レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Da jeg kom for at afhente det, jeg havde lejet, havde de ikke den ting pÃ¥ lager. SÃ¥ jeg mÃ¥tte kÞre igen uden. Samtidig trak de stadig pengene fra min konto, og fÞrte dem fÞrst tilbage da jeg ringede... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Udlejning af telte, borde, stole, fadÞl, service, slushice, hoppeborge mm. i KÞbenhavn & SjÊlland

3.7

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Ikke helt i orden..

Ikke helt i orden...

Jeg bestilte 5 dage i forvejen 10 hÞjborde og 10 event-duge til et stort arrangement. Dagen derpå modtager vi bordene og dugene, og ser, at vi har modtaget de forkerte duge. Jeg ringer til KbhFestudlejning som oplyser, at de ikke havde flere event-duge, da de ikke var kommet retur fra renseriet. De form-duge som vi havde fået med, var mÞg beskidte - Havde pletter og så sjuskede ud.
Jeg ringer endnu engang og fortÊller om vores arrangement, og at det er for dårligt. Det er nu muligt at få leveret de rigtige duge, da han havde vÊret forbi renseriet alligevel.....

Super Êrgerligt at man skal brokke sig, fÞr tingene bliver lÞst.
Ellers er det fin service med levering, men ikke et sted vi vil benytte igen..

2019幎12月6日
Kbhfestudlejning ロゎ

Kbhfestudlejning からの回答

Hej Sophia

Er ked vores uheldige episode, vores chauffÞr havde fået byttet om på 2 poser duge ved levering, så de event duge du skulle have haft var endt hos en anden kunde.

Det er jo hvad der kan ske.

Vi leverede tingene i god tid, og du opdagede desvÊrre meget sent at det var forkerte duge der var leveret, så da du ringede var vores renseri allerede lukket.

Det lykkedes os dog at få den sÞde dame fra renseriet til at komme ud og åbne op igen så vi kunne få fat i de rigtige duge til dig, som vi efterfÞlgende kom ud med.

SÃ¥ alt lykkedes trods alt til sidst (:

Elendigt firma!!

Elendigt firma!!! De overholder ikke deres aftaler, selvom de er indgået på skrift. F.eks. fik vi leveret et festtelt til vores bryllup klokken 17.00 om eftermiddagen, selvom aftalen var klokken 9.00 om morgenen. Da teltet skulle hentes, hentede de det to dage for sent, og det teltfirma, de samarbejder med, plÞjede hele grÊsplÊnen op. Derudover leverede de 200 beskidte glas med lÊbestiftskanter på, så vi selv måtte vaske samtlige glas. De leverede lyskÊder, der var defekte og fuldstÊndig knudret sammen. De glemte vores aftale om, at vi vederlagsfrit kunne hente isterninger om eftermiddagen. Da vi kom for at hente isen, var der ingen is sat frem. Vigtigst af alt fremstod de virkelig uprofessionelle og uforskammede i deres kontakt. Flere gange snerrede de af os, når vi kontaktede dem og rykkede dem for mails, de ikke havde besvaret. Da vi efterfÞlgende kontaktede dem med klager, responderede de ikke på vores henvendelser. Elendig service.

2019幎11月5日
Kbhfestudlejning ロゎ

Kbhfestudlejning からの回答

KÊre Emilie

Vi er kede af du fÞler dig så dårligt behandlet, det har du selvfÞlgelig din ret til, men vi er selvfÞlgelig også nÞd til at fortÊlle hvad der egentlig skete.

Du skulle holde bryllup om lÞrdagen, og vi begyndte på opsÊtning allerede 7:30 om torsdagen og da det var en rimelig stor sag tager det selvfÞlgelig mange timer. Men det gav dig rigeligt tid til opsÊtning i vores optik.

Du havde skrevet i kommentar feltet at du Þnskede at leje til mandag, så du ikke skulle stresse med oprydning dagen efter, vi var flinke og give dig en ekstra dag gratis.

LyskÊderne fik du dobbelt så mange af som du skulle bruge og fik lov at beholde dem alle sammen på betingelsen af at de kom lidt knudret.

Vores service bliver leveret rent men ikke pudset, du måtte meget gerne have ringet og sagt hvis der var noget opvasken ikke havde fået fjernet, så vi havde en chance for at udbedre det.

Vi havde sat 25kg gratis is ud til men du havde forestillet dig til 75 kg, jeg ved ikke lige hvem du havde aftalt det med, men du fik dog 75 kg is gratis som du Þnskede.

Det er rigtigt at der var en bil der sad fast på en våd grÊsplÊne hvilket jo selvfÞlgelig kan ske, men der stod en gartner dagen efter og ordnede plÊnen.

Omkring kontakten, så mener vi bestemt at du lagde ud med en meget grim tone når du ringede ind til os, og vi er jo mennesker så måske du har påvirket os til at snerre lidt kan jo godt ske.

Du har desuden klaget via NÊvnenes hus, og efter vi har givet vores forklaring valgte du at trÊkke din klage tilbage.

Alt i alt synes jeg vi har gjort vores bedste for at yde en god service.
mvh Kbhfestudlejning

God håndtering

God håndtering, pris og kommunikation.
Nemme at få fat på, nem bestilling, rimelig priser og et godt produkt. Rigtig nemt at manÞvrere i fra bestilling til levering/afhentning og efterfÞlgende betaling.
Det fungerer nÊsten så nemt at man er tvivl om der nu også er styr på det, men det er der!

2019幎8月5日

Alt godt

Alt godt , ville dog gerne have vidst at vi skulle hente bÊnke i en container og at der ingen personalet var på pladsen , kunne snildt have stået i ordre bekrÊftelsen eller i en mail

2019幎8月2日
自発的なレビュヌ

Det er nem, bekvemt og billigt!

Det er nemt, bekvemt og billigt! Fleksible med afhentning og så med booking i sidste Þjeblik. Den manglende stjerne skyldes, at man fÞrst kan betale når man modtager en mail med faktura ( den kommer relation hurtigt efter bookingen ) dog vil det vÊre mere belejligt at kunne klare det hele under en ombÊring.

2019幎8月1日
自発的なレビュヌ

Godt festtelt mod vejrgudernes rasen

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kÞlebrÞnde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kÊmpe kÞleskab med glaslåge, hvilket var endnu bedre.
Eneste lille minus var, at telt, borde og bÊnke m.v. blev leveret 2 dage fÞr det aftalte tidspunkt, mens vi ikke var hjemme. Burde have vÊret varslet, f.eks. via SMS.

2019幎6月17日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。