De pasvorm van de katalysator 61025 is slecht, past niet zonder aanpassen onder de auto. Levertijd langer dan beloofd en dan ook nog de helft geleverd, pas na whatapp berichten sturen de volgende dag... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mijn aanvankelijke review was slecht: ik kreeg geen antwoord. Toch is Trustpilot waardevol want ik kreeg gelijk een telefoontje met excuus. Er was weinig personeel en veel werk in de laatste dagen... ãã£ãšèŠã
2 x katalysator besteld voor volvo s60 1 binnen gekregen ,hierna contact opgenomen via whatsapp na 30 min al uitgezocht en bericht terug, volgende dag nr 2 in huis . Perfecte service. Top heren ga zo... ãã£ãšèŠã
Beste Een snelle levering Prima prijs Op mijn vragen via Whatsapp een duidelijk antwoord Prima website makelijk te bestellen Betaling online Al met al Gebruiks vriendelijk Ook v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Katalysator.nl is sinds jaren actief en gespecialiseerd in de verkoop van katalysatoren en roetfilters welke direct gewisseld kunnen worden met het originele onderdeel. Ons assortiment aan katalysatoren, roetfilters en andere uitlaat onderdelen is breed en wordt direct ingekocht bij verschillende fabrikanten. De katalysatoren zijn gehomologeerd en voorzien van 2 jaar garantie. Gehomologeerd houdt in dat het artikel beschikt over een E-certificering oftewel het artikel is goedgekeurd voor montage onder het voertuig. Koop bij katalysator.nl goedkoop, betrouwbaar en snel!
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goeie service op tijd en snel geleverd
Betaalbaar ......
Betaalbaar ....... Super snelle levering .....
Snelle levering en dito service
Snelle levering en dito service, er was een klein misverstand met de koerierdienst maar dat werd snel opgelost!
Katalysator besteld 48uur later in huis!
Katalysator besteld via kenteken en motorcode. Duidelijke overzichtelijke website met voldoende informatie over de bestelde producten. Bij vragen ook goed te woord gestaan door de klantenservice. Kwaliteit, vriendelijkheid, snelheid en gemak van bestellen en dat ook nog voor nette prijzen! Aan te bevelen!!
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit. Kat eronder laten zetten bij ervaren monteur. Motor ging ervan stotteren, dus wilde er een terugsturen, maar dat kon niet. Moesten gasmetingen worden gedaan voordat ze hem terughalen. Eerder geen andere kat of terugbetaling. Dus voor niks uurloon van monteur betaalt plus extra kosten van kat. Bizar slecht bedrijf, zou nooit aanraden aan vrienden.

Katalysator.nl ããã®åç
Beste
Beste
Een snelle levering
Prima prijs
Op mijn vragen via Whatsapp een duidelijk antwoord
Prima website makelijk te bestellen
Betaling online
Al met al
Gebruiks vriendelijk
Ook voor de mensen die dus zo als ik gewoon geen verstand hebben van onderdelen bestellen
Zo word je van amateur toch een beetje monteur
Bedankt voor de goede service
Mvg peter weel
Levering was snel alleen jammer dat zeâŠ
Levering was snel alleen jammer dat ze telefonische niet bereikbaar zijn enige minpunt.
Na meer dan 2 jaar mijn katalysatorâŠ
Na meer dan 2 jaar mijn katalysator onder mijn auto gehad te hebben, was er een probleem met mijn katalysator. Dit probleem is snel en netjes opgelost onder coulance. Heb een nieuwe katalysator gekregen met weer 2 jaar garantie.
Snelle levering. Kwaliteitsonderdelen.
Bedankt!
Bestelling verwerkt
Bestelling verwerkt
Word meteen beantwoord
Goede uitleg in de mail over de bestelling en tijd van bestelling.
Mijn eerste ervaring met dit bedrijfâŠ
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf .ze zijn vriendelijk .helpen met mee kijken of je de goede katalysator wel hebt gekozen voor je auto .en super snel geleverd .binnen 24 uur in huis en onder de auto gemonteerd .zeer tevreden .
Mvg
Roelof
Goedkoop en snel verzonen
Netjes alles erbij en prima product
Zeer tevreden snelle verzending enâŠ
Zeer tevreden snelle verzending en goede kwaliteit
niets op aan te merken gewoon goed
Past perfect
Ze komen hun afspraken zeer goed na enâŠ
Ze komen hun afspraken zeer goed na en staan je bij als je er niet uitkomt.
Snelle levering, goede service via whatsapp, eenvoudig en super scherp geprijsd.
Snelle levering , goede maat echter zat het schroefdraad voor de hitteschilden niet precies op de juiste plek. Verder alles in orde
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã