Karva レビュー 181

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... もっと見る

企業情報

1. 法律サービス
  2. 家族相談員

当該企業による記述

Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.

4.6

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alle 5 stjerner fra mig

Alle 5 stjerner fra mig. Jeg er igang med oprettelse af fremtidsfuldmagt. Og det hele er gået så fint igennem. Hurtig besvarelse. Tlf opkald med god forståelig tale, sprog og videre forløb. Kan varmt anbefale Dine arvinger.

2020年8月25日

Fra første kontakt til Dine Arvinger

Fra første kontakt til Dine Arvinger, har jeg følt mig helt tryg. Jeg er blevet guidet på bedste vis i udformning af testamente og fremtids fuldmagter.
Yderst venlige og tålmodige medarbejder har svaret på alle mine spørgsmål.
Jeg kan kun sende mine varme anbefalinger i Dine Arvinders retning.

2020年8月21日
5つ星のうち1の評価

Puha!!

Puha!!
Det startede ellers godt. Fin kontakt, fin service og papirerne blev hurtigt sendt..... Men.... Jeg betaler og får af vide at jeg også får 12 måneders rådgivening herfra.
Jeg sidder sammen med min kone og gennemgår papirerne og vi ser at hendes fødselsdag er blevet skrevet forkert hele 3 gange, i både Testamente og Ægtepagt (flere forskellige fødselsdags datoer og fødsels år) Da vi nu er i udlandet kontakter jeg DineArvinger Pr. Email. Jeg får en enkelt email tilbage og jeg spørger om vi kan ringe på Whatsapp eller Skype, da min kone og jeg er i udlandet. Jeg høre ikke mere fra DineArvinger. Meget trist afslutning.... Jeg har mistet tilliden til DineArvinger og til de papirer vi modtog fra dem.

2020年8月7日

Super god service.

Styr på tingene. Havde tid til at forklare, så man forstod det. Hurtig respons. Er meget tilfreds.

2020年8月4日
5つ星のうち5の評価

God og hurtig ekspedition uden at…

God og hurtig ekspedition uden at kvaliteten blev sat over styr. Der er tid til at få ordne i sagerne og få de nødvendige forklaringer

2020年7月30日

Karva からの回答

Vi er rigtig glade for at have hjulpet med testamente og fremtidsfuldmagt. Tusind tak for de pæne ord. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med yderligere.

Dine Arvinger

5つ星のうち5の評価

Jeg er 100% tilfreds med deres service…

Jeg er 100% tilfreds med deres service og ydelser. De er hurtige og kompetente. Kan stærkt anbefale dem.

2020年7月24日

Hej Samar

Mange tak! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Du må have en rigtig god dag.

Dine Arvinger

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dine Arvinger med at få lavet en ægtepagt. Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger.

2020年7月8日

Karva からの回答

Tusinde tak. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe Jer med jeres ægtepagt. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med yderligere.

Omhyggelig og oplysende

Mine telefonsamtaler har været meget omhyggelige. Der var god tid til at forklare mig evt. tvivl.

2020年7月8日

Karva からの回答

Det er rigtig pænt af dig Bente. Vi er glade for at kunne hjælpe med fremtidsfuldmagten. Vi ønsker dig en god dag.

Varmeste anbefaling af Dine Arvinger

Dine Arvinger har givet mig en fantastisk hurtig service i forhold til testamente og fremtidsfuldmagt. Jeg har altid været lidt nervøs for at få sat i gang i det, mest pga af at jeg tænkte, at jeg aldrig kommer til at forstå "advokat-sprog". Men Dine Arvinger har stået klar non stop og taget sig god tid både at forklare og rette til omkring mine ønsker. Alt er klar og nu mangler blot notaren. Jeg kan KLART anbefale Dine Arvinger.

2020年7月7日

Karva からの回答

Tusinde tak. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig med dit testamente og fremtidsfuldmagt. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe med yderligere.

5つ星のうち5の評価

Hurtig og meget grundig info om…

Hurtig og meget grundig info om Fremtidsfuldmagt, meget fin service og opfølgning på sagen. alt i alt en god oplevelse.
Mogens Hansen

2020年7月6日