レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Kees Smit staat voor hoogwaardige meubels en komt dit ook echt na, lossen meteen problemen goed en adequaat op. We hebben vorig jaar een houten tafel gekocht. Deze heeft binnen een jaar scheurtjes... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prachtige winkel. Goede verkoper, niet opdringerig maar hielp ons heel plezierig, gaf goed info, ook over schoonmaken en opslaan in de winter. Had snel in de gaten wat wij zochten en stuurde ons vr... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン家具

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Tuinmeubelen uit voorraad leverbaar, gratis thuisbezorgd en met de laagste prijsgarantie! ✓ Beste tuinmeubelwinkel ✓ De grootste in tuinmeubelen.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Perfecte ruiling

Zes luxe tuinstoelen besteld bij Kees Smit.
Na een snelle levering door hun transporteur Brinks, bleek 1 van de stoelen een weeffout in de zitting te hebben. Gebeld met de klantenservice van Kees Smit en met de snelheid van het licht is de stoel omgeruild.
Dat is grote klasse!
Daarom een 10 met een griffel en een zoen van een tevreden klant! 😀

2026幎4月17日

Goede klant/koopbeleving

Goede klant/koopbeleving. Prettig geholpen zonder dat het opdringerig was. Fijne uitleg. Koffiecorner was een verrassing (lekkere koffie met krentewegge). Zelfs bij het weggaan kregen wij npg een flesje water mee voor onderweg. Hier voel je je echt klant. TOP!!

2026幎4月10日
5぀星のうち3の評䟡

aankoop was oke

aankoop was oke maar er is maar heel weinig korting mogelijk, zelfs niet met aanschaf kussens naast de lounge set

transport was slecht geregeld; 1 er waren maar heel weinig opties 2) transporteur hield zich niet aan opgegeven tijdvak. wij houden hier wel rekening mee ivm werk. na 1,5 uur zelf maar gebeld waar men bleef

2026幎4月8日

Uitstekend

De eerste keer naar Kees Smit gegaan om te kijken naar nieuwe tuinmeubelen. Keurig geholpen zonder enige druk. Thuis nog een keer nadenken en ook eens bij anderen gekeken. Toen toch weer terug naar Kees Smit. We wisten al wat we hebben wilden, dus dat was makkelijk. Een keurige en vooral heel vriendelijke verkoper hielp ons. Hij gaf alle benodigde informatie en vertelde precies wat we konden verwachten. De meubelen zijn binnen twee weken bij ons thuis gebracht door nog een zeer goede vervoerder. Wij zijn er erg blij mee.

2026幎4月6日
5぀星のうち5の評䟡

Rundum zufrieden! Wir kommen wieder.

Sehr gute Anbindung und Parkplatzsituation.
Sehr ansprechende Ausstellung. Nette und kompetente Bedienung, sehr gute Kaufabwicklung.
Über die kostenlosen GetrÀnke und Schnittchen haben wir uns auch gefreut!
Einen Besuch in Venlo können wir absolut empfehlen!

2026幎4月9日

Schommelbank.. blij mee

Hadden een schommelbank ( schowroommodel) welke we de dag erna gingen ophalen. Medewerkers gingen gelijk aan de slag voor ons terwijl wij koffie gingen drinken . Daarna zelfs helpen alles pas in de aanhanger te krijgen.. super service

2026幎4月4日

Prachtige showroom in Almelo

Prachtige showroom in Almelo en goed advies gekregen.
Aflevering kan zelf worden ingepland en de daadwerkelijke aflevering volgens planning.
Tuinset was heel erg goed ingepakt, waardoor transportschade nagenoeg onmogelijk is.
Per mail werden schoonmaak tips verstrekt.

2026幎4月2日

Prettige ervaring dankzij Kiki

Vanmiddag naar Kees Smit in Almelo geweest. Daar zijn we heel fijn geholpen. Sowieso heel fijn dat al het personeel je vriendelijk begroet (soms meerdere keren). Tegen de tijd dat we een idee hadden van wat we wilden kwam Kiki ons helpen. We zijn erg tevreden over hoe zij ons geholpen heeft. Ze dacht proactief mee, kwam met nieuwe ideeën en was niet te beroerd om de hele showroom op de kop te zetten (van beneden naar boven en andersom). Ze bleef ook tot na haar werktijd om met ons af te ronden.

Kiki, heel erg bedankt voor je tijd en moeite! We kijken ernaar uit om van de eet- en loungeset te gaan genieten.

2026幎4月17日

Attente verkoopster in Almelo

De verkoopster in de showroom was heel lief en meedenkend.
De man die ons koffie gaf en twentse koek was ook erg attent in de showroom.
Toen de aflevering gebeurde van Brinks transport was de chauffeur erg attent en vroeg waar we de spullen wilden.
Ik zou een 10 geven voor jullie bedrijf

2026幎4月8日