Vi har fået lagt de smukkeste egetræs sildebens gulv af Kastrup Gulve. Der er super service, vi var trygge hele vejen igennem, god rådgivning og ting blev gjort til de aftalte tider, de kan varmt anbe... もっと見る
企業が回答しました
God service og et meget flot resultat. Kastrup gulve svarede på de spørgsmål jeg komme med og havde professionel vejledning hele vejen igennem. Og så leverede de et meget flot og professionelt result... もっと見る
企業が回答しました
Super flotte gulve behandlet med HWS/hard oil. Meget fin efterservice ved køb af vaske, rense og plejeprodukter
企業が回答しました
Overordnet set er vi tilfredse med det resultat vi har fået, dog har afslutningen haltet og især kommunikationen fra firmaets side. Det har været en kamp om at få detaljerne på plads og vi har måtte r... もっと見る
Kastrup Gulve ApS ønsker at fremstå som en seriøst og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi arbejder med flotte gulve, og lever af at levere et lækkert slutprodukt til vores kunder. Vi arbejder primært med højeste standard indenfor massive sildebensgulve. Derudover tilbyder vi også eksklusive overfladebehandlinger af trægulve. Vores olie hedder Premium HWS olie - den er smuk og slidstærk.
Kildebrønde Landevej 6, 2670, Greve, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig respons og superflot arbejde. Virkelig lækkert sildebensparketgulv i egetræ vi har fået.
Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre om Kastrup Gulve, da min oplevelse med dem har været yderst skuffende. De viser en alvorlig mangel på professionalisme og omhu, hvilket har resulteret i et utilfredsstillende resultat.
Projektet: Jeg hyrede Kastrup Gulve til at slibe og behandle mit nylagte, massive sildebensgulv med BONA 2K olie og derefter 2 lag BONA Raw 2-komponent lak. Desværre blev arbejdet udført med store fejl og mangler.
Dag 1: Morten og Kåre begyndte at slibe og spartle gulvet, men de droppede opblandingen af spartelmasse med fint slibestøv, hvilket resulterede i, at mange revner ikke blev fyldt korrekt. Da jeg gjorde opmærksom på dette, lovede de at rette op, men det skete aldrig.
Dag 2: Kåre havde ikke tid til at rette op på de mange sprækker, og derfor blev min kone og jeg nødt til selv at spartle gulvet, inden Kåre hastede videre med arbejdet. Dette resulterede i, at meget af spartelmassen blot blev slebet væk igen. Da Morten senere påførte BONA 2K olien, blev gulvet ikke mættet ordentligt, og der opstod mørke skygger langs kanterne.
Dag 3 & 4: Kåre påførte det første lag lak og andet lag lak, men resultatet var katastrofalt: tydelige rullemærker, indlejrede blade og hår, ujævn lakering og synlige spartelrester. På trods af flere forsøg på at rette op, forblev resultatet utilfredsstillende.
Efterfølgende: Jeg har konsulteret andre gulvfirmaer, der har forklaret mig den korrekte proces, som Kastrup Gulve ikke fulgte. Deres undskyldning om en travl uge er uacceptabel. Deres manglende ansvarsfølelse og professionalisme betyder, at jeg nu skal have arbejdet udført igen af en anden leverandør.
De mangelfulde punkter:
Flere steder er sprækkerne i gulvet ikke fyldt ordentligt ud, og spartelmassen er alt for lys.
Hele gulvet er præget af slibemærker og andre kosmetiske fejl. - dette kunne være undgået hvis de havde vandet gulvet, men det mente de ikke var nødvendigt.
Hjørner og kanter blev ikke slebet ned, hvilket har resulteret i synlige forhøjninger.
Oliebehandlingen er ujævn, og lakeringen er udført dårligt med tydelige rullespor og indlejrede genstande i lakken.
Konklusion: Kastrup Gulve har ikke formået at levere et tilfredsstillende resultat trods flere forsøg. Jeg anbefaler på det kraftigste at holde sig langt væk fra dette firma.
Maja ringede sent i processen og krævede betaling for det mangelfulde arbejde, selvom hun var fuldt ud klar over, at de havde haft to forsøg uden at levere et tilfredsstillende resultat. Hun insisterede på et tredje forsøg, vel vidende at vi ville afvise det, da vi ikke længere havde tillid til dem. Desuden havde vi allerede fået malet hele huset, sat nye paneler op og installeret et nyt køkken. Hun mente dog ikke, at omkostningerne til maling, opbevaring af møbler og genhusning var hendes ansvar. Det var en tvivlsom taktik, da hun udmærket vidste, at vi som forbrugere ikke ønskede at pådrage os yderligere omkostninger. -
Det skal nævnes jeg har billeder og videoer, som kan dokumentere mine påstande, og samme anmeldelse med billeder kan findes på Google review, samt dokumentation på at de har arbejdet på min adresse eftersom de havde logo tøj på, alle deres påstande om de ikke kan genkende navnet eller os som kunde er usande. Jeg har filmet og taget billeder af processen, som dokumentere kastrat gulve tilstedeværelse i min bolig
...
Bh Ziryan Biston

Kastrup Gulve ApS からの回答
Benyt dem til gulvbehandling. De er dygtige og tidsplanen blev overholdt. Udbedring af huller i gulvet er til gengæld ikke en opgave, de kan løse. Et virkelig skuffende resultat, som i følge dem ikke kan være anderledes.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Vi fik lagt og olieret sildebensparket i forbindelse med renovering af vores hus. Kastrup Gulve var meget hjælpsom fra start af med god rådgivning, og vi følte os trygge igennem hele processen. Gulvet står simpelthen så flot. Man kan mærke at medarbejderne brænder for at levere et godt stykke arbejde ned til den mindste detalje. Der er hellere ikke gået ned på kvalitet de steder hvor man ikke kommer til at se gulvet, det siger noget om hvor meget de går op i deres håndværk. Kæmpe anbefaling herfra!
God planlægning. Holder aftaler, som er utrolig vigtig når flere håndværker er involveret i arbejdsprocessen. Kan anbefale de vælges dom styrende hovedentreprenør. Arbejde af høj kvalitet. Dygtige og venlige medarbejder.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Super arbejde og resultat.
De kom som aftalt, og var færdig til tiden.
Alt er perfekt.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Meget tilfreds med gulv behandlingen og lakeringen af vores parketgulve. Alle aftaler overholdt og endda færdig før tid.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Ekstremt glad for mit egetræs sildeben parket gulv lagt af Kastrup Gulve. Top profesionelle håndværkere . Jeg kan ikke sætte en eneste finger på resultatet. ALT spillede! Kommunikationen med kontoret inden opstart samt under var perfekt. Gulvet er lagt med den fineste sans for detaljer. Der er ikke sprunget over hvor gærdet er lavest. Slibning og oliering er perfekt. Og farven er blevet helt som jeg ønskede det. Var i dialog omkring en mørkere indfarvning og fik god vejledning og forklaring på hvorfor det ikke ville blive godt når projektet skulle udføres i to etaper. Der bliver ikke lovet noget som KG ved ikke bliver godt. Gik derfor med Natur Hvid oliering som også farver en smule men sikrer at gulvet ikke bliver gult/orange med tiden.
Tidsplanen holdte fra start til slut. Indflytning kunne ske på den dato KG havde lovet.
Jeg vil helt sikkert bruge Kastrup Gulve en anden gang. Det er ALLE pengene værd. Lad vær med at gå efter den laveste kvm pris. Gå efter kvalitet og erfarne håndværkere. Det er jeg glad for at jeg gjorde.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Super flot kvalitets arbejde. Vores sildebens gulv har totalt forandret vores bolig. Alle aftaler overholdt. Et firma der holder hvad de lover. Kan på det varmeste anbefale Kastrup Gulve

Kastrup Gulve ApS からの回答
Vi har haft et rigtig kedelig forløb med Kastrup Gulve. Vi indgik en fastprisaftale med dem i 2021 for et større gulvarbejde, der skulle udføres ad to omgange. Arbejdet bestod af lægning af et Dinesen massivt egetræsgulv. En samlet entreprisesum på 285.000 kr. Kastrup Gulve blev bl.a. valgt, på grund af deres Dinesen-certificering, men hyrede uden vores viden en ikke Dinesen-certificeret underentreprenør til at udføre opgaven. Gulvet blev lagt uden hensyn til Dinesens lægge-vejledning eller til branchenormerne beskrevet i TRÆ64.
Kastrup Gulve bestilte færre brædder end hvad direktør Maja Clausen i tilbudsfasen havde oplyst, var nødvendig. I leveringsprisen indgik en udgift til 2 x kranhejs af brædderne. Ved 1. levering blev kranhejs ikke gennemført og efterfølgende meddelte Maja os, at kranhejs heller ikke ville blive benyttet ved 2. levering. Vi skulle dog fortsat betale for den i ordren beskrevne delydelse på 2 x kranhejs.
Gulvlæggerne startede med at save en elinstallation i stykker, som vi selv måtte sørge for at få udbedret. Gulvet blev lagt grimt uden hensyn til samlingernes placering og harmoni: Der var flyverstød for tæt på hinanden over samme bjælkefag, for lidt luft omkring rørføringer, første række blev monteret forkert, flere rækker blev afsluttet med meget korte ende-stykker og ved en døråbning, var der ikke foretaget understøtning. Mængden af fejl blev af en uvildig skønsmand opgjort til en udbedringspris på 130.000 kr.
Ved vores reklamation ville Kastrup Gulve ikke anerkende alle fejl, da de ikke mente sig forpligtet til at følge Dinesens læggevejledning. Vi foreslog et forlig, hvor de mest alvorlige og anerkendte fejl skulle udbedres. Samtidig ønskede vi, at der blev udvist nogle enkelte hensyn, så vi fortsat kunne bebo lejligheden, mens udbedring af fejl fandt sted. På et byggemøde accepterede direktør Morten Clausen disse vilkår. Aftalen blev dog omgjort af Maja. Hun ville ikke dække alle omkostninger til udbedring af de anerkendte fejl, og ville ikke udvise de få hensyn der kunne minimere støvgenerne. Hun ville heller ikke, fuldt ud kompensere os for det mindre antal brædder, der var bestilt til opgaven.
Sagen blev indbragt for byggeankenævnet. To klagepunkter blev afvist af ankenævnet og dermed ikke behandlet. Vi fik medhold i alle øvrige klagepunkter og Kastrup Gulve blev pålagt at betale sagsomkostningerne på ca. 11.000 kr. og udbedre de væsentligste fejl. Maja ville dog ikke følge den af skønsmanden anviste metode for udbedring, og ville nu heller ikke udføre 2. del af entreprisen til den oprindelig aftalte pris.
Sagen blev herefter indbragt for byretten i Roskilde. Under vidneansvar oplevede vi Maja berette om, at en Dinesen-certificering blot var noget ”salgsgas”, hvilket jo fint forklarer, hvorfor virksomheden tyr til at benytte en ukvalificeret underleverandør, og heller ikke mener sig forpligtet til at følge Dinesens læggevejledning.
På baggrund af rettens tilkendegivelse, der, med undtagelse af spørgsmålet om udbedring af mangler, var på domsvilkår, mæglede retten forlig. Kastrup Gulve havde misligholdt sin aftale i en sådan grad, at vi var berettiget til at hæve aftalen og kræve erstatning. Da der var opnået enighed omkring erstatningsbeløbet ønskede Kastrup Gulve at få skrevet til retsbog at 70.000 kr. af erstatningsbeløbet på 200.000 kr. kunne henføres til fejl og mangler, hvor det forhandlede og korrekte beløb rettelig var 42.000 kr. Dette med henblik på at kræve en større del af det samlede erstatningsbeløb betalt af deres underentreprenør. Maja er således heller ikke for fin til at ”snyde” en af sine samarbejdspartnere.
Virksomheden betalte ikke erstatningsbeløbet på det aftalte tidspunkt. Efter flere rykkere indbragte vi sagen for fogedretten i Roskilde. Morten Clausen var tilsagt som skyldner til møde i fogedretten den 4. marts 2024. Kastrup Gulve valgte få dage forinden at indbetale os det skyldige beløb, og vi kan nu efter 3 år komme videre med renoveringen.
Kastrup Gulve har en høj scorer her på TrustPilot, men hvor det dog også er tydeligt, at de få anmeldelser med lave ratings relaterer sig til netop den basale mangel på evne og vilje til at yde og anerkende, når de begår fejl. Virksomheden efterlader et indtryk af, at når først noget går galt, så sker det med stor risiko for, at man som kunde bliver mast og ladt i stikken. Ved fejl vil Maja fortsat opnå samme profit, og forsøgte i vores tilfælde til stadighed at ”vaske” alle uforudsete, men selvforskyldte udgifter af på os som kunde. Hun holder ikke sine aftaler, og konstruerer sine egne regler. Almindelig høflighed og konduite eksisterer ikke.
Vi kan på ingen måde anbefale Kastrup Gulve til andre, og den ene stjerne gives alene, da man ikke kan give mindre.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Vi fik slebet et gulv (ege sildebensparket), og er meget tilfredse med resultatet. Det er som et nyt gulv :)
Superflot og meget omhyggeligt arbejde, og samtidig god og hurtig service.
Kan kun anbefales

Kastrup Gulve ApS からの回答
Superhurtig service, gulve i høj kvalitet og en meget fornuftig pris.
Meget professionelt og virkelig godt håndværk. Vil anbefalde det til alle!
Utrolig flotte gulve lagt af dygtige og hårdtarbejdende gulvmænd og god service hele vejen igennem. Vi er meget tilfredse.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Venlig og professionel håndtering hele vejen rundt. Alt er udført efter tidsplanen, håndværket er i top,
og vi er vilde med vores nye smukke sildebensparket. Vi kan varmt anbefale Kastrup Gulve.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Beautiful floors with an extraordinary eye for the details. Friendly and flexible staff. I could not have asked for anything better.
Virkelig flot og professionelt arbejde. Hele processen forløb upåklageligt. Kan kun anbefale Kastrup Gulve.

Kastrup Gulve ApS からの回答
Super flot, professionelt arbejde. Vi er meget tilfredse med afslibningen af vores parketgulv og den efterfølgende behandling med olie.
God kommunikation og rådgivning af den meget erfarne og servicemindede gulvmand, der udførte selve opgaven.
Vi er SÅ glade for, at vi valgte Kastrup Gulve :-).
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。