrkt jobb med min lÀgenhet. Fina bilder, bra presentation och ett riktigt bra slutpris. Jag kÀnde mig inkluderad, uppdaterad och sedd av min mÀklare. Rekommenderas starkt!
Lil Sandberg pÃ¥ Karlsson & Uddare pÃ¥âŠ
Lil Sandberg på Karlsson & Uddare på Norr MÀlarstrand Àr grym! Hon gör det lilla extra under hela processen. Kan varmt rekommendera!
HÀlsningar
Lana Fronda
Alltid lika nöjd med denna mÀklarbyrån
Alltid lika nöjd med denna mÀklarbyrån. Proffsigt, tryggt och alltid steget före. Har testat andra mÀklare, men aldrig kÀnner jag mig i så goda hÀnder som nÀr jag anlitat Karlsson Uddare. Kan varmt rekommendera!
SÀmsta mÀklaren vi köpt genom
SÀmsta mÀklaren vi köpt genom, sÀljinformationen stÀmmer inte överens med vad man köpt, Ljusterö SkÀrgÃ¥rdsbyn, dÃ¥liga svar via mailkontakt om avsaknad av det man förskottsbetalt ex trÀdÀck, grÀsmatta. VÀntat fortfarande pÃ¥ Ã¥terbetalning av förskottsbetalning. Som sagt mycket överensstÀmmer inte med sÀljinformationen, broschyren som man förvÀntat sigð
bra bemötande vid vÀrdering avâŠ
bra bemötande vid vÀrdering av lÀgenhet, rimlig prisbild. får intrycket av att byrån genomsyras av Àrlighet.
Auktioneronline.se tycker ni har ettâŠ
Auktioneronline.se tycker ni har ett bra sortiment och har trevlig personal
Lurad och gått miste om framtida hem
Var med i en budgivning med ett bud som jag fick accpeterat av sÀljaren. Jag var påvÀg att ringa mÀklaren för att bekrÀfta och skriva avtal, varpå jag ringer 6 gånger under 1,5h men mÀklaren svarar inte. Efter ytterligare 2 sms från mig ringer han upp, sÀger att han inte haft telefonen nÀra (vÀrt att nÀmna Àr att ett av mina samtal kom fram med upptagen ton) och sÀger att någon annan köpare redan har skrivit avtal under tiden och dessutom till ett lÀgre pris Àn vad jag gav. Uppenbarligen har ju jag blivit grundlurad nÀr han sa att sÀljaren gett ok, och blåst mig på mitt framtida hem. Att sen skylla på andra omstÀndigheter kÀnns bara otroligt irrelevant, oprofessionellt och oÀrligt.

Karlsson & Uddare ããã®åç
Filip och Ingrid fÃ¥r högsta betyg genomâŠ
Filip och Ingrid får högsta betyg genom hela processen från första visningen av bostadsrÀtten på Hantverkargatan till tilltrÀdet på mÀklarkontoret! Båda Àr professionella, personliga, förtroendeingivande, noggranna och ger det dÀr "lilla extra". NÀr vi ska sÀlja bostaden ringer jag direkt till Filip!
Vi ger vår varmaste rekommendationer! Anlita Filip!
Christina Kloo Thorburn
Vi Àr oerhört nöjda!
Vi Àr oerhört nöjda med Jakob som mÀklare! Den service han och de övriga från Karlsson & Uddare gav var förstklassig. Förutom allt det man kan vÀnta sig av en mÀklare bidrog Jakob med goda råd och Àrliga och raka besked. Han såg till att vår lÀgenhet blev mycket vÀl presenterad för marknaden och försÀljningen gick snabbt och bra. Tusen tack!
MÀklare Sandra Agö inger trygghet ochâŠ
MÀklare Sandra Agö inger trygghet och en seriös kÀnsla rakt igenom sÀljprocessen; dessutom med en personlig touch i samarbetet, vilket uppskattades från oss.
Superbra och professionell kring helaâŠ
Superbra och professionell kring hela processen
Bra skött från början till slut
Bra skött från början till slut, mycket nöjd med Daniel Bergared som hjÀlpte mig med affÀren. Han var ett stort stöd innan, under och Ànda fram till fråntrÀdet. Rekommenderas!
Nöjd kund!
Trevligt bemötande, snyggt presentationsmaterial. God, men svårbedömd, marknadskÀnnedom.
good experience
very professional and direct discussions with Leif
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ