Fullkomligt Oacceptabel Upplevelse hos en av Sveriges VÀrsta Bilfirmor genom Tiderna.
Jag måste dela med mig av min fullkomligt oacceptabla upplevelse hos Keileene Bilar AB. Som en ansvarsfull vuxen och bilÀgare sedan många år, förvÀntar jag mig en viss standard av service och professionalism. TyvÀrr möttes jag av raka motsatsen. Redan vid ankomsten noterade jag en brist på organisation och respekt. Personalen verkade mer intresserad av sina privata konversationer Àn att assistera mig, en potentiell kund. NÀr jag vÀl fick tag på en sÀljare, blev jag bemött med en nonchalans som grÀnsade till förolÀmpning. Jag hade specifika frågor om en Audi, men sÀljaren verkade oförberedd och ointresserad av att ge mig adekvat information. Efter en lång och frustrerande diskussion, kÀnde jag mig tvingad att avbryta affÀren. Jag vÀgrar att stödja företag som inte vÀrdesÀtter sina kunder och som uppvisar en sådan brist på professionalism. Keileene Bilar AB, ni har misslyckats kapitalt. Jag kommer att dela min upplevelse med alla jag kÀnner och jag hoppas att andra potentiella kunder tar lÀrdom av min varning. Som ni ser både under och över min recension så finns det tack och lov andra som också har upplevt liknande situationer som mig med det hÀr jÀkla oacceptabla och vÀldigt oprofessionella beteendet och kommunikationen. Med det sagt vill jag Àven sÀga till er dÀr ute: Undvik Keileene Bilar AB om du vÀrdesÀtter din tid och din vÀrdighet. Det finns andra bilfirmor som förstår vikten av kundservice och respekt.