2.7

TrustScore 5段階評䟡の2.5

15件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Danse aften

Et par år siden jeg sidst besÞgte Kauslunde Kro ,men ville opleve mit svenske favorit band Donnez nu de var i DK. Havde en helt igennem god oplevelse, bar og dansegulv renoveret siden sidst og mange glade gÊster jeg genkendte fra tidligere besÞg.
UdmÊrket kro buffet og ÊbletÊrten med softice til dessert giver den ekstra stjerne. Tarteletter til natmad.

2026幎3月27日
自発的なレビュヌ

Min oplevelse af denne kro

Min oplevelse af denne kro, er dårligt tilberedt mad,brovten og utrolig uhÞflig betjening, det var dyrt og dårligt, med garanti fÞrste, eneste og sidste gang jeg sÊtter mine ben i den biks.
StÞvet og beskidt, extrem dårlig rengÞring, i mine Þjne grÊnser det til et sundhedsskadeligt spisested, som mest af alt ligner et 3dje lands spisested, jeg kan absolut ikke anbefale stedet, og grunden til min éne stjerne er at jeg ikke KAN give dem 0 stjerner, for ellers var det bestemt det jeg havde givet dem, hold jer langt fra denne kro, og find en bedre.

2026幎4月2日

Meget beskidt sted

Meget beskidt sted, slidt og lugter ganske forfÊrdeligt . Skuffende mad og stedet er slet ikke som i gamle dage.
Beskidte tallerkener og der var flere fluer i maden.
Det er sidste gang vi har sat vores fÞdder der - I kommer ikke til at ÞdelÊgge vores julefrokost en anden gang 🀬

Har tidligere erfaret vi var 8 kvinder i alt der så sippede af vores drinks og gik igen efter 1,5 time.
Men dette her var absolut DRÅBEN!!!!

2025幎12月12日

UlÊkkert- elendig mad.

Var til julefrokost pÃ¥ Kauslunde kro i aftes den 12. december. Stedet var mÞrkt og trÊngte virkelig til en kÊrlig hÃ¥nd/renovering- herretoiletter trÊngte vist i den grad bÃ¥de til rengÞring og renovering, maden var absolut ikke de penge vÊrd. SÃ¥ det gÞr jeg/vi ikke igen. Der bliver lukket alt for mange mennesker ind, men igen giver det jo penge, det var hverken til at komme frem eller tilbage

2025幎12月12日

Mad var der ikke nok af

Mad var der ikke nok af. da vi gjorde tjeneren opmÊrksom på det kiggede han blot mÊrkelig på anretter bordet. der var ingen flÊske steg. der var ingen rÞdkål. der var ingen kartofler. Og da der kom flÊske steg igen vat svÊren lige som en elastik. det gÞr jeg ikke igen.

2023幎2月16日

Nytårsfest 22/23

Nytårsfest 22/23. Super hyggeligt med god mad, godt musik og mange glade og danselystende gÊster.
Men

..! vil anbefale, bare en gang imellem, at rengÞre herretoiletterne. Skimmelsvamp pÃ¥ vÊggene fra gulv til loft, urinal kummen er vidst aldrig blevet rengjort. FÊl lugt i hele rummet af urin (ulÊkkert).

2022幎12月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。