Vi har haft en virkelig god oplevelse med KBH Gulve i forbindelse med slibning og lakering af vores gulve. Fra start til slut har der vÊret ekstremt god service og fuld transparens i hele proce... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kbh Gulve har slebet og behandlet gulvene i vores nye hjem. Det er sildebensparket i egetrÊ, som er blevet slebet og har fÃ¥et en hvid olie. Vi er meget glade for det flotte resultat! âºïž Hele proc... ãã£ãšèŠã
KBH Gulve / Morten Bast rykkede ud samme uge, som jeg ringede, for besigtigelse af gulvene og forholdene. Samme dag modtog jeg et konkurrencedygtigt tilbud. Morten gav sine klare anbefalinger til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- æ¿åŒµãåºèšçœ®ãµãŒãã¹
- ãããŒãªã³ã°æœå·¥è«è² æ¥è
- åºæåº
- æ¿åŒµãåºã»ã©ãããŒã ããã¢ãŒæäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alt inden for slibning og lÊgning af trÊgulve.
é£çµ¡å
Traverbanevej 10, 2920, Charlottenlund , ãã³ããŒã¯
- Morten@kbhgulve.dk
- kbhgulve.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Resultat og service helt i TOP
Fra start til slut har der vÊret ekstremt god service og fuld transparens i hele processen. Vi har hele tiden fÞlt os trygge og godt informeret om både tidsplan, forventninger og resultat. Kommunikation har vÊret hurtig, klar og professionel.
Selve resultatet er blevet virkelig flot â gulvene fremstÃ¥r som nye og har lÞftet hele boligen. Man kan tydeligt se, at der er lagt omhu og faglig stolthed i arbejdet.
Vi kan varmt anbefale KBH Gulve til andre, der Þnsker et professionelt resultat og en god oplevelse hele vejen igennem.
Meget glade for vores flotte gulve
Hele processen har vÊret en rigtig god. Firmaet var med ude og se gulvene i lejligheden fÞr de gav deres tilbud, hvilket gjorde at de kunne vejlede os rigtig godt ift. valg af efterbehandling, så vi fÞlte os meget trygge. Alt arbejdet blev leveret til tiden og der var god kommunikation undervejs.
Stor tak og en klar anbefaling herfra âºïž
Vi valgte Kbh Gulve til reparationen afâŠ
Vi valgte Kbh Gulve til reparationen af vores fyrretrÊsgulv og lud plus hvidlaksbehandling af hele lejligheden. Resultatet var fremragende og Dejan var tilgÊngelig hele vejen igennem.
Alt i alt en anbefaling herfra!
Fremragende håndvÊrk
Det er anden gang vi bruger KBHgulve. Og endnu en gang er der leveret super håndvÊrk! Vi er meget glade og meget tilfredse. Tak.
Den bedste anbefaling herfra!
Meget tilfredse til UG+ og godeâŠ
Meget tilfredse til UG+ og gode håndvÊrker og hvad der aftalt bliver overholdt og helt tilfreds.
Kan kun anbefales
Kompentent rådgivning og flot arbejde
Kbh Gulve er ikke de billigste på markedet, men du får kompetent rådgivning og garanti for godt arbejde.
Vi satte sÊrligt pris på, at Dejan og Morten kunne komme med kort varsel og lave en grundig gennemgang af vores nye hus med kompetent råd og vejledning om valg af behandling.
Det betÞd at vi - med ro i maven over at have foretaget det rette valg - kunne få lavet en klar aftale, og Kbh Gulve imÞdekom den på alle punkter, herunder også grundig rengÞring og efterbehandling på en enkelt liste, der var blevet overset.
Fem stjerner og varmeste anbefaling herfra.
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra. Morten er meget professionel og har enorm viden. Ham og hans kolleger er pligtopfyldende og lever op til alle aftaler. Derudover laver de et flot stykke arbejde.
Virkelig fin service og et meget flotâŠ
Virkelig fin service og et meget flot resultat.
Virkelig flot gulvarbejde
Virkelig flot gulvarbejde. 5 ud af 5 stjerne herfra.
Flot sildebensparket leveret hurtigere end forventet
Vi fik monteret gennemgående egetrÊs sildebensparket i vores lejlighed.
Processen hele vejen igennem var meget professionel, og Dejan gav god rådgivning om muligheder for at få det bedste resultat. Slutresultatet stod super skarpt, og var gennemgående utrolig flot udfÞrt uden der var taget nogle nemme lÞsninger. Arbejdet blev også fÊrdiggjort en uge fÞr oprindeligt estimat.
Stor tak til KBH Gulve for det flotte resultat, som vi er meget glade for.
Glad for resultatet og servicen
Jeg fik god information - fÞrst i telefonen og dernÊst da Dejan kom forbi og så mit gamle trÊgulv.
De fleste firmaer får 5 stjerner, når det går godt og der ingen fejl er sket. Jeg vil gerne give 5 stjerner for den service der var, da der var et par fejl i lakeringen. Han kom forbi kiggede på det og sagde og sagde, at de ville slibe let og lakere igen i det rum.
De Þnsker at levere en god kvalitet og gÞre deres kunder tilfredse.
Ros til KBHgulve
Jeg vil gerne rose KBHgulve for at vÊre professionelle. I stedet for at gennemfÞre mit Þnske, som ikke var muligt pga gulvenes beskaffenhed, kontaktede de mig og forslog en bedre og billigere lÞsning. Desuden sendte de mig videodokumentation af problemet. De er nemme at få fat på, de reagerer hurtigt, (min kontaktperson var Dejan) svarer hurtigt på sms og er ualmindelig venlige og kompetente. Derfor får KBHgulve min bedste anbefaling.
FEM STJERNER *****
Har fået slebet gulve i flere lejligheder og har nu for 2. gang brugt KBH Gulve. Ja, man kan måske finde nogen der kan gÞre det en lille smule billigere, men kvaliteten af deres arbejde er helt fantastisk: fejlfrie og fuldstÊdigt silkeblÞde gulve. KBH Gulve var rigtig gode til at rådgive inden opgaven blev påbegyndt og vigtigst: De viste de en helt utrolig fleksibilitet i forbindelse med en planlÊgningsfejl fra min side. FEM STJERNER til KBH Gulve!!!
Vi har vÊret ualmindeligt tilfredse medâŠ
Vi har vÊret ualmindeligt tilfredse med det arbejde Kbh gulve har lavet i vores nyligt nye lejebolig. Udover slibning af gulve blev arbejdet koordineret med maler.Tak for seriÞst, professionelt og velkoordineret arbejde.Enhver aftale blev overholdt.
Varm anbefaling
Smukkeste gulve og fantastisk service
I september lagde KBH Gulve det smukkeste egetrÊs-sildeben i min lejlighed. Det er fÞrst nu at afdÊkning er fjernet grundet lÊngere renovering men hold nu op de er smukke. Servicen var hele vejen igennem god. Både Morten og Dejan levede op til alle aftaler og gulvet ligger snorlige med den finseste oliebehandling. Tusind tak :-)
AnbefalelsesvÊrdigt firma
KBH gulve overholdte ALLE aftaler og lavede et meget flot stykke arbejde. De var fÊrdige fÞr forventet, der var god kommunikation og så var vi meget tilfredse med prisen.
Vil klart anbefale KBH gulve, til alle der måtte trÊnge til en gulvslibning.
KÊmpe store stjerner herfra!
Det er nu anden gang jeg har benyttet Kbhgulve og hver gang har vÊret en kanon oplevelse. FÞrste gang var der til en mindre opgave, som blot omhandlede slibning af eksisterende gulve. Denne gang har vi fået lagt et massivt sildebensparket gulv i hele huset.
Allerede ved mit fÞrste besÞg med Morten, mÞrkeste man hans kvalitetssans og evnen til at formidle dette videre til mig som kunden. Derudover har Dejan vÊret behjÊlpelig i hele forlÞbet og lÞbende orienteret os. For ikke at nÊvne alle de dygtige håndvÊrkere som brugte mange timer i huset. Opgaven blev klaret på 2/3 af den tid som vi var blevet lovet og det skyldtes kun det hårde arbejde der blev lagt i det. Ja selv på nogle af de varmeste sommerdage blev der knoklet igennem med de stÞrste maskiner.
Og resultatet taler helt for sig selv og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med det! Jeg kan klart anbefale dem og der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at bruge jer fremadrettet til ligende opgaver.
Tusind tak for godt samarbejde og fantastisk resultat.
Kan varmt anbefale Kbhgulve!
Kan varmt anbefale Kbhgulve!
Tak til Morten for god service og rådgivning i forbindelse med slibning og lakerering at gulvet i min 80 år gamle lejlighed. Flot udfÞrelse!
Verdensklasse
Jeg har brugt KBHgulve for anden gang(2 forskellige lejligheder). Sikke et resultat. Det er enormt flot arbejde, de er serviceminded og gode at lave aftaler med. Mine varmeste anbefalinger.
Intet mindre end en sublim oplevelse!
Intet mindre end en sublim oplevelse!
Vi har af to omgange benytte KBH Gulve og begge gange har de leveret et utrolig flot og professionelt stykke arbejde i forbindelse med nyt sildebensgulv.
God kommunikation og overholdes af aftaler samt et top resultat.
Kun roser og stor anbefaling her fra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ