Tandartspraktijk Kennemerland レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Recent (eind februari 2026) heeft Tandarts Jeanine Balk samen met assistente Fait mij in 2 sessies van een slecht gebit én van mijn jeugdtrauma voor de tandarts bevrijd door +/- 20 tanden en kie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Review betreft tandarts/implantoloog Lennard van Hoften, praktijk Haarlem Marsmanplein. Hij heeft mijn vertrouwen in de praktijk en mijn gebit hersteld. Er waren steeds wisselingen binnen deze praktij... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fijne tandarts, ook voor de kids. Echter de mondhygiëniste is mij iets te heftig. Vreselijke wekenlang terugkomende pijn gehad. Ik kon er zelfs niet van slapen. Achteraf hoorde ik dat ze dit vaker hor... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

iedere keer een andere tandarts en mondhygieniste en dat al de laatste jaren. Dit is voor mij nu reden om een andere tandarts te zoeken. Het iedere keer weer moeten uitleggen dat ik botversterkend in... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科医院
  2. 矎容歯科医
  3. 歯科衛生士
  4. 小児歯科医
  5. 歯呚治療専門医

圓該䌁業による蚘述

Tandarts in Haarlem en omstreken nodig? Kies Kennemerland voor een mooi en gezond gebit. Wij hebben alles voor uw tanden in huis. Ruime openingstijden inclusief avond en weekend. Locaties in Haarlem, Aerdenhout en Bennebroek. Compleet aanbod voor uw tanden en mond.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

Goede service en kwaliteit

Ik werd gebeld dat er eerder een gelegenheid was waardoor de pijn snel weg was. Goede service

Verder is tandarts Vincent nuchteren heel goed en vriendelijk.

2024幎6月26日

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Fijn om te lezen dat u sneller terecht kon en de pijn daardoor snel is verholpen.

5぀星のうち1の評䟡

Er is altijd wat en na mijn meeste

Er is altijd wat en na mijn meest recente ervaring ga ik definitief over naar een nieuwe tandarts. Afspraken continue afgezegd, behandelingen in een ander jasje gedaan waardoor stukken duurder, als klant niet serieus genomen. Vandaag opnieuw een behandeling door een persoon die ik niet aan mijn mond wil laten werken toch weer doorgedrukt en opnieuw een sm behandeling. Mijn goede tandarts de zoveelste was er niet want die is ziek nee hoor ze is opgestapt. De groeten.. alleen maar bezig met groei en gerommel in de marge. Mijn gebit gaat achteruit ja dan moet ik maar kiezen voor een dure behandeling of ik poets niet goed.. manipuleren de boel en als patiënt ben je nergens. Tja ik neem de stap nooit meer naar die slagers! Dagdag

Oh TANDARTS Kennemerland is druk met het plaatsen van positieve fake reviews! Wees gewaarschuwd. Klant is bijzaak dus kritiek doen ze niks mee, ze wensen je een fijne dag ! Jullie ook een fijne dag, trusten

2024幎6月3日

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart.
Binnen de praktijk streven wij naar perfectie voor iedere patiënt.
Zou u een mailtje kunnen sturen met uw gegevens naar klachten@kennemerland.nl zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing?

Tevens zouden wij graag met u bespreken van waar u in de veronderstelling bent dat wij neppe reviews zouden plaatsen. Wij hebben 5 praktijken op verschillende locaties met vele verschillende behandelaren. Wij vinden het erg vervelend dat u een vervelende ervaring heeft gehad bij de tandarts waarbij u bent geweest. Graag zouden wij met u in contact komen zodat wij dit zowel met u als intern verder kunnen oppakken.

Desondanks willen wij u graag een mooie dag wensen.

uitstekende ervaring

echt een geweldige ervaring

2024幎5月25日

Heb weer een hele kies

Heb weer een hele kies. Pijn eraan duurde wel een aantal dagen.

2024幎5月25日

Bedank voor uw recensie.
Het kan zijn dat een element nog gevoelig is na een reparatie. Dat komt omdat er houvast gemaakt moet worden zodat de reparatie goed blijft zitten. Na enkele dagen moet dit weggetrokken zijn.
Fijne dag!

Top praktijk

Ik wilde een afspraak maken met mijn gezin en kon al op korte termijn terecht. Altijd fijn geholpen door de tandartsen daar en doen hun werk vakkundig. Houden ook rekening met mijn angstig zoontje

2024幎5月1日

Bedankt voor uw bericht.
Fijn om te lezen dat u zo snel terecht kon en dat u een goede ervaring heeft gehad.
Fijne dag en graag tot ziens!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb echt een top ervaring gehad bij

Ik heb echt een top ervaring gehad bij tandarts Lennard!
Een aardige die weet hoe hij met patiënten om moet gaan en naar hun wensen voldoet!

Ik heb voor de eerste keer bij Lennard een implantaat laten zetten, en het was top gegaan mijn. Mooi geheeld netjes in het bot.

2023幎11月22日

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Blij zijn wij om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad.
Wij willen u graag een hele fijne dag wensen.

5぀星のうち5の評䟡

Aardige jonge mensen die deel uitmaken

Aardige jonge mensen die deel uitmaken van de groep tandartsen.ik kom er 1x per half jaar..fijn om een herinnering te krijgen via SMS. Ik kan niet beoordelen of ze mijn gebit goed controleren. Ik ga er van uit van wel natuurlijk

2024幎4月24日

Goedemiddag!
Bedankt voor uw recensie.
We streven naar de beste kwaliteit voor iedere patiënt.
Graag willen wij u een fijne dag wensen!

5぀星のうち2の評䟡

Bijzondere gang van zaken

Na 20 minuten wachten heb ik zelf gevraagd of ze uitliepen. Dat was het geval. Toen werd ik wel direct geholpen door de mondhygieniste. Toen zij klaar was vertelde ze mij dat de tandarts teveel uitliep en dat de tandarts dus geen controle kon doen en dat ze een afspraak voor me zou maken voor over een half jaar. Erg bijzondere gang van zaken. ik was te verbrouwereerd om op dat moment te reageren. De verbazing kwam pas toen ik buiten stond. Ik heb nog wel even gebeld of ze die controle dan ook niet zullen declareren bij mijn verzekering.

2024幎3月25日

Beste,
Wat spijtig om te lezen dat u geen goede ervaring heeft. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar klachten@kennemerland.nl. Dan kunnen we het over de ervaring hebben en wellicht tot een oplossing komen.

5぀星のうち1の評䟡

Ik ben niet tevreden over mijn tandarts

Ik ben niet tevreden over mijn tandarts Martin Hilgen. De laatste drie afspraken voor het gebit/de mond controle deed Martin niet voldoende. Hij controleerde het heel vlug, het duurt misschien 3 minuten. Hij vraagt: heeft u problemen? Ik zei nee. Ik bedoel de tanden hebben geen pijn. 😣

Hij was vroeger prima goed. Hij nam de tijd alle tanden goed te kijken en maakte goed schoon. Maar laatste anderhalf jaar heb ik geen goed mond controle gehad. 1x moest ik speciaal voor de mond/tand reinigen behandeling gehad. En ik heb de kosten zelf betaald.
In december had ik de controle afspraak gehad met Martin Hilgon. Het was weer binnen 3-4minuten klaar. Hij heeft alleen maar met spiegel rond mijn tanden gekeken.
Ik voel nu mijn mond niet fijn schoon. Ik doe mijn alle beste mijn mond schoon te houden. Maar het lukt niet.
Vervolgens is mijn man niet tevreden over Martin en heeft nu andere tandarts. Mijn man heeft groot gelijk. Ik zoek nu andere tandarts en wil niet meer terug naar Martin Hilgon.

Ik las eerder een slecht beoordeling over Martin dat iemand ook zo slecht werd behandeld door Martin.
Waarom verandert hij niet? Waarom blijft hij nog steeds slecht zijn werk? Welke maatregelen horen erbij?

2023幎12月26日

Beste,
Excuus! Wat vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft gehad. Zou u ons een mailtje kunnen sturen naar klachten@kennemerland.nl zodat wij voor u na kunnen gaan waar dit mis heeft kunnen gaan.
Desondanks willen wij u graag een hele fijne dag wensen!

prima praktijk

De tijdige berichtgeving, de vriendelijkheid van de medewerksters. De deskundigheid van de tandarts en de assistente

2024幎2月23日

Hele fijne tandartspraktijk

Mooie praktijk met alles in huis.
Fijne tandarts en assistenten die tijd en aandacht aan je besteden.

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Blij zijn wij om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad.
Wij willen u een fijne dag wensen.

5぀星のうち5の評䟡

Zorgvuldigheid en rekening houden met

Zorgvuldigheid en rekening houden met wie je bent en meedenken hoe het gebit optimaal te gebruiken.
Ik heb door het verleden niet veel vertrouwen gehad in tandartsen maar nu ben ik blij met jullie!!

Vriendelijk

Vriendelijk. Op tijd en kundig

Beste,
Bedankt voor uw bericht. Wat goed om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad in de praktijk.
Graag willen wij u een hele fijne dag wensen!

Beter bijten

Vriendelijk personeel, grondige controle en indien nodig een degelijke behandeling. Bruikbaar advies over het zo goed mogelijk onderhouden van je gebit.

5぀星のうち5の評䟡

vriendelijk en alles keurig op tijd.

vriendelijk en alles keurig op tijd.
goede informatie.

Hulp bij pijnklachten

Ook al is deze praktijk niet mijn eigen plek voor tandartszorg, toch was ik welkom met pijnklachten toen mijn eigen tandarts op vakantie was. Op korte termijn werd ik professioneel geholpen, nota bene in de pauzetijd van de tandarts.

2023幎12月28日

Beste,
Bedankt voor uw bericht. Wat goed om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk.
Graag willen wij u een hele mooie dag wensen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。