Jeg bliver altid mÞdt af glade mennesker. Min behandler: Christina Rasmussen er bare sÃ¥ kompetent dette samtidig med, at hun altid formÃ¥r at bibringe enhver samtale lidt ekstra - ud over det forvente... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Altid en fornÞjelse af komme forbi. Og sÃ¥ flyver man ud af dÞren med friske fÞdder. Mariah har en virkelig hÞj faglig stolthed, og man fÞler sig meget tryg i hendes hÊnder. Kastrup fodterapi ha... ãã£ãšèŠã
Som altid en dejlig modtagelse og en super behandling. Silke er bare en god "fodnusser".
Jeg har nu gÃ¥et hos Kastrup Fodterapi i et Ã¥r og har fÃ¥et lavet to par indlÊgssÃ¥ler hos Maria â til to forskellige formÃ¥l. Og jeg mÃ¥ bare sige: hun kan sit hÃ¥ndvÊrk! Da jeg kom fÞrste gang, h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er dedikerede til at hjÊlpe dig med at opnå optimal fodsundhed. Hos os er vi eksperter i fodindlÊg, fodbehandlinger og fodproblematikker. Vi tror på, at alle kan have gavn af professionel behandling af Statsautoriserede Fodterapeuter. Lad os sammen arbejde mod at styrke dine fÞdder og forbedre din livskvalitet. BesÞg os og oplev vores ekspertise i praksis..,
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Som altid en fantastisk behandling hosâŠ
Som altid en fantastisk behandling hos Marianne ð
Har fÃ¥et ordnet fusser hos Mie og detâŠ
Har fået ordnet fusser hos Mie og det er altid en rar og behagelig oplevelse. Altid fÞler man at der er god tid og en god stemning
Igen en skÞn behandling -fodterapi- afâŠ
Igen en skÞn behandling -fodterapi- af Christina. Jeg får mine fÞdder tilbage og fÞler alle 10 tÊer, når jeg går. SkÞnt.
Altid en fornÞjelse at fÃ¥ ordnet sineâŠ
Altid en fornÞjelse at få ordnet sine fÞdder hos Kastrup fodterapi.
Venligt og professionelt personale,helt klart 5 âïžâïžâïžâïžâïžherfra.
Man bliver altid mÞdt med et smil ogâŠ
Man bliver altid mÞdt med et smil og Christina er yderst professionel og vi får altid et godt grin undervejs.
De varmeste anbefalinger herfra
Meget glad og tilfreds medâŠ
Meget glad og tilfreds med fodbehandlingen hos Kastrup Fodterapi. Jeg går hos Marianne som både er meget kompetent og super godt selskab. Jeg vil anbefale at tage kontakt til Marianne, hvis du har brug for en fodterapeut
Kompetent behandling.
Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse. SÞdt og kompetent personale, spÊndende og lÊkre behandlinger, jeg behandles for svamp i negl uden medicin. Bagefter vil jeg helt sikkert tage en luksus fod behandling i ny og nÊ
God behandlingKan varmt anbefale den klinik har haftâŠ
Kan varmt anbefale den klinik har haft Silke 2 gange rigtig god oplevlse går derfra med gode fÞdder efter fantastik behandling
Leon andreasen
Utroligt dejlig fodklinik og altid venligt personale
Utroligt dejlig fodklinik og altid venligt personale
Karin er meget dygtige og professional man får en super behandling og går derfra med utrolige dejlige og blÞde fÞdder.
Et godt sted at få ondet sine fÞdder, kan varmt anbefales
BÃ¥de min mand og jeg er fuldt udâŠ
BÃ¥de min mand og jeg er fuldt ud tilfredse med at blive behandlet af Marianne.
Hun har en professionel måde at behandle på og hun er rar at samtale med.
Fantastiske Christina
Super god klinik og altid venligt personale. Christina er helt utrolig dygtig og den bedste behandler. Kan varmt anbefales også til unge med sÊrlige behov for en rolig behandler der altid forklarer hvad hun gÞr og hvorfor
Altid super fin behandling
Altid super fin behandling, smilende personale
Venlige og meget imÞdekommendeâŠ
Venlige og meget imÞdekommende mennesker, som får dine fÞdder til at danse. Denise er min favorit.
Behagelig atmosfÊre
Behagelig atmosfÊre - professionel behandling. God til at tackle at man er kilden.
Jeg er 100% tilfreds med at komme hosâŠ
Jeg er 100% tilfreds med at komme hos Mariah og fÃ¥r en god behandling og dejligt med fodbad, virkeligt afslappende forhold i lokalet. Hun holder Þje med min storetÃ¥ sÃ¥ jeg fÃ¥r neglebÞjlen efter behovðTak!
Mie er en dygtig fodterapeut
Mie er meget kompetent, og meget dygtig. Det er en dejlig oplevelse, at komme og få så god en behandling.
Jeg fÞler mig taget godt imod, og nyder at komme hos Mie.
Fie - professional behandler
Jeg har igen i dag vÊret hos Fie og som sÊdvanlig fik jeg en super professional behandling . Et mindre problem som jeg havde med min ene storetå fik hun også fixet så jeg nu ingen smerter har. Jeg kan kun varmt anbefalde behandling hos Fie.
Altid en fornÞjelse at få ordnet sine fÞdder hos Silke
Altid en fornÞjelse at få ordnet sine fÞdder hos Silke.
Selvom det kun er at få rettet en bÞjle. Jeg syntes hun altid er meget grundig og jeg glÊder mig hver gang.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ