Chokoladekursus Vi fik en god forståelse for chokolade som råvare og skabte vores egne smukke, skinnende chokolader med lækkert fyld. Der var en dejlig stemning og god tid til grin og fordybelse.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sammen med min arbejdsplads havde vi en rigtig sjov aften med kagedyst, hvor vi arbejdede med sæsonens gode råvarer og skulle skabe flotte kager. Karoline var utrolig hjælpsom gennem hele forløbe... もっと見る
Vi havde den store fornøjelse at afholde et firma event hos Karoline Trier Chokolade kursus i Brønshøj. Hun er helt fantastisk til at videre formidle sin viden om chokolade dvs fra bønnens rej... もっと見る
Først og fremmest var det en hyggelig oplevelse, som bragte smil frem! Så det var skønt! MEN - at kalde det for et kursus er lidt hult, fordi vi lærte ikke noget. Vi fik en opskrift i hånden, og så... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos Karoline Trier skaber vi rum for madoplevelser, madeksperimenter og madfællesskaber. Hos os handler det om at lære noget nyt, smage nyt og opleve mad på en ny måde - selvfølgelig med de bedste økologiske sæsonråvarer i centrum.
Frederikssundsvej 274D , 2700, Brønshøj, デンマーク
- booking@karolinetrier.dk
- karolinetrier.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Superhyggelige mødefaciliteter og god stemning
Superhyggelige mødefaciliteter og megagod coach i køkkenet til vores kagedyst teambuilding. Klar anbefaling til andre virksomheder!
Great strcuture and support
A great place to have a team building, great food and great people to faciliate.
En oplevelse i særklasse – professionel, velsmagende og samlende
Vores afdeling på ca. 50 kolleger fra Ørsted B2B havde en fantastisk aften hos Karoline Triers kokkeskole. Fra første kontakt til sidste servering var alt ekstremt veltilrettelagt og imødekommende. Teamet håndterede den store gruppe med ro, overskud og smil, og alle blev guidet sikkert gennem opskrifter, teknikker og timing – uanset erfaring i et køkken.
Menuen var gennemtænkt og fuld af smag. Der var tydelig kærlighed til råvarerne, og vi lærte konkrete greb, vi faktisk kan bruge derhjemme. Vores forskellige ønsker ift. allergener og præferencer blev håndteret forbilledligt uden at gå på kompromis med helhedsoplevelsen.
Det sociale udbytte var mindst lige så stort som det kulinariske. Samarbejdet i de respektive køkkenteams skabte energi, grin og god dynamik på tværs af gruppen. Rammerne var hyggelige, professionelle og inspirerende – med det udstyr og den struktur, der gør en stor event let og ubesværet.
Efterfølgende havde vi fire ekstra timer med bartender, drinks og musik – en perfekt afrunding, der holdt energien høj hele vejen.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Karoline Triers kokkeskole for topservice, faglighed og en mindeværdig teambuilding-oplevelse.
Vi kommer gerne igen!
Godt kursus med sød og dygtig…
Godt kursus med sød og dygtig underviser. Vi hyggede os!
Desværre ikke som forventet denne gang
Desværre ikke som forventet denne gang.
Har været der for nogle år tilbage hvor det var FANTASTISK. Men denne gang var det kæmpe ØV! RæreMaskinerne virkede ikke ordentligt, termometerne virkere ikke ordentligt. Kursuslederen var fuldkommen stressende og hastende- hvilket smittede af på os.
Vi fik desværre ikke en god oplevelse!

Kokkeskolen Karoline Trier からの回答
Vel eksekveret afdelings arrangement
Vi havde et super godt afdelings arrangement, hvor vi fik god undervisning af Lærke og Jacob, fine forhold hvor vi følte os velkommen. Vi kommer gerne igen en anden gang.
Rigtig hyggeligt og stille og roligt
Kan varmt anbefale flødebollekurset
Kan varmt anbefale flødebollekurset, god instruktion og god tid til tilberedning samt den hyggelige stemning.
En super god oplevelse!
Jeg har besøgt Karoline Triers kokkeskole to gange nu med hhv. min datter (macarons) og min )Chokoladekursus) - super gode oplevelser begge gange!
Når man kommer, bliver man taget godt imod med et smil og et velkommen.
Undervejs i kurset er der meget fokus på alle er med, og kursusafholdere viser procedurer undervejs og følger op. Opskrift er mindre vigtigt, de små fif sættes højt. Det er fedt!
På intet tidspunkt ræser man igennem, der er tid til at lave fejl og få dem rettet, uden at det heller går for langsomt.
Jeg oplevede især, at kursusafholderne var gode til at imødekomme børnene og være opmuntrende - tak!
Vi kom i mål med vores lækkerier begge gange og man får kun lyst til at besøge Karoline Trier igen.
“Kursus” er måske lidt for meget sagt
MEN - at kalde det for et kursus er lidt hult, fordi vi lærte ikke noget. Vi fik en opskrift i hånden, og så kunne man spørge en superflink mandsperson - som ikke var Karoline -, hvis man havde et spørgsmål til opskriften. Vi blev ikke klogere på teknikker, fik viden om tilberedning eller på anden måde lærte noget, som kunne styrke vores egen madlavning fremover. Det ærgrede mig ret meget.
Hyggelig og inspirerende aften
Jeg havde en hyggelig og meget inspirerende aften, som levede helt op til det jeg håbede: at få mere viden om, hvordan man laver velsmagende mad med grøntsager.
Den mad, vi lavede i fællesskab smagte virkelig godt, og jeg vil bruge opskrifterne hjemme. Jeg har lavet grøntsagssovsen til mine børnebørn, det var en stor succes.
Fantastisk oplevelse
Farmor og barnebarn på 8år var på Macarons kursus. En helt fantastisk oplevelse og stor glæde efterfølgende for resten af familien med smagsprøver da de kom hjem.
Tak for en fantastisk dag😊
Tak for en fantastisk dag😊. Vi var 8 i alderen 9-77 år og lærte alle en masse og havde en skøn eftermiddag. Tusind tak til det søde personale, som var hjælpsomme og gode til at undervise. Vi er allerede ved at planlægge vores næste besøg hos jer.
Fremragende, sjovt og lærerigt
Min søn deltog i kokkeskolen i august 2024 og var en af de yngste der. Der blev taget godt i mod ham og der var også plads til at puste ud hvis man havde behov for det. Min søn har sjælden været så begejstret! Han kom hjem fyldt af energi og kunne ikke vente med at fortælle mig om sin dag. Stort ros til Karoline Triers Kokkeskole og alt det dejlige personale, især Christine, som tog så godt i mod os. De bedste anbefalinger herfra.
Alt fungerede fint og i en god stemning…
Alt fungerede fint og i en god stemning på vores "Grøn mad" kursus. Vores guide og kok Mette var rigtig god til at forklare og hjælpe. Vi havde en lærerig og hyggelig dag.
Super god og hyggelig oplevelse
Super god og hyggelig oplevelse. Havde min søn på 10 år med og vi havde nogle fantastiske timer sammen. Kan varmt anbefale kurset både med børn eller som en par oplevelse.
Fantastiske omgivelser til en temadag
Fantastiske omgivelser til en anderledes temadag og teambuildning med HR afdelingen. Vi blev venligt modtaget, fik virkelig god betjening hele dagen under vores møde og sluttede dagen med Teambuildning med madlavning under 3 kokkes kyndige vejledning. Alle 18 deltagere er ovenud tilfredse. Lækker mad. God vin.
Woowwww
Wow, til alle dem der ikke ved hvad de skal lave til et arrangement eller en polterabend, så er bagedysten hos Karoline Trier, den bedste anbefaling herfra. Vi havde en fantastisk dag og det var utroligt sjovt og hyggeligt med bagedysten, synes det er det fedeste koncept, Og helt klar noget jeg vil prøve igen og anbefale. De 3 piger der hjalp og var tilstede, var mega søde og hjælpsomme.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。