Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fijne tandarts, ook voor de kids. Echter de mondhygiëniste is mij iets te heftig. Vreselijke wekenlang terugkomende pijn gehad. Ik kon er zelfs niet van slapen. Achteraf hoorde ik dat ze dit vaker hor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
iedere keer een andere tandarts en mondhygieniste en dat al de laatste jaren. Dit is voor mij nu reden om een andere tandarts te zoeken. Het iedere keer weer moeten uitleggen dat ik botversterkend in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service en kwaliteit
Ik werd gebeld dat er eerder een gelegenheid was waardoor de pijn snel weg was. Goede service
Verder is tandarts Vincent nuchteren heel goed en vriendelijk.

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
Er is altijd wat en na mijn meesteâŠ
Er is altijd wat en na mijn meest recente ervaring ga ik definitief over naar een nieuwe tandarts. Afspraken continue afgezegd, behandelingen in een ander jasje gedaan waardoor stukken duurder, als klant niet serieus genomen. Vandaag opnieuw een behandeling door een persoon die ik niet aan mijn mond wil laten werken toch weer doorgedrukt en opnieuw een sm behandeling. Mijn goede tandarts de zoveelste was er niet want die is ziek nee hoor ze is opgestapt. De groeten.. alleen maar bezig met groei en gerommel in de marge. Mijn gebit gaat achteruit ja dan moet ik maar kiezen voor een dure behandeling of ik poets niet goed.. manipuleren de boel en als patiënt ben je nergens. Tja ik neem de stap nooit meer naar die slagers! Dagdag
Oh TANDARTS Kennemerland is druk met het plaatsen van positieve fake reviews! Wees gewaarschuwd. Klant is bijzaak dus kritiek doen ze niks mee, ze wensen je een fijne dag ! Jullie ook een fijne dag, trusten

Heb weer een hele kies
Heb weer een hele kies. Pijn eraan duurde wel een aantal dagen.

Top praktijk
Ik wilde een afspraak maken met mijn gezin en kon al op korte termijn terecht. Altijd fijn geholpen door de tandartsen daar en doen hun werk vakkundig. Houden ook rekening met mijn angstig zoontje

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
Ik heb echt een top ervaring gehad bijâŠ
Ik heb echt een top ervaring gehad bij tandarts Lennard!
Een aardige die weet hoe hij met patiënten om moet gaan en naar hun wensen voldoet!
Ik heb voor de eerste keer bij Lennard een implantaat laten zetten, en het was top gegaan mijn. Mooi geheeld netjes in het bot.

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
Aardige jonge mensen die deel uitmakenâŠ
Aardige jonge mensen die deel uitmaken van de groep tandartsen.ik kom er 1x per half jaar..fijn om een herinnering te krijgen via SMS. Ik kan niet beoordelen of ze mijn gebit goed controleren. Ik ga er van uit van wel natuurlijk

Nu met kind 3 en dat is omdat het goedâŠ
Nu met kind 3 en dat is omdat het goed is daar!

Bijzondere gang van zaken
Na 20 minuten wachten heb ik zelf gevraagd of ze uitliepen. Dat was het geval. Toen werd ik wel direct geholpen door de mondhygieniste. Toen zij klaar was vertelde ze mij dat de tandarts teveel uitliep en dat de tandarts dus geen controle kon doen en dat ze een afspraak voor me zou maken voor over een half jaar. Erg bijzondere gang van zaken. ik was te verbrouwereerd om op dat moment te reageren. De verbazing kwam pas toen ik buiten stond. Ik heb nog wel even gebeld of ze die controle dan ook niet zullen declareren bij mijn verzekering.

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
Ik ben niet tevreden over mijn tandartsâŠ
Ik ben niet tevreden over mijn tandarts Martin Hilgen. De laatste drie afspraken voor het gebit/de mond controle deed Martin niet voldoende. Hij controleerde het heel vlug, het duurt misschien 3 minuten. Hij vraagt: heeft u problemen? Ik zei nee. Ik bedoel de tanden hebben geen pijn. ð£
Hij was vroeger prima goed. Hij nam de tijd alle tanden goed te kijken en maakte goed schoon. Maar laatste anderhalf jaar heb ik geen goed mond controle gehad. 1x moest ik speciaal voor de mond/tand reinigen behandeling gehad. En ik heb de kosten zelf betaald.
In december had ik de controle afspraak gehad met Martin Hilgon. Het was weer binnen 3-4minuten klaar. Hij heeft alleen maar met spiegel rond mijn tanden gekeken.
Ik voel nu mijn mond niet fijn schoon. Ik doe mijn alle beste mijn mond schoon te houden. Maar het lukt niet.
Vervolgens is mijn man niet tevreden over Martin en heeft nu andere tandarts. Mijn man heeft groot gelijk. Ik zoek nu andere tandarts en wil niet meer terug naar Martin Hilgon.
Ik las eerder een slecht beoordeling over Martin dat iemand ook zo slecht werd behandeld door Martin.
Waarom verandert hij niet? Waarom blijft hij nog steeds slecht zijn werk? Welke maatregelen horen erbij?

prima praktijk
De tijdige berichtgeving, de vriendelijkheid van de medewerksters. De deskundigheid van de tandarts en de assistente

Hele fijne tandartspraktijk
Mooie praktijk met alles in huis.
Fijne tandarts en assistenten die tijd en aandacht aan je besteden.

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
Zorgvuldigheid en rekening houden metâŠ
Zorgvuldigheid en rekening houden met wie je bent en meedenken hoe het gebit optimaal te gebruiken.
Ik heb door het verleden niet veel vertrouwen gehad in tandartsen maar nu ben ik blij met jullie!!

Beter bijten
Vriendelijk personeel, grondige controle en indien nodig een degelijke behandeling. Bruikbaar advies over het zo goed mogelijk onderhouden van je gebit.

Tandartspraktijk Kennemerland ããã®åç
vriendelijk en alles keurig op tijd.
vriendelijk en alles keurig op tijd.
goede informatie.

Hulp bij pijnklachten
Ook al is deze praktijk niet mijn eigen plek voor tandartszorg, toch was ik welkom met pijnklachten toen mijn eigen tandarts op vakantie was. Op korte termijn werd ik professioneel geholpen, nota bene in de pauzetijd van de tandarts.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã